Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 12:18:29  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dan Harry için kimi seçti?  (Okunma Sayısı 856 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 04, 2007, 09:36:32 »

HarryLatino sitesi Daniel Radcliffe ile Aralık başında bir röportaj yapmıştı. Metnin İngilizce çevirisi yeni ortaya çıktı Dil Çıkaran Bakalım Daniel neler söylemiş:

HL: Yeni Harry Potter filminde öfkeli ve karanlık bir Harry göreceğiz. Harry’nin kişiliğindeki bu değişiklikler hakkımda ne düşünüyorsun ve kendini bu duyguları yorumlamaya nasıl hazırladın?

DR: Bence bu karakterin gerçekten ilginç bir yönü. Şu ana kadar oynamaktan çok keyif aldım. Demek istiyorum ki, Harry hakkında çok sevdiğim şeylerden biri onun mükemmel bir kahraman olmaması. Birçok yönden çok hata yapan bir kahraman, çok kolay yanılıyor. Bu onu daha insan ve daha az bir “orijinal süper kahraman” yapıyor. Yani tüm bu şeyleri oynamak çok eğlenceli. Ve, eee, başka ne var? O anı yakalamaya gerçekten yardımı olan şeylerden biri, bilirsiniz, öfke için gerçekten öfke dolu müzikler dinlemek veya buna benzer şeyler yapmak. Bu her zaman kafanızda doğru atmosferi yaratmanıza yardımcı oluyor.

HL: Gary Oldman’ın büyük bir hayranı olduğunu biliyorum. Onunla tekrar çalışmak nasıl bir duygu?

DR: Çok heyecanlıyım. Aslında onun filmdeki sahnelerini şimdiye kadar çekmedik, o yüzden birkaç aydır onunla beraberim ve onunla film çektiğim için çok ama çok heyecanlıyım.

HL: Çok güzel. Filmde yeni oyuncular var. Evanna ya da Helena Bonham Carter hakkında neler söylemek istersin?

DR: Henüz Helena Bonham Carter ile çekim yapmadım, fakat Evanna ile birçok sahne çektik, aslında yarın da çekimimiz var, çok tatlı biri, biliyorsunuz, çok hoş. Dünyadaki en büyük Harry Potter hayranı. Yani sette olmayı seviyor. Sete ilk geldiğinde önce ünlülerle karşılaşmaktan biraz sersemlemiş gibiydi ama o zamandan beri gerçekten iyi gidiyor. 

HL: Sana göre film çekmenin en unutulmaz ve en sinir bozucu sahneleri hangileriydi?

DR: En sinir bozucu kısmı -

HL: Suyun altında geçirdiğin sahneler mi?

DR: Hayır, benim için en sinir bozucu sahneler 4. filmde ejderhayla olan sahnelerdi. Metrelerce yukarıdan atlamak zorunda kaldım ve bu bir serbest düşüştü, yani epeyce sinir bozucuydu. Fakat aynı zamanda Gary Oldman ile ve bu filmde Imelda Staunton ile oynamak çok heyecan vericiydi.

HL: Peki sence Harry Potter için mükemmel son nasıl olur?

DR: Bence Harry ölebilir. Harry’nin öleceğini düşünüyorum, ama ya Harry Voldemort’u öldürecek, ya da Voldemort Harry’i öldürecek ve bu sırada kendini de öldürecek.

HL: Senin böcürtün ne olurdu?

DR: Ooo, en büyük korkum nedir? Şeyi en büyük korkum canlı canlı gömülmektir, o yüzden bilemiyorum, belki böcürtüm bir cenaze kaldırıcısı olurdu.

HL: Peki bize yeni filmin December Boys’dan bahsedebilir misin?

DR: Evet, elbette! December Boys … muhteşem güzel zaman geçirdim! Filmin hepsi Avustralya’da çekildi ve 6 hafta sürdü. İnanılmaz bir zaman geçirdim. Şey işte, çok eğlenceliydi, ve o kadar zamandan sonra Harry Potter’dan başka bir karakteri oynamak heyecan vericiydi. Yani, sıkılmıyorum ama ara vermek iyi geldi. Özgür kaldığımı hissettim. Ve şeyi, eveti, farklı bir şey yapmak heyecan vericiydi.

HL: Filmler arasında hayatın nasıl? Şimdi okula gittiğini biliyorum.

DR: Güzel, bilirsiniz işte, Harry Potter’a başladığımdan bu yana pek bir şey değişmedi. Hala arkadaşlarımla takılıyorum, sinemaya gidiyorum, bildiğiniz şeyler işte, herkesin yaptığı normal şeyler, gerçekten. Ehem, çok heyecanlı veya gösteri dünyasıyla ilgili bir şey yok, öyle işte.

HL: Meksiko’da çok fazla hayranın var ve seni görmek istiyorlar, buraya gelmeyi planlıyor musun?

DR: Ehm, aslında hayır, şu anda böyle bir planım yok. Ama bir ara Meksiko’ya gelmeyi isterim. 3. Harry Potter filmini çeken Alfonso Cuaron’dan çok şey dinledim, gerçekten gitmek isterim.

HL: Peki JK Rowling sana son kitapta olacaklardan söz etti mi?

DR: JK Rowling gerçekten çok iyi biri ama aynı zamanda çok da iyi sır tutuyor. Ve ben son kitapta neler olacağı hakkında gerçekten hiçbir şey bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Herkes gibi şaşırmak hoş olur.

HL: Kelid aynasında ne görürdün?

DR: Gerçekten bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Yani, sanırım ben sadece...Şu anda olduğumdan çok farklı bir şey görmezdim sanırım. Sanmıyorum. Yeni en derin arzum kendini nasıl gösterirdi bilmiyorum ve emin değilim.

HL: Eğer Hermione, Ginny, Luna ve Cho Chang arasında bir seçim yapsaydın, Harry için hangisi en uygun olurdu sence?

DR: Ehem, ben Luna derdim. Çünkü o ve Harry’nin geçmişleri çok benziyor ve ikimiz de bize çok yakın kişileri kaybetmişiz. Ve bence Harry Luna’ya karşı… kesinlikle bir yakınlık hissediyor, çok güçlü bir bağ var aralarında.

HL: Geçen hafta Kraliçe’nin partisinde yeni Harry Potter’ı gördük ve kısa saçlı yeni bir Harry Potter’dı.

DR: Evet, görüntü bu kez epeyce değişti. Şey, saçımı kestirdim. 4. filmde saçım çok uzundu ve geçenlerde bir resmimi görene kadar bunun fakrında değildim. Şimdi saçımı kestirmiş olmak hoşuma gitti.

Konuşmayı dinlemek için TIK! (İspanyolca olduğunu hatırlatayım Göz Kırpan Dan’in kendi sesi altta kalıyor)

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Dan Harry için kimi seçti?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 12:18:29 »

dark_magician
Şeker
**

dark-_-magician@msn.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 04, 2007, 10:13:14 »

paylaşım için saol...güselmiş....
ama neden lunayı seçti onu anladım Ne? bence ginny daha ii olurdu Kararsız

Jeremy. s. fan cluppp...
..||VEgA FaN Clup||..(kurucusu)
[̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅N̲̅][̲̅g̲̅][̲̅a̲̅][̲̅ ̲̅][̲̅F̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅][̲̅ ̲̅][̲̅C̲̅][̲̅l̲̅][̲̅u̲̅][̲̅p̲̅]
 мαηтığıη єƒєη∂ιѕιη∂єηιz (D.O clup)
We love The Chronicles Of Narnia!!!
Quidditch FaN clup..
mcgonagall fan club
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 04, 2007, 10:25:13 »

ehm lafına sinir oldum

zeynikey
Demleme Çay

EJDERHA SÜVARİSİ

zeyni-key@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2007, 14:41:48 »

luna ya süpper

klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
EJDERHA SÜVARİSİ
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
pansy
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 04, 2007, 16:58:37 »

janım yaa eferim eferim böle devam!! Sırıtan
luna hee vayy behh bende onu seçerdim herhal eferim eferim çok tuttum..!! Sırıtan
teşekkürler! Göz Kırpan

Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım Kahkaha
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2007, 17:50:33 »

Ben de şaşırdım Luna'yı seçtiğine aslında mantıklı bir açıklaması var ama ben Harry'nin Luna ya karşı özel bir sevgi beslediğini düşünmüyorum

Haber için sağol lunatic Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 20:04:24 Gönderen: delidir » Logged

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!
*DaRkNeSs*
°~♥~°TuĞçE°~♥~°
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 04, 2007, 18:09:45 »

haber için teşekkürler.. Gülümseyen

нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!!
°~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 04, 2007, 19:45:33 »

Woow oldukça güzel bir röportajj tuttum valla Kahkaha hoşuma gitti ha Kahkaha
Lunaticc çok saol jnm aplamm Kahkaha

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ocak 04, 2007, 20:42:46 »

DR: Ehem, ben Luna derdim. Çünkü o ve Harry’nin geçmişleri çok benziyor ve ikimiz de bize çok yakın kişileri kaybetmişiz. Ve bence Harry Luna’ya karşı… kesinlikle bir yakınlık hissediyor, çok güçlü bir bağ var aralarında.
Aman Alalh'ım yoksa Harry ile Luna kardeş mi? Dil Çıkaran :DHaber için sağol Lunatic ablacım. Kahkaha

-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 04, 2007, 20:47:18 »

çook güzel bi röpörtajmış çok tşkler =)
luna yı seçmesi de ilginç Gülümseyen
yalnız evanna için dünya nın en büyük hp fanı demiş,sanki tüm hp fanlarını biliyo :hıh:

Mls hp
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ocak 04, 2007, 20:54:02 »

bna da ilginç geldi yaw luna'yı seçmesi çünkü harry luna'yı özellikle bakanlktaki olaylardn önce pek sevmiyo ne zmn o gelse kaççak delik arıyo. filmde luna'yı bizm trio la daha yakın görcez galiba Gözlerini Deviren

~
Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You
You Can't Wait To Fall İn Love With Me
This Just Can't Be Summer Love, You'll See
This Just Can't Be Summer Love
L-O-V-E
MeLix
Has Türk Kahvesi

! ๓єlเร !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Ocak 04, 2007, 21:08:37 »

ehm lafına sinir oldum
aynen katılıyorum bende çok uyuz oldum...

haber için tşkkrler,röportaj hoş ama rowling bence söylemeliydi harrynin sonunu ne bilim sölese tam süper olurdu Sırıtan

aman cnm neyse zaten o da merak etmomuş şaşıracak ya şaşkın çocuk Dil Çıkaran

ama yinede birşeyler çıtlatmıştır JK ki ölücek bence fln dio baksanıza ,bi bildiği var ki çocuğun sölüyo Dil Çıkaran Sırıtan ki bencede kesin ölücek harrycik Dil Çıkaran

saçlarını kestirmesi hoş olmamış bence en güzel saçı azkabandaki saçıydı onun gibi olsa ne güzel olurdu
Alıntı
HL: Kelid aynasında ne görürdün?

DR: Gerçekten bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Yani, sanırım ben sadece...Şu anda olduğumdan çok farklı bir şey görmezdim sanırım. Sanmıyorum. Yeni en derin arzum kendini nasıl gösterirdi bilmiyorum ve emin değilim.

niye iki kere gerçekten bilmiyorum demiş anlamadım,biz bir kere sölemekle anlamıyormuyuz sanki Dil Çıkaran
 (sanki "hadi canım biliosun işte yalancı !" demişiz gibi iki kere sölemiş birde "GERçeKTEN bilmiyorum walla bak iki gözüm önüme aksın abi !" gibi bir konuşma yapmış başta Dil Çıkaran )

birde Dan'in dediğinin tam tersi ;  bence harry mükemmel bir kahraman olsaydı daha güzel olurdu.
neyse bu kadar diceklerim...

Nezii
E.ED.RR.YP.HP.KK.D KlüpYöneticisi
Has Türk Kahvesi

!ns@né for Rup€ =P ^^ ♥ lové4évr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 05, 2007, 00:02:07 »

Ablacım çok tşk ederim Dan'ın Harry'ye Luna2yı seçmesi cidden çok şaşırtıcı bende şaşırdım şahsen
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Kasım 11, 2007, 20:59:28 »

Ah ah, nolurdu kırmızı kafa yerine onla evlenseydi nolurdu? Zaten boşanmışlar Hede Hödö

eylem-daniel
Emy
Telve

.::THE LOST.::.

eylemsayin@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 12, 2007, 01:14:25 »

haber için teşekkürler vildan ablacım :-wben şaşırmadım lunayı seçmeside çok mantıklı bence ben beni anlayan biriyle birlikte olurdum.söyleşi hoş olmuş sevdim hoşuma gitti Sırıtan

.:EVANESCENCE:.
Bring me to life&My immortal

KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI
FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: