|
dragon_harbi
|
 |
« : Ağustos 15, 2006, 11:16:19 » |
|
keşke ben oynasadım diyen muhakkak wardır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2006, 11:31:56 » |
|
yoooo kıskanma değil ama oynayabilirdik..........seçmelere katılıp....................................
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
özge radcliffe
Şeker

.................................
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2006, 11:37:30 » |
|
ewt arkadaşa katılıyorum kıskanma demiyelim şuna ama belki kıskanan lar vardır tabi bende çok isterdim hpde oynamak
|
|
|
|
|
|
/türküz doğruyuz anti-emmacıyız DAN fan clup/harry&ginny FAN clup/trio fun clup katie leung fun clup/rupert fan clup BONNİE WRİGHT FAN CLUP VEELA FAN CLUP
I love you tokio hotel
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 15, 2006, 12:43:41 » |
|
ewet mesela ben hermione yerinde olmak idterdim 
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 15, 2006, 12:46:01 » |
|
ewet çok aklımdan geçer keşke ben oynasam diye mesela luna yı oynayabilirdim yada ginny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 15, 2006, 18:35:46 » |
|
ewt arada oluo düşünsenize bi yanınızda rup war bi yanınızda dan ahh ahhh
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
şebnem radcliffe
Süt
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2006, 14:21:52 » |
|
ewet çok aklımdan geçer keşke ben oynasam diye mesela luna yı oynayabilirdim yada ginny
luna kim??ben tanımıyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlıı-cadıı
Şeker

yara almadan yol alınmaz!!!!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2006, 01:35:42 » |
|
eet ya bende o kadar çok isterdim hp'de oynamayı  ama olmadı  
|
|
|
|
|
|
YALIN,YAĞMUR ATACAN FUN CLUB KURUCUSU Y@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@ YAĞMUR ATACAN FUN CLUB RUPERT FUN CLUB DAN FUN CLUB EMMA FUN CLUB!!!! DUMBLEDORE FUN CLUB ÇAĞKAN ÇULHA FUN CLUB HERKESDEN FARKLISIN YALIN HARİKASIN!!!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!(TÜRKİYE FUN CLUB)
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 18, 2006, 01:39:45 » |
|
Evet tabi bende oynamak isterdim.  Ama şu var ki oynayabilmek için süper bir ingilizce (aksaanı ile) bilmek ve kitaptaki karakterlere benzemek gerekiyor.Ve zaten pek yeni karakterde kalmadı rol verilicek. Heheh hayallerinizi nasıl bozdum ama. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2006, 01:41:23 Gönderen: wizard »
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
tatlıı-cadıı
Şeker

yara almadan yol alınmaz!!!!
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 18, 2006, 01:41:54 » |
|
biraz öyle oldu ama olsun belki bu sayede ingilizce hevesi saranlar olur  
|
|
|
|
|
|
YALIN,YAĞMUR ATACAN FUN CLUB KURUCUSU Y@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@ YAĞMUR ATACAN FUN CLUB RUPERT FUN CLUB DAN FUN CLUB EMMA FUN CLUB!!!! DUMBLEDORE FUN CLUB ÇAĞKAN ÇULHA FUN CLUB HERKESDEN FARKLISIN YALIN HARİKASIN!!!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!(TÜRKİYE FUN CLUB)
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 18, 2006, 01:45:33 » |
|
ben bellatrix lestrange' ı oynamak isterdim  ne güzel lorduma yakın olurdum  canım benim o  çok seviyorum ben ya karanlık lordu  o istesin her şeyi yaparım  ay mıncıklayasım geldi birden  hayallerimi bozma wizard  bi gün biri de senin hayallerini bozarsa görürsün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HiLaRy
Süt
...::: нιℓαяу ∂υƒƒ :::...
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 18, 2006, 13:45:39 » |
|
Hermione oLmayı çok isterdim ama nerdee 
|
|
|
|
|
|
  ~ CezA - FaN ~ I-BeN FaN ~ EmRe FaN ~ ~HiLaRy DuFF FaN cLup~ Harry&Ginny FaN cLup Hermione FaN cLup D.O. Fan cLup / Mantığın Efendisindesiniz
|
|
|
matmazel
Josephine
Kakao

BmHs**
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 20, 2006, 19:58:15 » |
|
bende hermione olmak isterdim ahh keske........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 23, 2006, 01:27:02 » |
|
Hermione olmak isterdim bende....Ama o zaman Emma'yı nasıl tanicaktım....  Şu anki halimden ve Hermione karakterinden memnunum.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 23, 2006, 16:58:31 » |
|
ayy evet bende hp fliminde oynak isterdim her fan gibi ama kimsenin yerine değil başka bi karakterin yerine girmek isterdimyani yeni bir seçme karakter çünkü badenin dediği gibi bizim 3 lüyü nasıl tanırdık.ben bir sanat yani tiyatro ve sinema hastasıyım.allah izin verirse yakında tiyatro derslerine başlıyorum.ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.yanlış anlaşılmasın ben flimden heveslenip değil işim gereyi öğrenmem lazım bende çok hevesliyim.oyuncu bile olmasda kamera arkasında hp flim setinde çalışmayı çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook isterdim.o yoğunluğu o havayı yaşamak isterdim belki nasıp olur kim bilir daha önümüzde iki flim var. 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|