|
|
|
|
|
|
|
|
|
selin gizem
|
 |
« Yanıtla #183 : Haziran 18, 2008, 15:04:29 » |
|
sana teşekkür ederim.bn bu haberi aradım ama bulamadım.sayende gördüm.ıyyyyyyy o kız ne öyle hiç yakışmamışlar.bnce kendine başka kız baksın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~ naz
>>JamesPheLpsFan
Kakao

~ and so the lion fell in love with the lamb
|
 |
« Yanıtla #184 : Temmuz 01, 2008, 17:49:53 » |
|
ayy yazık danielime kızda çok çirkin neresine aşık olmuş allah aşkınaa!
|
|
|
|
|
|
kimse "seni" benden çok sevemez aşkım! JamesPheLps.. 
ÖLümüne James PheLps Aşığı! ~ Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi ~ Twilight Hayran Klübü Üyesi ~ Gossip Girl Hayran Klübü Üyesi~ yazan bir yazar [Fred & Jane - Bir Aşk Hikayesi]
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #185 : Temmuz 04, 2008, 00:46:25 » |
|
ya kıza bak çay demle sakamı ne bu yaa !!! oldum burda kaldım tıtıtı uzaylıyı bulmuş almıs yanına aklı basındamı tepemın tasını attırdı şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcu_bjk
Süt
sUpErnAtUraLLL!!!!!
|
 |
« Yanıtla #186 : Temmuz 04, 2008, 15:00:41 » |
|
yaaa ohaaa yaa ...
ühü ühü ühü yaa o kız dan ın yanında annesi gb duruyo yaff:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shahla
|
 |
« Yanıtla #190 : Temmuz 06, 2008, 11:18:21 » |
|
Arkadaslar sinirlenmeyin!!!! Cunku kiz guzel oldugu icin Daniel asik ola bilir....Ama kiz nasil biri oldugu bilinmiyoo...Belki o iyi biri deyil....O yuzden sinirlenmeye ihtiyacimiz yok....Aman hem bu onun hayati bize ne 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür. Sonu yok bunun boşluklardan boşluk beğendim. Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim.
(Emre Aydin)
|
|
|
|
|
|
akrizma
|
 |
« Yanıtla #192 : Temmuz 08, 2008, 03:00:44 » |
|
sana kesinlikle katılıyorum şu anda suikast planlıorum kızı öldürmek için bende geliyorum birlikte planlayalım  saatleri ayarlayalım güzzel beni aranıza alın unutmadan 3 kuru sıkı al bide 4 gidiş bileti 5 geli bileti al tammı gelirken0 danielide alırız kanimca gidio yaslılara baktıo her halde etrafında güzel kız yok dan sasırdı en iyisi kacırıp buraya getirmek burda dolu güzel kızlar var  kızı öldürene kadar  atraf kaynıodur  türk bayragı almayı unutma orda ölürsek mezar basınıza diksinler bir tane eksikmiz  oldu paralar ıbiriktirin gidiyoruz  para isi zor alcak ama dan icin olurum heyyyyyyyttttttttttttttttttttt varmı len dana yan bakan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #194 : Temmuz 08, 2008, 23:52:44 » |
|
bu ne beee arkadaşlar lütfen google ye ( inş reklam olmas ) teresa palmer yasın ve çıkn resimlere bir göz atın ay daniel kokunç mağraadamı gibi lüfen biri bna bu çocuğa nolduğunu söylesin kndime inanamıyorum bn bu çocuğu nsl sevdm bi zamanlar zaman kaybı cık cık cık ablası gbi ama dan e de bu yakışır ohhh olsun ona böyle kızlarla çıksın içmn yağları eridi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 23:56:22 Gönderen: mer_dan-e »
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|