|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2007, 18:32:34 » |
|
IGRENCLIK degıl dogru bır tespıt oynadıgı rolun hakkını verdıkten sonra boyun hıc onemı yok
ama şöyle de bir durum var ki, bu çocuk rol yapma özürlü :S insan birinci filmden sonra bir gıdım gelişme gösterir ama yok yani. böyle geldi böyle gider heralde  bi de ikizlerin boyu çok uzun değil. hemen hemen benle aynı. da hikakaten kısa. hatta dikkat edin emma'dan bile kısa :S Emma'dan sadece Emma topuklu ayakkabı giydiği zmn kısa oluo Fant abicim o kadar abartmayalım bence 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Mod
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 13, 2007, 18:33:28 » |
|
önemli olan boyu değil işlevidir.  (iğrencim, farkındayım.  ) ilk onu demek istemiştim ama garip karşılanmak istememişim  hoş, bu durumumdan daha fazla garip karşılanamam ya neyse... ps: ama doğru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 13, 2007, 18:34:19 » |
|
bana göre çok çok uzun ben 1.50 boyum yani bide bu yüönden düşünüyorumda ama boyla hiçbir alakası yok sonuçta işini yapıo 
|
|
|
|
|
|
 MisSGuaRD^^a TeşekkürLer...
|
|
|
özge radcliffe
Şeker

.................................
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 13, 2007, 18:36:46 » |
|
napıcanız boyunu yaw seven böyle sevsin bknz:ben  gerçi benim boy aldı başını gidiyo 1.73 falan  olsun jnm bizde tom(cruise) &katie gibi çift oluruz artıgg 
|
|
|
|
|
|
/türküz doğruyuz anti-emmacıyız DAN fan clup/harry&ginny FAN clup/trio fun clup katie leung fun clup/rupert fan clup BONNİE WRİGHT FAN CLUP VEELA FAN CLUP
I love you tokio hotel
|
|
|
|
spectacular
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 13, 2007, 18:38:35 » |
|
önemli olan boyu değil işlevidir.  (iğrencim, farkındayım.  ) ilk onu demek istemiştim ama garip karşılanmak istememişim  hoş, bu durumumdan daha fazla garip karşılanamam ya neyse... ps: ama doğru  evet doğru, önemli olan boyu değil işlevi =) ayrıca biz daniel'ı böyle kabul ettik napalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 13, 2007, 19:04:31 » |
|
IGRENCLIK degıl dogru bır tespıt oynadıgı rolun hakkını verdıkten sonra boyun hıc onemı yok
ama şöyle de bir durum var ki, bu çocuk rol yapma özürlü :S insan birinci filmden sonra bir gıdım gelişme gösterir ama yok yani. böyle geldi böyle gider heralde  bi de ikizlerin boyu çok uzun değil. hemen hemen benle aynı. da hikakaten kısa. hatta dikkat edin emma'dan bile kısa :S Emma'dan sadece Emma topuklu ayakkabı giydiği zmn kısa oluo Fant abicim o kadar abartmayalım bence  aslında ben normalde dikkat etmemiştim. ama filmi beraber izlediğimiz ladindes ikide bir uyardı, "bu çocuk çok kısa" fln diye. o zaman dikkat ettim. emma'nın ayağında düz taban ayakkabı olsa da kısa valla :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 13, 2007, 19:17:08 » |
|
ama ikinci resimde daniel'ın ayağındakiler topuklu  ayrıca kız orda kambur durmuş, sayılmaz  kısa işte  kıııısaaaa kııısaaaaaaaaaaaa  -------- bu arada siz bu resimleri niye bizim resim galerisinden almıyosunuz da imageshack'lere fln yüklüyosunuz  ck ck ck, çok kırıldım. insanlr dünya kadar emek harcayıp resim topluyor (cafe cinleri) siz onlara yüz çevirip gidip başka yerlerden resim çağırıyosunuz. çok kırıldım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2007, 19:19:10 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 13, 2007, 19:33:05 » |
|
burda da daniel'ın saçları epey kabarmış ama hadi neyse  anlaşma sağlayalım  bu arada resimleri buradan alın diyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özge radcliffe
Şeker

.................................
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 13, 2007, 21:40:17 » |
|
olay yaptnız ha kısa die sevmicezmii boyu kısa ama kalbimdeki yeri uzun  (biliyorum iğrençti  )
|
|
|
|
|
|
/türküz doğruyuz anti-emmacıyız DAN fan clup/harry&ginny FAN clup/trio fun clup katie leung fun clup/rupert fan clup BONNİE WRİGHT FAN CLUP VEELA FAN CLUP
I love you tokio hotel
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 13, 2007, 23:16:17 » |
|
Yapmayın kardeşim ben daha kısayım ya  Üzüldüm şimdi bak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OcToBeR
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2007, 11:21:43 » |
|
Filmde dikkat ettim  Dan Emma'dan daha kısaydı 
|
|
|
|
|
|
Desmond: I love you, Penny. I’ve always loved you. I’m so sorry. I love you! Penny: I love you too. Desmond: I don’t know where I am, but– Penny: I’ll find you, Des– Desmond: –I promise– Penny: –no matter what– Desmond: –I’ll come back to you– Penny: –I won’t give up– P&D: I promise. I love you. 
|
|
|
fidan_hogwarts
Süt
We all deserve to die...
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 15, 2007, 16:35:22 » |
|
Yaa arkadaşlar inanmayın bu internette yazan boylara (sadece dan için demiyorum tüm ünlüleri kastediyorum).Her yerde farklı yazar bu şeyler. IGRENCLIK degıl dogru bır tespıt oynadıgı rolun hakkını verdıkten sonra boyun hıc onemı yok
ama şöyle de bir durum var ki, bu çocuk rol yapma özürlü :S insan birinci filmden sonra bir gıdım gelişme gösterir ama yok yani. böyle geldi böyle gider heralde  bi de ikizlerin boyu çok uzun değil. hemen hemen benle aynı. da hikakaten kısa. hatta dikkat edin emma'dan bile kısa :S Sana katılıyorum.Hele şu son filmde çok kötüydü rol yapma açısından.(Dan fanları alınmasın lütfen anti-dan falan değilim.Kitapları çok daha değerli buluyorum sadece)
|
|
|
|
|
|
Allright.You sir!How about a shave?!Come and visit your good friend Sweeney! 
|
|
|
|