|
dragon_harbi
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2006, 11:43:02 » |
|
ewet doğru sölüyorsunuz o zmn emma'yı yada daniel'i tanıyamazdı ama dünya sizi tanırdı daha iyi değilmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 01, 2006, 15:08:07 » |
|
vella emma nın yerinde oynasaydım diorum yane ron hermonie olayı fln odan 
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 01, 2006, 15:18:49 » |
|
ben oynamak istemezdim düşünsenize etrafınızda haksız bi şöhret için saygı duyuyolar size aslında ünlü olan siz degilsiniz harry potter ama insanlar sizi daniel yada serkan diye isminizle degil harry olarak çagırıyo karakteriniz sizin önünüze geçiyo baska bir filmde bile oynasanız hep harry yada hermione oluyosunuz yapmacık insanlar pesinizde oluyo bilmiyorum ama ben o kadar sahte bi dünyada olmak istedigimi sanmıyorum bana deseler harry potter devammı etsin yoksa seni harry potter olarak filmde mi oynatalım ben harry potter devam etsin derdim oyunculuk bana göre degil.
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
dragon_harbi
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 01, 2006, 15:25:48 » |
|
o sana göre arkadaşım ama ne yetenekler war danielden ii oynayacaksan sen galiba ben oynayamam beceremem diye istemiyorsundur ama yinede haklsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 01, 2006, 15:28:47 » |
|
bende oynamak coooooooooooookk isterdim aksan konusunda bende sıkıntı cekmesler walla  zate türkleri almıolarmıs dio herkes ne sacmalıksa....bu 6. filmin cekim selerine katılsakya aslında belki seciliris
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 02, 2006, 13:27:33 » |
|
benim en çok istediğim şeylerden biri ama şanssızız olmadı  .yine de ben kıskanmıyorum zaten kıskansam resimlerini falan avatarıma koymam değil mi ben kıskananın da olduğunu sanmıyorum 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
tonks
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 03, 2006, 15:12:37 » |
|
yoooo kıskanma değil ama oynayabilirdik..........seçmelere katılıp....................................
evet aynen katılıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ela_dan
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 04, 2006, 15:49:50 » |
|
tabiki emmanın yerinde olmayı çooooooook isterdim ama iillaa onun yerinde olcam die bişey yok orda oliim yeter ya danieli bi kere görsem ne isterinm kiiiiiii
|
|
|
|
|
|
fizik ile araştırdım kimya ile çözdüm edebiyat ile sölüyorumseni çoook seviyorum
|
|
|
melike_dilek_daniel
Süt
Daniel Emma Rupert
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 04, 2006, 20:23:18 » |
|
tabiki emmanın yerinde olmayı çooooooook isterdim ama iillaa onun yerinde olcam die bişey yok orda oliim yeter ya danieli bi kere görsem ne isterinm kiiiiiii
ewet ya ne isterim kiiiii ah bi görsem onu
|
|
|
|
|
|
DaN fUn ClUb Daniel Aşkım BEnim <<<< Di CaPrİo FuN ClUb>>>> We love The Chronicles Of Narnia!!! HeRmİoNe FuN cLuB!!!
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 05, 2006, 19:19:25 » |
|
ben oyunculardan herhangi birini kiskanmiyorum ama hp de oynamak isterdim ac1kcasi ama oyle bas rol falan degil zaten bana o ortami gormek bile yeter 
|
|
|
|
|
|
 ♥Gilmore Girls♥ ♥Hilary Duff♥
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 05, 2006, 19:27:21 » |
|
dan in yerinde olmak isterdim........ ( katie ile öpüştüğü için.....)  )))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 05, 2006, 20:55:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwen Stefani
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 06, 2006, 19:08:12 » |
|
Ben onlardan hiç biri olmak istemezdim. Ayrıca hiçte kıskanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry fan:)
|
 |
« Yanıtla #28 : Eylül 06, 2006, 19:31:39 » |
|
valla olabilir neden olmasın onlardan biri omka isterdim tabii ama kıskançlık derecesinde değil olsada olur olmasada oluyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ghost Girl
|
 |
« Yanıtla #29 : Eylül 12, 2006, 19:07:55 » |
|
kesinlikle vardır birisi de benim ztn ya ne kdar eğleniyolardır sette ben de istiyorum yaaaaaaaaaaaaa  mesela o 3 lü veya 4 lü (ginny i de katarsak) benimle birlikte 5 li de olabilirdi yaaa
|
|
|
|
|
|
 she wants to go home, but nobody's home it's where she lies, broken inside with no place to go, no place to go to dry her eyes broken inside
|
|
|
|