|
|
|
|
danielif
eLiF
Kakao

ı will always love you daniel
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 11, 2006, 18:43:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 02, 2006, 02:37:52 » |
|
bencede keşke filmdede bu kadar gzl olsa (ama filmde de gzl tabi) 3. resimde çok gzlll çıkmışş walla sevdim bu kızı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 03, 2006, 15:16:43 » |
|
bencede haklısın filmde çok çucuk gibi duruyo ama gerçekte çok çekici ve güzel...  evet kesinlikle katılıyorum ve ginny çok hoş ve çekici harry çok haklı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 03, 2006, 15:27:30 » |
|
ya son fotolarda harika ya ben bu kızın bu kadar güsel olduğunu bilmiodum hatta harry bu kızı nası sewer die üzülüodum walla film de de böle olcaksa ii
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 01, 2006, 11:49:10 » |
|
bence o kadar güzel bi kız değil ya ayrıca yaşından küçük gösteriyo emmanın yanında baya küçük hem boy hem kilo bakımından
|
|
|
|
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 13, 2006, 17:36:27 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 03, 2006, 21:34:40 Gönderen: mls_hp »
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 13, 2006, 17:40:12 » |
|
sigaramı pek sigaraya benzemio  sanki kağıttan sigara yapıp içiyo gibi yapmış bence
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 13, 2006, 17:41:59 » |
|
sigaramı pek sigaraya benzemio  sanki kağıttan sigara yapıp içiyo gibi yapmış bence hmm..olabilir ama ucu ynıyo gibi gösüküyo yaw  yada bn yanlış görüyorum.bonnie yi pek sevmediim içn kusurlar çok kolay gözüme batabiliyo 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 13, 2006, 20:21:27 » |
|
sigaramı pek sigaraya benzemio  sanki kağıttan sigara yapıp içiyo gibi yapmış bence bencede ya pek sigaraya benzemio kağıdı almış ağzına ve hiç duman çıkmıoo mls hp bana da ilkde sigara gibi geldi amaa mantıksızz .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 14, 2006, 14:14:13 » |
|
wala bi kağıtla neden öle bişi yapsın bilmiyorum ama..  nese ya boşwrelm biz en ii si 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rumeysaa
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 14, 2006, 16:28:47 » |
|
evet boşverelim ama ilk bende benzetmişdim sigaraya yani tek sen değil jnm  kapattım konuyu ayrıca çok büyümüş bonniee ay daha küççücükdü yavrucum  filmlerde biras küçük gösteriyo ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|