|
mirabillis_92
|
 |
« : Haziran 09, 2008, 15:39:40 » |
|
J.K Rowling, Weasley aile ağacınının taslağını çizdi. Ağaçta Ron ile Hermione ve Harry ile Ginny çiftinin gelecekteki çocuklarını da gösteriyor.Resim için tıklayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 09, 2008, 16:09:17 » |
|
george--angeline  George oğluna Fred ismini koymuş cnm bnm yaa.
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 09, 2008, 16:10:50 » |
|
Ayy Fred zavallı hiç bişisi yok Üzüldüm yine George'un çocuğusunun (  ) adısı Fred  yine üzüldüm bak  Çok daha kalabalık bişi beklyodum yaw öle Böle Sirius'unki gibi bişi ( o zamn da çok mu büyük ourdu yaw  ) Bak bu da güzel olmuş Hehe "Kiss the Cook" haa Ron işte  Küçük Fred de maşşşşşşaaaalllllaaahhh pek şirinmiş tıpkı amcası 
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 09, 2008, 22:52:38 » |
|
JKR herhalde ayaküstü yazdı bunu. Bayağı özensiz göründü gözüme.  Neyse. Resimli olan çok hoşmuş yalnız.  Sevdim. 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2008, 09:26:08 » |
|
evet bu daha çok şekermiş  ayy fredde kanatlar var ya  ühhüüüüüüüüüüüüüüüü victorie, dominique, louis vs vs daha büyük çizilmiş ama küçük fred ve roxanne vs daha küçük  bebekmiş onlar demekki 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 09:29:47 Gönderen: mirabillis_92 »
|
|
|
|
|
|
|