|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 28, 2006, 00:11:35 » |
|
hergün sette görmesi biraz garip olur ve yürümezmiş !!!! inanmıyorunm ya hergün görüuosun işte daha ne istiyorsun bu çocuuuda efendi falan sanırdım herşeyi güzellik mi sanıyo bu?  sokakta birisni çok güzel biriini görse hemen çıkar o zaman ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 30, 2006, 13:58:03 » |
|
ya git ya atmış çıkar mı hiç ya gerçi mesela hem rupert hayranı hem de yine onun gibi biri olursa çıkar  bi de çok güzel bi kızsa zaten başka birini bulur yani ondan yakışıklılar var yani  bence çok şeker ama süper yakışıklı diil yani dan in yanında öle gerçi ama  neyse 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
happy_potter
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 01, 2006, 13:50:16 » |
|
yav ben diyorum bir insan gerçekte farklı röpörtajda farklıdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 01, 2006, 13:59:17 » |
|
beni ilgilendirmiyo rupert daniel olsa neyse ama rupert hayranları için müjde gibi...................
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #19 : Ocak 20, 2008, 17:56:24 » |
|
ya tabi güzel olması lazm kızın yani sonuçta rupert o di mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 21, 2008, 18:26:36 » |
|
ama bişey sölicem
"I would date a fan, I don't have a problem with that. I look for a good sense of humour in a girlfriend."
demişti yani güzellik dememiş espri anlayışı demiş. (bkz: umut dünyası)
bu ayrı bir röportaj mı?
|
|
|
|
|
|
Happiness is not on the menu.
|
|
|
|
profesör_bşk
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 21, 2008, 19:23:11 » |
|
eğer yeterince güzelse =P
sende mi bee xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D@ni€l »-(¯`v´¯)-» GüLc@N
Şeker

.....Ç@tl@k KıZ......
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 21, 2008, 19:36:53 » |
|
ya bu söleri bi dan'dan duymadık yaww ama rup hayranları için güzel olmuş :d sağol lunatic abla
|
|
|
|
|
|
ÖlüM B!T!R!R D!YoRl@R SeVg!y!.....B€N!M S€Vg!M ÖlÜmL€ B!Tm€z..... B€N RuHuMl@ S€vd!m s€n! RuHl@r @sl@ ÖLm€z.......
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 23, 2008, 04:21:58 » |
|
belki o an ağzından güzellikkkkkkk çıktı espri de beklio
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
|
ELİF
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 21, 2008, 18:00:39 » |
|
teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 21, 2008, 19:02:42 » |
|
Tatlı çocuk yha bu seviyorum ben bunu yaa.  tam beklediğim cevaplar vermiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #26 : Nisan 21, 2008, 20:21:38 » |
|
ama bişey sölicem
"I would date a fan, I don't have a problem with that. I look for a good sense of humour in a girlfriend."
demişti yani güzellik dememiş espri anlayışı demiş. (bkz: umut dünyası)
bu ayrı bir röportaj mı?
Bencede o dediginden  Oy Rup eniste esprikli sevgili istermismis tam beni tarif ediyor  Ama ben senin hayranin degilim malesef 
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #27 : Nisan 21, 2008, 20:53:42 » |
|
erkekler itiraf edemeselerde güzellik nlar için birinci planda  şekil a da görüldüğü gibi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|