Rupert Grint ile bir röportaj yapılmış. Orijinalini görmek için
tıklayın. (next photo yazılarına tıklayarak devamını okuyabiliyorsunuz)
Driving Lessons Harry Potter'dan sonraki ilk büyük faaliyetin. Nasıl bir duygu?
Rupert Grint: Biraz moral bozucu, çünkü daha önce yaptığım şeylerden [tamamen] farklı.
Daniel Radcliffe ve Emma Watson olmadan film çekmek garip geldi mi?
RG: Oldukça garipti, çünkü Harry Potter'da oyuncuların ana bölümü çocuklardan oluşuyor. Bu filmde pek fazla çocuk yoktu.
Neden şimdi farklı tipte bir film çekmeye karar verdin?
RG: Harry Potter filmleri çok uzun sürüyor ve gittiği yere kadar gidecek, farklı bir şey yapmak hoş oldu. Bu fikir ortaya çıktı ve hoş bir değişiklik olacağını düşündüm. Bu daha yetişkin tarzı bir film -- içinde biraz küfür var. Ayrıca araba kullanmayı da dört gözle bekliyordum.
Ehliyetin var mı?
RG: Öğreniyorum. Fena değilim. Uzun süredir öğreniyorum ama az kaldı.
Bu filmde perdedeki ilk öpücüğünü aldın. Nasıldı?RG: Biraz farklıydı. Düşündüğüm kadar kötü değildi.
Harry Potter filmlerinde mavi fon önünde uzun sahneler çekiyorsunuz ve sonradan özel efektler ekleniyor. Doğal koşullarda sadece rol yaparken neler hissettin?
RG: Farklıydı. Her Harry Potter, filminde mavi fon sahneleri oluyor -- ortada hiç bir şey yokken rol yapmamız gerekiyor. Bu sefer böyle yapmak zorunda olmamak çok daha kolaydı. Bu filmde özel efektler yok, daha gerçekçi ve bu zıtlık onu daha da çekici yaptı benim için.
Hangisi sana daha çok benziyor -- Ron Weasley mi Ben mi?
RG: Ron. Ben utangaç ve gerçekten sessiz ve biraz karmaşık. Bence ben daha farklıyım.
Kızların seninle ilgilenmesi hakkında şimdi ne düşünüyorsun?
RG: Buna alışmak gerçekten çok zor oldu -- ilk başta gerçekten biraz tuhaftı. Şimdi alıştığımı düşünüyorum.
Bir hayranınla çıkar mıydın?
RG: Evet, sanırım, eğer yeterince güzelse.
Hiç bir rol arkadaşınla çıktın mı?
RG: Biraz garip olurdu -- onları her gün görmek. Yürür müydü bilmiyorum.
Biz kızda ne ararsın?
RG: İyi bir espri anlayışı.