-------son hortkuluk!---------
---------Yazan:Marvolo--------
Duyumlara göre Rowena en son Brazilya'ya unutulmaz arkadaşı Helga Hufflepuff için amazon ormanlarından ona birkaç bitki almaya bir botla giderken görülmüş. Bir daha ne ondan nede botundan haber alınamamıştır.
yazısındaki botun hortkuluk olabileceğini düşünüyorum.AMA kafama takılan bu botu Voldemort nasıl buldu?
o botun gerçek sahiplerinden almış olabilir. örneğin ravenclaw ın kupası mıydı neydi onu bir kadından cazibesiyle almıştı (gençken) gerçek VOLDEMORT olduğu zamanlarda da zorla almış olabilir
kupa hufflepuff ındı
çatlak kazan gibi bir site vardı cansarar link atmıştı hogwarts tariyle ilgili bir bölümdeydi bunun önceden JK in sitesinde açıklanmış geçmş hakkındaki bilgiler olduğunu biliyordum sanırım yanlış çevirmemişlerdir

yaw diyelim bilgi doru...
yazdıı üzere bot la kaybolmuş nerden bulcak botu ayrıca bot yani :S:S
o ot bence kupa ve madalyon gibi özel güçleri var(o kadın tom a söylemişti) bunun ne olduğunu bilmiyorum AMA her ayağa olma,kokmama,su geçirmeme,kirlenmeme gibi basit özellikler değildir

bu yüzden bulup yapmış olablir
Voldi'yi azıcık bişey tanıyorsak (!) böyle bir şeyi hortkuluk yapmayacağını da biliyoruz demektir.
senin onayladığın bir yazı bulabilecek miyim?
NOT:siteyi vermem yasak eğer yazarsam konuyu kapatırlar siteyi msn veya özel mesajla ilete bilirim ancak