|
|
|
|
|
|
|
|
|
burlesqueen
|
 |
« Yanıtla #228 : Mayıs 31, 2008, 04:09:24 » |
|
Aaah, Alan harika bir adam, sahnede izlemek isterdim... En az Severus kadar seviyorum sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selma_hedwig
Süt
Alan Rickman delüsüü:)
|
 |
« Yanıtla #230 : Haziran 02, 2008, 01:19:41 » |
|
 heyt be resimler süper hele ellerini saçlarına koyduğu  HP'den gelen ilk resimlerde prensimiz var burda da süper durmuş beah 
|
|
|
|
|
|
 ηєνєя ƒσяgєт, ηєνєя ƒσяgινє! ஐ๑ஐ нαяяу ρσттєя αη∂ тнє ∂єαℓтнℓу нαℓℓσωѕ ஐ๑ஐ
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #231 : Haziran 02, 2008, 01:24:40 » |
|
baba ve otorite figürine aşık olanlar için ideal bir adam.
evet.
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #232 : Haziran 02, 2008, 02:02:45 » |
|
Bilmiyorum ki konuldu mu  Ama benim çok hoşuma gitti. Koyayım dedim. 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #233 : Haziran 02, 2008, 17:20:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
maybe i'm crazy maybe you're crazy maybe we're crazy probably.
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #234 : Haziran 04, 2008, 16:01:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #235 : Haziran 05, 2008, 21:13:23 » |
|
BBC Haberi
Mükemmel sesin sırrı
Araştırmacılar mükemmel insan sesini bulmak için matematiksel bir formül keşfetti.formül tonlama,hız,sıklık,dakika başına düşen sözcük sayısı ve ses uyumunun kombinasyonundan oluşuyor.
İdeal ses, dakika başına düşen sözcük sayısının 164ü geçmemesi ve cümle arası 48 saniye ara verilmesi olarak tanımlanıyor.
Bu sonuçlara göre en iyi erkek sesi Alan Rickman ve Jeremy Irons'a ait olurken en iyi bayan sesi Dame Judi Dench, Mariella Frostrup ve Honora Blackman seslerinin kombinesinden oluşuyor.
Araştırmada görev alan Profesör Linn " biz insanlar içgüdüsel olarak hangi seslerin omugamıza bir ürperti yolladığını hangi seslerin bizi tiksindirdiğini iyi biliyoruz." şeklinde konuştu. alanrickmantr.al.funpic.de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #238 : Haziran 09, 2008, 19:31:31 » |
|
rica ederim güzelim.Alanı seçmiceklerde kimi seççekler acaba? adamı gözlerini kapat ve dinle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|