|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 02, 2008, 20:29:04 » |
|
belki siriusla jonny değişebilirdi ama yok ya sirius iyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 02, 2008, 20:31:25 » |
|
bence hiç iyi olmazdı ,iyiki de olmamış neden bilmiyorum & ortaya iyi bir iş çıkarmıydı o konuda şüphelerim var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 02, 2008, 22:26:49 » |
|
ya gary oldman'ın yerine oynasaydı olmazdı bence  ama yeni bir karakteri oynasaydı belki olabailirdi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 02, 2008, 22:27:21 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 02, 2008, 22:51:55 » |
|
çok fazla beğenilen karakter olurdu ve lupin sirius ve o bence onun uzak olması iyi gençlerin önüne geçerdi yani
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 09, 2008, 16:01:35 » |
|
olurdu ama asıl güzel olcak olan yönetmen tim burton olsa offfffff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demre Myra
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 11, 2008, 12:50:52 » |
|
Gary Oldman hayranı olduğum için elim gitmedi diğer seçeneğe.  Bunu dışında kendini çıkarabileceği, özgün bir rolle onu filmlerde görsek, fena olmazdı yani.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 11, 2008, 12:59:04 » |
|
Bence şu ankş oyuncular gayet güzel Johnny Depp in oynamasını istemezdim o yüzden  Aynen, gerek yok yani.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 11, 2008, 16:01:01 » |
|
belki siriusla jonny değişebilirdi ama yok ya sirius iyi  Gary Oldman Sirius'u canlandirmaya devam edebilir ama Regulus Black yani sayin Sirius'un kardesini Johnny'nin canlandirmasina ne dersiniz  işte ona da bayılırım da anlık gözüküyor johnny'ninde anlık gözükmesi garip kaçar bence
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 12, 2008, 15:56:24 » |
|
ben johnny depp i çoook seviyorum oynasaydı da hangi karakter olduğu önemli değil zaten johnny depp in hemen hemen bütün filmlerini seyrediyorum ve oynadığı bütün filmleri oyunculuğuyla güzelleştiriyo harry potterda da oynasa filme kesinlikle ayrı bir güzellik katardı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 12, 2008, 17:12:08 » |
|
renk katacağı kesin ama ayrı bir karakter olmalı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 12, 2008, 22:46:02 » |
|
işte ona da bayılırım da anlık gözüküyor johnny'ninde anlık gözükmesi garip kaçar bence
bence anlik gözükmesi daha hos olur hem diger arkadaslarin dedigi gibi film Johnny üzerine kurulmus olmaz yani sirf onu izlemek icin gelen olmaz pek kücücük bir rolün zarari olmaz diye düsünüyorum belki daha cok reklam olur ve daha cok kisi böylelikle dogru yola yani HP'ye gelir  wow spr fikir bence de gzl olurdu  hayalimde canlandırdım da...  fikir sahibi Evanna Lynch hanim oluyor yanliz (c)alinti falan 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
|
|
|
|