|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 24, 2008, 21:42:55 » |
|
Weesel'a katılıyorum ve artık her gözünü siyaha boyayanda ben Rock'çıyım diyor. (demeye başladı)
sırf yan yana durdular diye sevgili mi olunuyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 24, 2008, 22:33:28 » |
|
İremim öncelikle haber için çok teşekkürler  Şimdi geleyim emma ve yeni manitasına  Bncede yakışmıyorlar fakat,emma seçmiş artık bizide mutluluk dilemek düşer  hehe evet bizede bişey düşmez düşsede onun ilgilenceini pek sanmıyorum  edit: sırf yan yana durdular diye sevgili mi olunuyor
cnm her an her yerde yan yana durmaları evet biraz sevgili olduklarını gösteriyor  ilk sayfada verdiğim linklere bakarsan ordada bu haber doğrulanmış 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 24, 2008, 22:35:32 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 25, 2008, 15:55:18 » |
|
bence tatlı çocuk gözleri gzl
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 25, 2008, 21:00:23 » |
|
Emma onu unutur bence 2 haftaya kalmdan..  neysem mutluluklar..haber için teşekürler
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 26, 2008, 13:52:36 » |
|
zevksiz emma...Birşey diyemeycüm.Şarkıcı (!) bir sevgilim var diye hava mı atıyor şimdi 
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
drakula92
Süt
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 26, 2008, 16:46:47 » |
|
berbat rup ondan 100 kst daha iyi hem yabancı değil rup :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 26, 2008, 18:09:41 » |
|
pefff bence yakışıkLı değiL 
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 26, 2008, 18:25:37 » |
|
döggyttt noluyo lann o çocugun ağzını burnunu gırarın ha adamı hasta etmesin zaten tipsizin teki beni dellendirmesin ....
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 26, 2008, 19:16:30 » |
|
berbat rup ondan 100 kst daha iyi hem yabancı değil rup :d
bence de ama belki rup emmayı istemiyodur  (gerçi böle kızı öpsün başına koysun ama )
|
|
|
|
|
|
 S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 26, 2008, 19:37:23 » |
|
ouff.. öncelikle şu "rup'la çok daha iyi olurdu"ların çok saçma olduğunu söyliyim.. niye insanlar zihinlerinde ikisinin gerçekte sevgili olması gerektiğini düşünüyo anlamıyorum  ikincisi çocuk da gayet şeker bi insana benziyo yani o mikrofonlu resim gayet güzeldi :z ayrıca hadi madem beyenmediniz neden bu kadar panik oluyosunuz.. bize ne canım kız seviyo çıkıyo, o çocuğu kendine yakıştırmışsa biz ne karışıoruz yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 27, 2008, 21:41:44 » |
|
Neden hep ünlüler böyle tipsizleri seçerler anlamıyorum yaa  Adamda tip yok bi kere,ama Emma'nın kendi seçimi. + Hiç yakışmıyolar 
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 28, 2008, 16:13:42 » |
|
töbe töbe ne tipsiz herif o ya. 
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 28, 2008, 16:36:00 » |
|
Bence hoş çocukmuş,ama ne çocuk Emma'nın tipi ne de Emma çocuğun tipi  Pek uzun sürmez bir ilişki varsa aralarında bence  Her neyse mutluluklar dileyelim 
|
|
|
|
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 29, 2008, 11:26:16 » |
|
çocuk eroinmanlara benziyo kendine başka birini bulsun....
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|