|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 03, 2006, 21:32:43 » |
|
arkadaşlar elinize sağlık.alan rickman bir numara.iyiki oyunculuğu seçmiş böylece bizde onun mükemmel oyunculuğundan mahrum kalmadık. ayrıca bana harry potter filmlerini sevdiren bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 03, 2006, 21:50:05 » |
|
Aşk Heryerde'de Emma Thompson (Trealawney) ile karı kocayı oynuyorlardı.... ikisi de çok şekerdi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2006, 21:50:34 » |
|
resimler için teşekkürler eftelya bende vardı bazıları ama olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 03, 2006, 21:54:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RickMaNiaC_
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 03, 2006, 22:01:00 » |
|
http://www.britbitsandclips.com/sounds/NotAlanRickman.zipbu şarkı alan için yazılmış şarkının sözleri.. Not Alan Rickman Music and Lyrics by: Adam Leonard
A skyscraper with Bruce Willis in it his nemesis: German terrorist but it’s not Alan Rickman not Alan Rickman, no it’s just a character in a film.
Kevin Costner and Morgan Freeman swashbuckle the Sheriff of Nottingham but it’s not Alan Rickman not Alan Rickman, no it’s just a character in a film based on a myth.
A duel with Branagh sporting a black cape the silkily evil Professor Snape but it’s not Alan Rickman not Alan Rickman, no it’s just a character in a film based on a book from someone’s head.
truly, madly, deeply it is not Alan Rickman truly, madly, deeply it is not Alan Rickman truly, madly, deeply it is not Alan Rickman truly, madly, deeply it is not Alan Rickman
şarkı çok iyi bence bi dinleyin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 04, 2006, 13:10:49 » |
|
_RickMaNiaC_ belirttiğin gibi sevgilisiyle politik görüşleri ayrı ama demekki saygılı ve hoşgörülü bir ilişkileri var.bu da hoş. alan rickman british actors and equity(İngiltere Profesyonel Oyuncular Birligi) da çok uğraşıp oyuncuların emekli olduktan sonra da gösterilen filmleri için her gösterim için ücret almalarını sağladı.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 04, 2006, 21:59:29 » |
|
ben izledim harika olmuş eline sağlık yağmur ayrıca fon müziği süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustea®
Toz
Cafeden Uzaklaştırıldı
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2006, 10:02:40 » |
|
evt bende fon müziğini ve ara geçişlerini çok sevdim ellerine sağlık memeğin için +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 05, 2006, 11:35:11 » |
|
Rollerinin hakkını veren birisi. Snape'i daha iyi canlandıracak başka birini düşünemiyorum. Hem bu kadar sevimli birisi hem de rol için ürkütücü bir tipe bürünü veriyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|