gryffin
Süt
Aşkın olduğu yerden geliyorum.
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 08, 2006, 20:48:22 » |
|
Filimdeki gıcıklıkları yönünden böyle olduğunu düşünüyorum.İnsanlar genelde iyi kahramanları sever.Bunun da etkisi olabilir.
|
|
|
|
|
|
Bir yağmur damlası ''seni seviyorum'' anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne kadar çok sevdiğimi sorsaydın,inan ki her gün yağmur yağardı.
Anti ''anti-emma''
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 08, 2006, 20:51:10 » |
|
bence fazla mütevazı kendini ön plana çıkarmıyor istese çok daha tanınan biri olurmuş gibime geliyor. pek sönük bi yapıya sahip değil.
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
rocker_snake
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 08, 2006, 20:54:19 » |
|
bence fazla mütevazı kendini ön plana çıkarmıyor istese çok daha tanınan biri olurmuş gibime geliyor. pek sönük bi yapıya sahip değil.
hemen hemen aynı fikirdeyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
magicans princess
Süt
I Love You Skandar!!!Always...
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 10, 2006, 13:36:36 » |
|
sanirim bende cogu kisi gibi ayni fikirdeyim pek gunluk hayatta on planda diil cocuk tum filmlerde vardi ama pek bi hayran kitlesi yok karakteri kotu oldugu icin olabilir aslinda oynadigi rol kotu ise kendisi de kotu olacak die bir kural yok bazilarina itici gelebilir bence pek diil ama hakkini vermek lazim draco yu mukemmel oynuyo insanlarin onu kotu sanmalari normal .....
|
|
|
|
|
|
Asil Gercek Hayal Ettiklerimizdir!!!  !!!we love to chonicles of narnia!!! Narnia isteklerimin gercek olacagi tek yer....
|
|
|
|
|
|
sakura
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 10, 2006, 15:23:51 » |
|
diğerleri kadar ortada olmaması sebep olabilir ama dediğin gibi yakışıklı ve çok hoş bir çocuk şaşırıyo insan haklısın
|
|
|
|
|
|
_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
|
|
|
|
one-take-watson
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 14, 2006, 22:17:18 » |
|
bence rupert çok gıcık ondan olabilir ben böyle düşünüyom yawss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 14, 2006, 22:28:19 » |
|
bence rupert çok gıcık ondan olabilir ben böyle düşünüyom yawss
rupertle ne alaksı war onu anlamadım?? bence fazla ortaya çıkan bi kişilik diil arka planda kalıo bide kötü karaker
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2006, 22:30:24 Gönderen: OnLy-U 4eVeR »
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 14, 2006, 23:41:00 » |
|
arkadaşlar kusura bakmayın bi yanlış anlaşılma olmuş benim bahsettiğim tom draco malfoy rolünü oynayan tom yani tom felton kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 15, 2006, 00:08:54 » |
|
aslında yanlış anlaşılması iyi oldu ben soruyu değiştirdim şimdi netce anlaşılıyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 15, 2006, 19:11:44 » |
|
ya gerçekten siz bu çocuğa gıcık mı oluyosunuz ya şok geçirmiş durumdayım
burdaki kişilerin çoğu Gryffindor veya D.O yandaşı (farkettiyseniz "çoğu" dedim hepsi değil yani o yüzden bana kızmayın sevgili Cafe ölüm yiyenleri) Tom da pek HP dışı filmde oynamıyo şu sıralar... daha pasif ya ben yine yanlış anlaşıldım ben ölüm yiyen falan diilim d.o ve gryffindor yandaşıyım ama ne kadar dan ve rup hayranıysam aynı şekilda tom hayranıyım draco hayranı diil yanlış anlaşılma için özür dilerim (ne kadar mütevaziyim ya)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 15, 2006, 19:26:33 Gönderen: pansy »
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 28, 2006, 11:17:51 » |
|
bence çok popüler olamamasının nedeni kötü olması ama ben onu böleeee daaa çok seviyorum :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 02, 2006, 22:21:15 » |
|
baş rol oyuncusu diil ondan  zaten daniel emma ve rupert dan daha fazla sevilmiyo
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|