fidan_hogwarts
Süt
We all deserve to die...
|
 |
« : Ağustos 13, 2007, 16:16:48 » |
|
Zümrüdüanka yoldaşlığını izlerken sizde farkedersiniz.Dan çok kısa.Özellikle de Harry ve Sirius sarılırken Harry onun burnuna dek anca geliyor.(ve G.Oldman çok uzun boylu bir adam değildir) Ve ya Dumbledore un arkasında duruyorken,ya da Fred ve George un yanındayken.(tamam ikizler biraz uzun kabul ediyorum) Yani Dan mi gerçekten kısa ;yoksa hani çocuk diye göstermek için özellikle mi kısaltıyolar ?
|
|
|
|
|
|
Allright.You sir!How about a shave?!Come and visit your good friend Sweeney! 
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2007, 16:46:13 » |
|
ay yani bi boyları kalmıştı tartışmadığımız o da olacak  kısa değilki dan 1.70 miş normalde  yani en azından 1.56 lık bana göre uzn  ayrıca bizene ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fidan_hogwarts
Süt
We all deserve to die...
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2007, 16:53:21 » |
|
Benim merak ettiğim şey sonda dediğim gibi kameraylamı yapıldı o çocuk boyları diye...
|
|
|
|
|
|
Allright.You sir!How about a shave?!Come and visit your good friend Sweeney! 
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2007, 16:56:53 » |
|
Diğerlerine göre kısa kalıyor, benim de gözüme batıyor izlerken... Bana göre uzun o ayrı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
dUygUsUz dUygU
Mod
Has Türk Kahvesi

Warwick Avenue
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2007, 16:57:10 » |
|
ben devon'ını ayaklar altına aldım, çizdirdim karizmasını bari dan'e yapmayın. acı çekiyorum, suçluluk duyuyorum  severim onları  kısa mısa ama insan naapalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2007, 17:05:18 » |
|
abi çocuğun boyu bilmiyorum şu anki boyu mu ama 1.73 müş nasıl kısaa diyorsunuz ya tamam diğerlerine göre kısa kalıyor o doğru ama çocuk kısa değil  :D yazııık bi de kısa sıfatı yapıştırmayın çocuğaa
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 13, 2007, 17:57:12 » |
|
valla ben filmi izlerken hermione'yi bazı sahnelerde daha uzun buldum  bana göre de uzun sayılır ama diğer oyunculara göre biraz kısa 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true... 
|
|
|
|
|
|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 13, 2007, 18:10:01 » |
|
bana kalırsa bi erkeğe ve yaşına göre kısa yani ben ondan 3 cm uzunum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadam
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 13, 2007, 18:15:36 » |
|
kısa ama onemli isler hapıyo mesala harry potter dısın dadafılm cekıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 13, 2007, 18:18:39 » |
|
1,73 bence kısa deil normal bi boydur heralde 1,85 1,90lık bişey beklemiyoruz deilmi diğerleri uzunsa dan'm napsın
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
jihat07
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 13, 2007, 18:21:35 » |
|
bence ıdeal boyda cok uzun olması rolu bozar daha buyuk durur. zaten gercek yasından daha kucuk rol de oynuyor
|
|
|
|
|
|
EMMA FUN CLUB 
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 13, 2007, 18:26:03 » |
|
önemli olan boyu değil işlevidir.  (iğrencim, farkındayım.  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 13, 2007, 18:28:11 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
jihat07
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 13, 2007, 18:28:38 » |
|
IGRENCLIK degıl dogru bır tespıt oynadıgı rolun hakkını verdıkten sonra boyun hıc onemı yok
|
|
|
|
|
|
EMMA FUN CLUB 
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 13, 2007, 18:30:45 » |
|
IGRENCLIK degıl dogru bır tespıt oynadıgı rolun hakkını verdıkten sonra boyun hıc onemı yok
ama şöyle de bir durum var ki, bu çocuk rol yapma özürlü :S insan birinci filmden sonra bir gıdım gelişme gösterir ama yok yani. böyle geldi böyle gider heralde  bi de ikizlerin boyu çok uzun değil. hemen hemen benle aynı. da hikakaten kısa. hatta dikkat edin emma'dan bile kısa :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|