SERSEM
Süt
|
 |
« : Haziran 27, 2008, 11:58:45 » |
|
evt bakalım en başarılı kimmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elo
Süt
düz yolda geçme beni rampada yerim seni
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2008, 12:04:12 » |
|
Aslında ben hepsine oy verdim mesela ron mimiklerinden dolayı harry başrolde oynadığı için hermione güzelliğinden dolayı
|
|
|
|
|
|
Kalbimi ona verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye Yıllar önce bir gül vermiştin ya!Bu gül solunca gelirim demiştin.Allah kahretsin gül plastik çıktı solmuyor
|
|
|
|
murat_potter
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2008, 14:44:06 » |
|
arkadaslar ben ce hepsi güzel
|
|
|
|
|
|
.:'':.harry potter cafe .:'':.
|
|
|
|
murat_potter
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 27, 2008, 14:44:46 » |
|
ama ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
murat_potter
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2008, 14:46:00 » |
|
harr y baş rolde olduğu için ve ronun mimikleri ii olduğğu için onlarada verdim yanı :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 27, 2008, 14:48:20 » |
|
üstüste mesaj atmak yasak canım...
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 27, 2008, 14:48:42 » |
|
üstüste mesaj atmak yasak değiştir butonunu kullanırsan daha iyi olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 27, 2008, 15:06:56 » |
|
ron diye düşünüyorum.harry potter filmlerinden sonra daniel ve emma bianda bi havalara girdiler.dergilerde resimler falan..onları ünlü yapan harry potterdı ama sanki başından beri ünlüymüş gibi davranıolar.ama rupertle ilgili böle bişiye hiç rastlamadım.bence gerçek başarı rupert ın yaptııdır 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2008, 15:07:44 Gönderen: rubeus_eary »
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
bennu_fawkes
Süt
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 27, 2008, 15:34:52 » |
|
açıkçası ben danielın ilk filmlerden bu yana perfonmansını oldukça geliştirdiğini düşünüyorum.  baş rolde olduğu içine oy verdim bide ron mimiklerii güzel kullandığı için.ama emma için aynı şeyi söyleyemem  emma kaşını gözünü fazla oynatıyo ve bu da inandırıcılığı yok ediyor.daniel-emma-rupert içinde bir tek rupertın karakterinin hakkını verdiğini düşünüyorum.(danielı deli gibi sevsemde)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2008, 15:35:41 Gönderen: bennu_fawkes »
|
|
|
|
|
|
|
|
kankamıoldu
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 27, 2008, 16:08:55 » |
|
BENCE HEPSİ BAŞARILI HEMDE ÇOK VE BEN CE KÖTÜLER DIŞINDA BÜTÜN OYUNCULAR KARİZMATİK 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma-esra
Şeker

ArTıK KiMsEnİn SeVgİsİnE iHtİyAcIm KaLmAdI!!!
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2008, 21:10:16 » |
|
bence hepsii başarılı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 29, 2008, 13:02:14 » |
|
Bence de hepsi başarılı ama başlığın adının en başarılı kim? olduğunu düşünecek olursak hiç tereddüt etmeden aralarındaki en iyi oyuncunun Rupert Grint olduğunu söyleyebilirim:)
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
|
|
|