|
|
|
|
mer_dan-e
Şeker

skandar keynes çok tatlısınnn ! ! !
|
 |
« Yanıtla #61 : Mayıs 15, 2008, 13:55:28 » |
|
bn dan kadar normal hayatta ortalarda diil ddm.Bnce bu sebepten yoksa yakışıklı biri we başarılı da ama başrolde olmamasınında etkisi vardır bence 
|
|
|
|
|
|
yalnızca son ağaç kesildikten,son ırmak zehirlendikten,son balık yakalandıktan sonra. . . ancak ondan sonra paranın yenemeyeceğini anlayacaksınız. Cree kızılderililerin kehaneti
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 15, 2008, 14:29:02 » |
|
daniel, emma sadece hp ile kalsalardı onlar da bu kadar ünlü olmazlardı.Emma'nın doğum günleri, daniel'ın şu meşhur tiyatro olayı falan filan... ün kazanmaları için iyi adımlar  Tom akıllı  kendi halinde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #63 : Mayıs 15, 2008, 16:31:58 » |
|
bence rolünden dolayı pek sevilmiyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #64 : Mayıs 15, 2008, 16:54:02 » |
|
Ben seviyorum Draco'yu ya anlasabilirdik sanirim  Tom'u özel olarak tanimadigim icin bilemiyorum Ilk secenek hakli gibi duruyor, bir filmde genelde basroller daha cok göze carpar acaba niye  Yakisikli degil mi  görmemis olayim, Daniel'den cok daha süper karizmatik oldugu ortada  Itici bir yönü var evet ama bu onu dahada enteresan yapiyor benim icin  Gicik degil gicik degil  Özel hayatiylada gündemde degil icip icip dolasmiyor  Ben son secenek diyorum "Rolünden dolayi" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #65 : Mayıs 16, 2008, 16:38:05 » |
|
Bence Dan kadar ortalarda dolanmadığı için...Gerçekten onun gibi ortalarda olsaydı şu anda Tom Dandan daha ünlü olurdu.Rolü yüzünden değil bence çünkü kötü karakterlerde çok beğeniliyor hatta başrolden daha fazla beğeniliyor.Ne bileyim öyle diyesim geldi.
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı! Tuğçecan'a teşekkürler!
|
|
|
|
armo
|
 |
« Yanıtla #66 : Mayıs 16, 2008, 19:16:43 » |
|
rolden olabilir
|
|
|
|
|
|
hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #68 : Mayıs 23, 2008, 23:53:19 » |
|
Bencede filmdeki rolünden dolayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #69 : Mayıs 24, 2008, 11:56:36 » |
|
rolünden dolayı ve Dan kadar görünmüo ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Krema

ck ck ck hiç yakıştı mı sana? Yapma bir daha =P
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 24, 2008, 16:18:06 » |
|
Rolünden dolayı bence. Kötü karakter hatta kötü karakter olsa bile sevilirdi. Kötü kararkter bile olamadığıiçin(oyunculuğundan bahsetmiorum rolden bahsediyorum)gelgitler yaşıyordu Karanlık lorda sadık olmak konusunda.
|
|
|
|
|
|
 Somewhere I belong 
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #71 : Mayıs 26, 2008, 11:14:48 » |
|
bence ilk ve son seçenekler yani rolünden dolayı pek sevilmiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
şevval
Süt
KÖTÜLÜK DAİMA KAZANIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
« Yanıtla #72 : Mayıs 27, 2008, 16:02:02 » |
|
tipsiz bea
|
|
|
|
|
|
KURALLAR VE SAKIZLAR ÇİĞNENMEK KALPLERVE TABAKLAR KIRILMAK İÇİNDİR
|
|
|
dipsiz
Süt
|
 |
« Yanıtla #73 : Mayıs 28, 2008, 18:02:50 » |
|
heralde filmdeki rolü yüzündendir diye düşünüyorum ama ben severim draco'yu  her zaman sivri dilliliği ve alaycılığı müthiş gelmiştir bana ^_^ ama yanlış hatırlamıyosam hp hayranların çoğu (daha doğrusu kitapları okuyan hayranların çoğu) draco'yu da favorilerinin arasına sokmuşlar hatta jk rowling draco karakteri kötü diye bi anlam verememiş buna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dancolic
Süt
LiVe ThE sEcOnD ! LeB dİe SeKuNdE ! CaRpE dİeM !
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 03, 2008, 19:26:01 » |
|
bence kötü bi karakteri canlandırdığı için olabilir ama öle olsaydı voldemort u tamamen dışlardık  anlamadım,kendimle çelişiyorum galiba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|