Anna'dan önce hayatım acayip ve gerçek dışıydıYazan: Lucy Cavendish, Evening Standard
20 Nisan 200642 yaşındaki David Thewlis beklemediği bir anda ilgi çekmeye başladı. Ekrandaki kişiliğinin aksine (çoğunlukla sinirli, huzursuz tipleri canlandırıyor) rahat ve sakin görünüyor. Dorchester otelinde bir kanepede oturmuş, sıradan, spor bir giysi ve ilginç takılarla (zincirinden tılsımlar sarkan gümüş bir kolya ve uzun parmakalrında dikkat çeken gümüş yüzüklerle) karşımızda. Ben onun 1993'te ona ün kazandıran
Naked adlı filmde olduğu gibi daha manik biri olduğunu sanıyorum.
"O uzun zaman önceydi," diyerek gülüyor. "Ama bir deliyi oynayabilirim," diyor. "I am Professor Lupin in the Harry Potter filmlerinde Profesör Lupin'im, unutmayın, ve The Omen in Prague filminin çekimlerinden yeni döndüm. Çok eğlendim. Düşen bir camla kafası kesilen bir gazeteciyi oynadım."
(iyykk.. üstüme iyilik sağlık.. eğlenmiş bir de.. - lunatic) Bana anlattığına göre bu kafasının 3. kesilişiymiş. "Cennetin Krallığından önceydi. Protez kafamı sakladım. Anna kafalarımı korkutucu buluyor ama ben onları seviyorum."
(Allahım kadının çilesine bak! kocası kesik kafalarının koleksiyonunu yapıyor!!!
- lunatic)Anna, 6 yıldır evli olduğu 29 yaşındaki oyuncu Anna Friel. En tanınmış rolü Brookside adlo pembe dizideki Beth rolü. Çiftin geçen yaz Gracie adlı bir kızları oldu. Bu arada telefonla konuşuyor.
Bir kaşını kaldırarak "Anna," diyor. Telefonla konuştuktan sonra Anna'nın Gracie ile birlikte uçakla Prag'dan döndüğünü söylüyor. Friel de orada bir film çekiyor - ve az önce Gracie'nin altını herkesin ortasında değiştirdiği için bir uçuş görevlisinden azar işitmiş. "Tuvalette bez değiştirmek için yer yok ki ," diyor Thewlis. "Ne yapmamızı bekliyorlar?"
Aslında Friel'in hamile kalması küçük bir mucize, çünkü endometriyozis adlı bir hastalığı vardı ve doktorlar hamile kalamayabileceğini söylemişti.
"Anna her zaman çocuk istemişti ve bu haber tam bir şok oldu," diyor en son Temel İçgüdü 2'de gördüğümüz Thewlis. "Ama sonra hamile kaldı ve biz çok sevindik. Baba olmayı seviyorum. Gracie çok uslu bir bebek. Nadiren ağlıyor... Ona bakıyorum ve değişmesini bekliyorum ama şu ana kadar değişmedi, çok şanslıyız."
Thewlis'in baba olmayı sevdiği belli oluyor. "Beni değiştirdiğini düşünüyorum," diyor.
Friel ile karşılaşmadan önce mutlu olmadığını söylüyor. "Gerçekte fark etmemiştim," diyor. "Kendimi çok iyi sanıyordum. Kariyerim iyi gidiyordu. Naked ile ünlü olmuştum, ABD'de film çekiyordum, Marlon Brando ile Dr Moreau'nun Adası'nda oynamıştım. Ama garip bir hayat yaşıyordum. Soho'da yaşıyor ve tüm dünyayı gezip olmadığım biri gibi davranıyordum."
(ay haber çok uzun ve ben uyumak üzereyim :S özetle çok mutluymuş, başka çocukları olsun istiyormuş ve başka filmlerde oynamak istiyormuş - lunatic)Orijinal haberi görmek için
tıklayın.