melo
Süt
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 03, 2008, 23:36:09 » |
|
aşkım emmmaaa onsuz yaşayamam ben de intihar ederimmmmm
|
|
|
|
|
|
sİvİlCeLi eRgEn BiR eMo'YuM HçKiMsE bEnİ aNlAmIyOr DeFoLuN oDaMdAn <3<3 €>€>
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #47 : Mart 04, 2008, 08:46:47 » |
|
arkadaşlar emmanın öldügünü dudunuz AMAN ALLAH KORUSUN ...bide filmden ayrıldığını duydunuz ne yapardınız
göbek atarım  şaka tabiki de.o tini mini küçük emmacığımızın ölümünü kaldıramaz ve yıkılırım.ah küçüğüm sen ölme ben öleyim derim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 04, 2008, 08:50:25 » |
|
üzülmezdim açıkçası ama çıkması kötü olurdu..yani bilmişlik taslayan herşeyi en iyi bilen bi kız olmazdı filmde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 04, 2008, 12:18:30 » |
|
Ben de üzülceğimi sanmıyorm ama  Aşinalık bakımından yeni filmlerde Hermione'yi Emma'ya benzeyen birilerinin oynamasını isterdm 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #50 : Mart 08, 2008, 14:44:58 » |
|
bilmeem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 08, 2008, 14:52:32 » |
|
emma hos kız ama ölürse ölür yapcak bişey yok mala gelcegine emmaya gelsin...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
|
harry_fanatiği
|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 08, 2008, 16:19:19 » |
|
bn emma ölse HERMOİNE için üzülürüm ama EMMA için hiççç ama hiiiiçççç üzülmem kıs çok saçma gerçekte kendini beğenmişin teki....
|
|
|
|
|
|
yokluğun yanımda ilacı yokki yokluğun hükmü olaun gözlerimin ağrısı bir kadının çığlığı ve gecemi kimse anlamıyor artık diğerlerine benzemiyor yokluğun diğerlerine benzemiyor ayrılığın.... niye benzesinki? hepsinden çok sevilmedinmi? ( HARRY-GİZEM-SİRİUS)
|
|
|
|
harry_fanatiği
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 08, 2008, 16:23:36 » |
|
ya daniel ölseydi napardınız......
|
|
|
|
|
|
yokluğun yanımda ilacı yokki yokluğun hükmü olaun gözlerimin ağrısı bir kadının çığlığı ve gecemi kimse anlamıyor artık diğerlerine benzemiyor yokluğun diğerlerine benzemiyor ayrılığın.... niye benzesinki? hepsinden çok sevilmedinmi? ( HARRY-GİZEM-SİRİUS)
|
|
|
dilosch
Şeker

artık MeLeK değilim...
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 08, 2008, 16:27:49 » |
|
ikisine de üzülürdüm ya....
|
|
|
|
|
|
Dan fan clup Emma Fun Clup Kafkas Derneği
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #56 : Mart 08, 2008, 19:23:11 » |
|
ilk başta inanmam sanırım araştırırım doğru mu acaba diye doğruysa üzülürüm başka bişi de yapamam zaten  doğru değilse haberi uydurana kızarım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 19:24:21 Gönderen: _özge_ »
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #57 : Mart 08, 2008, 20:30:16 » |
|
"yazık yaa gencecik gitmiş" diye düşünürüm sonra da "allah rahmet eylesin" diye geçirim içimden.. hemen arkasından da "eee kim oynicak o zaman hermione'yi.. öff bee hiç güzel olmiicek ki çok garip olucak başkası oynayınca" diye üzülürüm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 08, 2008, 21:26:14 » |
|
Hmm açıkçası pek etkilenmezdim heralde tabii ölüm şekline göre değişir ama ne biliyim pek emma fanı sayılmam ama emeğe saygım vardır çok emek veren birisi o ve o yüzden üzülürdüm belkide.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SK
Süt
Hayat cok kötü bir gidişte...
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 08, 2008, 21:28:46 » |
|
Filmi bitirip ölseydi keşke derdim... 
|
|
|
|
|
|
Benden Nefret Edin Çünkü Sizden Değilim,Arkamdan Hep Küfredin Ben Kendime Kefilim,Dünyalarımız Farklıdır Anlaşamıycaz Eminim...
|
|
|
|