Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« : Şubat 26, 2008, 20:29:36 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 28, 2008, 22:40:04 Gönderen: Hilary_Şule_Daniel »
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2008, 20:33:44 » |
|
Yabancıların ödül törenlerindeki öpüşmelerine aşinayız ama bu biraz farklı olmuş sanırım; Dan hayranları ne der bilemiyorum.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2008, 20:36:16 » |
|
Dan birşey yapmamışki suç şişkoda ama gene de sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 26, 2008, 20:40:55 » |
|
Dan birşey yapmamışki suç şişkoda ama gene de sağol
suçun şişko HAYVAN da olduğunu sandım.ama dikkatli bakın Dan adamı ittirebilir di, Dan aksine adama sarılıo yha.Ellerimi ısırıom valla yha.öyle böle diilim yanee.ilk gördüğümde kalbime incktiii. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2008, 20:58:15 » |
|
en başta diyordumki ne bu konuşuyorlar sadece dedim ama yaa inanmıyorum direk sarıldı yaa daniel de onaa ıyyyyyy
|
|
|
|
|
|
..Melis'ime imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 26, 2008, 21:00:44 » |
|
ben pek bişi anlamadım yhaw kim o adam :O
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Hem suçsuz hem güçsüz hem halsiz...
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2008, 21:09:42 » |
|
ben pek bişi anlamadım yhaw kim o adam :O
videoyu sonuna kadar izle.sonunda çıkıyor.anlarsın o zmn. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2008, 21:21:46 » |
|
tek kelimeyle oehhh
|
|
|
|
|
|
~Cadı Günlükleri~ 10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun  Yazan Bir Yazar... 
|
|
|
|
Pure Perfection
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2008, 21:27:34 » |
|
hahhahahaha!!!! ay süper!!! yahu yapmayın,ittirir mi hiç o kadar insanın önünde..benim üzüldüğüm olay dan'in bir erkekle öpüşmüş olması değil de,tipsiz bir erkekle öpüşmüş olması  şöyle yakışıklı bi tip olsa süper bi görüntü ortaya çıkardı..hahah..ay çocuk nolduğunu anlayamadı bile! uzun bi süre gülerim ben buna 
|
|
|
|
|
|
Let us celebrate the foreign glamour of boys. Their allure is left unexplained Their features and form alien to girls,as described by girls Scant chance for us to consume the beauty of the male body,for pleasure. The body of boys, the blood of boys.
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2008, 21:34:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
Apus' un çizimleriyle ^^ Teşekkür ederim Büyük Şeker =))Ondan geriye kalanının bildiği tek duygu nefretti. - G.H
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2008, 21:43:00 » |
|
Baktı çaresi yok en sonunda adama sarıldı  Önceden anlaşmış bence bunlar  Bana da formalite icabı kolunu öyle atmış gibi geldi  insanlar nasıl da değişiyo  felsefe taşının peşinde koşan bücürük daniel şimdi nelerle uğraşıyo tövbe tövbeee.. 
|
|
|
|
|
|
Missmurder'ın Kuzuları!  Sanatsal Kuzu  *Hmpff Kardeşliği!  *
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2008, 21:45:01 » |
|
Ben birşey demiyorum. Herşeyi yapar yani beklenir.  Ama onca insanın önünde de öyle birşey yapılmaz. İğrenç ya. Bir de bence adamı kendinden uzaklaştrmak için kolunu attı. Baktı zaten rezil olmuş.  Bir de Dan fazla mı kısa, yoksa bana mı öyle geldi? Yani adam resmen eğildi çocuğun karşısında. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~HaRrY_ÖsLeM~
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 26, 2008, 22:07:54 » |
|
Baktı çaresi yok en sonunda adama sarıldı  Önceden anlaşmış bence bunlar  Bana da formalite icabı kolunu öyle atmış gibi geldi  insanlar nasıl da değişiyo  felsefe taşının peşinde koşan bücürük daniel şimdi nelerle uğraşıyo tövbe tövbeee..  aynen.daha dün felsefe taşının peşinde koşup sırlar odasını açıyodu.şimdi ortalık karıştırıyo:D
|
|
|
|
|
|
KiMsELeR GöRmEsİn KiMsELeR bİLmeSin, BeNiMLe YaŞAsıN,ÖLsüN Bu SeVda...
|
|
|
|