Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 04:23:24  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tahmin: Sirius ve Dumbledore Ölmedi!  (Okunma Sayısı 723 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoGy
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mayıs 26, 2007, 21:01:16 »

İşte kanıtları
“Severus...lütfen...”

Snape asasını kaldırdı ve direk Dumbledore’a doğrulttu.

“Avada Kedavra!”
DUmbledore birine neden  onu öldürmemesi için lütfen desinki??Bence severus aveda kedavra derken aynı zamandan içinden karşı büyü yapıyordu.Severus ses çıkarmasa bile içinden büyü yapmada çok usta bir insan(bunu quirell harry yi süpürgesinden düşürtmeye çalışırken görmüştük.Severus düşmemesi için karşı büyü yapıyordu).Bence "avada kedavra" derken sirius içinden karşı büyü yapıodu .ve birde bir kanıt daha var

Melez Prens den=
Birçok  insan  çığlık  attı.  Parlak,  beyaz  alevler  Dumbledore’un  bedeninin  ve  üzerine  uzandığı  masanın  etrafında  patlak  verdi; Dumbledore’un  yükselen  ve  örtüyle  sarılı  bedeni  yükseldikçe  yükseldi.  Beyaz  dumanlar  gökte  halkalar  çizdi  ve  garip  bir  şekil oluşturdu: Harry, bir kalp atışı kadar kısa bir süre için maviler içinde bir anka kuşunun neşeyle uçtuğunu gördü, fakat bir saniye sonra ise ateş yok olmuştu. Dumbledore’un bedeni ve üzerine yatırıldığı masa beyaz mermerden bir lahitle kapanmıştı.

İŞte burda dumblodre aynısı zümürüdüanka nın 800. safasında yapmıştı
Fawkes odada daire çizerek onun üzerine doğru alçal-dı. Dumbledore, Harry'yi bıraktı, elini kaldırdı ve ankanın uzun altın kuyruğunu yakaladı. Bir ateş parlaması oldu ve ikisi de ortadan kayboldu.
bunun sonucunda Dumblodre ortadan kaybolmuştuİşte gene aynı şeyi yaptı bence cenaze töreninde ölmedi ortadan kayboldu

Ama bu iddalara birazda olsa lekeleyen bişiy war.Severus un başta belatrix le konuşmaları ve hala voldemort un tarafında olduğunu belirten şeyler neyse

Sirius a geçelim

Zümrüdüanka 1033 üncü sayfa
Sirius'un, Bellatrix'in kırmızı ışınından kaçındığını gördü: Rakibine gülüyordu.
"Hadi ama, daha iyisini yapabilirsin!" diye bağırdı, sesi mağaramsı odada yankılandı.
ikinci ışın tam göğsüne isabet etti.
 işte burda belatrix sadece kırmızı ışın yolluyo ama sersemletme büyüsü öldürmez ki sadece o kemere düşüyo diye ölüyor bence bu çok büyük bir saçmalık

Sirius'un düşmesi çok uzun sürdü sanki: Kemerden sarkan eski püskü tülün içinden arkaya doğru düşerken, bedeni zarif bir kavis çizdi.
Harry, vaftiz babası kadim kapıdan içeri düşüp tülün arkasında yok olurken, onun yıpranmış, vaktiyle yakışıklı olan yüzünde korku ve hayret karışımı bir ifade gördü; tül, şiddetli bir rüzgâra kapılmış gibi bir an dalgalandı, sonra yine eski haline döndü.
Harry, Bellatrix Lestrange'ın muzaffer çığlığını duydu, ama hiçbir anlamı olmadığını biliyordu - Sirius sadece kemerden içeri düşmüştü - şimdi öbür tarafta yeniden belirecekti...
Ama Sirius yeniden belirmedi.
 burdada sadece düştüğünü belirtiyor ve düşürken acı belirtisi yok korku ve hayret belirtisi diyor ve ayrıca luna sonlarda
Bişiyler dio ama tam olarak anlıyamadım
"Şey - öyle mi?" dedi Harry, ne diyeceğini bilemeyerek.
Luna inanmazlıkla başını iki yana salladı.
"Aa, hadi ama. Onları duydun, tülün hemen ardında, değil mi?"
"Yani sen..."
"O kemerli odada. Sadece gözden uzaklar, o kadar. Onları duydun."
Bakıştılar. Luna hafifçe gülümsüyordu. Harry ne diyeceğini de, ne düşüneceğini de bilmiyordu; Luna öyle sıra-dışı şeylere inanırdı ki... ama Harry de tülün ardından gelen sesleri duyduğundan emindi.

o tülün arkasında diyo yani nası olabilir ne var o tülün arkasında acaba tüm ölü büyücüler mi yaşıyor .Kemerli odada bişiy war luna nın dediği gibi sadece o kemerli odadalar. o büyük ihtimal 7. kitapta çıkıcak
Benim teorilerim böle kızabilirsiniz hatta bu konuyu kilitleyebilirsiniz salakça bulabilirsiniz ama ben bunları düşünüyorum

Ayrıca siz jk nin söylediklerinin çok üstünde duruosunuz.Bence jk son kitabın heyecanını kaçırmamak için yalan söylüyo olabilir
Ne dersiniz?
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2007, 01:32:58 Gönderen: Fantasticc » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Tahmin: Sirius ve Dumbledore Ölmedi!
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 04:23:24 »

srs blck3
moony,wormtail,padfoot & prongs are proud to present : the marauders map :)
Krema

***Asİl Ve PeK kÖkLü BlAcK aİlEsİ***

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2007, 21:22:45 »

haklısın ama bu teoriler zaten yapıldı keşke ilgili topiclere msj atsaydın daha ii olurdu Üzgün

you were named for two headmasters of hogwarts.one of them was a slytherin and he was probably the bravest man i ever knew...
elektra07
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2007, 21:29:40 »

vayyyy beee hiç  düşünmedim ben  bunu yaaa süper walla
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2007, 21:47:28 »

ya öldü işte kabuul edin artık ayrıca herkes aynı şei sölüo zaten konulara bi göz atmaya ne dersin?

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
DoGy
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2007, 21:52:04 »

Ben bunları onlara bakarak yazmadım abi.Tamamen kendi düşüncem
Ve bir şey daha çözdüm

"Yapabileceğin hiçbir şey yok, Harry -"
"Tut onu, kurtar onu, sadece öbür tarafa geçti!"
"- artık çok geç, Harry."
"Hâlâ ona erişebiliriz -" Harry bütün gücüyle ve şiddetle mücadele ediyordu, ama Lupin onu bırakmadı...
"Yapabileceğin hiçbir şey yok, Harry... hiçbir şey... gitti..."
"Gitmedi!" diye feryat etti Harry.
İnanmıyordu; inanmayacaktı; bütün gücüyle Lu-pin'den kurtulmaya çalışıyordu. Lupin anlamıyordu; o perdenin arkasında insanlar saklıydı; Harry odaya ilk girdiğinde onların fısıldaştıklarını duymuştu. Sırius saklanıyordu, gözden uzaktaydı sadece -
"SIRİUS!" diye haykırdı. "SIRİUS!" "Geri dönemez, Harry," dedi Lupin, Harry'yi zapt etmeye çabalarken sesi çatlayarak. "Geri dönemez, çünkü
öl-"
Beyler lupinde gördü kırmızı ışık çıktığını ancak lanetin "avada kedavra" olmadığını ancak harry yi neden bırakmıyor mutlaka bir sebebi vardır hem o anda dumbledore tüm ölüm yiyenleri iple bağlamıştı tehlikeli değildi?Bence orda lupin in davranışındada bir şey war neden bırakmıyor harry gidipte baksın "öldü" diyor ama neye dayanarak diyorki sersemletme büyüsü öldürmez bence lupinde ölmediğini biliyor bilmiom valla yada ben kafayı sapıtıorum artık:D
Roonil_wazlib1
Süt
*

Omnia Vincet Amor

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 27, 2007, 11:13:06 »

kendin düşündüysen güzel ama bu teoriler aylardır burda tartışılıo ama olsun hoş geldn diyelm sana
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2007, 15:37:58 »

ewt bende alıntı yapmıstım kısmen olmasada ama bı cok kes yapıldı bu teorıler arkadasın dedıgı gıbı ılgılı topıclere atsan fena olmasdı Göz Kırpan

m_M_91
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2007, 11:48:06 »

Beyler lupinde gördü kırmızı ışık çıktığını ancak lanetin "avada kedavra" olmadığını ancak harry yi neden bırakmıyor mutlaka bir sebebi vardır hem o anda dumbledore tüm ölüm yiyenleri iple bağlamıştı tehlikeli değildi?Bence orda lupin in davranışındada bir şey war neden bırakmıyor harry gidipte baksın "öldü" diyor ama neye dayanarak diyorki sersemletme büyüsü öldürmez bence lupinde ölmediğini biliyor bilmiom valla yada ben kafayı sapıtıorum artık:D

1- sadece lupin değil herkes göedü kırmızı ışık çaktığını. ama sirius'un ölmesinin sebebi sersemletme alması değil. kemerden içeriye düşmesi. yani siriusa orada expelliarmus da yapsan kemerin içine düşerse yine ölecekti. hatırlayın sirius düşerken yüzünde korku ile hayret karışımı bir ifade vardı. yani düşene kadar ölmedi. (bence düşünce de ölmedi ama artık geri gelemez. yani bi şekilde iki dünya arasında kaldı. üff bunun da ölmekten bi farkı yokmuş aslında)
2- lupin harry'nin bakmasına izin vermiyor çünkü harry o kemere bakmak için arkasına geçmeye çalışacak. o zaman harry de ölür.
ferrit
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2007, 20:40:37 »

evet bu teorilerden çok var demicem ki demiş oldum  Kahkaha ya dumbledore öldü(bence) asıl bunun üzerinde durmaya gerek yok....ama sirius için hiçbişey diyemem...yaşıyor olabilir....bu arada genede ellerine sağlık yazdığın için Göz Kırpan

Emma Hayran Kulübü
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2007, 08:47:38 »

evet bu teorilerden çok var demicem ki demiş oldum  Kahkaha ya dumbledore öldü(bence) asıl bunun üzerinde durmaya gerek yok....ama sirius için hiçbişey diyemem...yaşıyor olabilir....bu arada genede ellerine sağlık yazdığın için Göz Kırpan
bunu söylemekten bıktım Dumbli öldü (sana göre) ama Deathly Hallows bölümünde onun ölmedigine dair bi sürü kanıt sunduk o kanıtlarla beraber Snape'in de suçsuz oldugu anlasıldı lutfen sen en iyisi Dumbledore'un ölmedigiyle ilgili olan kanıtları okusanda öyle konuşsan???  <.< 

importer
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2007, 13:04:14 »

Dumbledore'un öldüğünü ve geri gelmiyeceğini J.K. açık açık söyledi ama Sirius ölmemiş olabilir.Sirius'un öldüğü bölümde J.K. nin kullandığı bir kelime var,benim dikkatimi çekti,Sirius'un tam tüle düşüş anını anlatırken,şöyle diyordu sanırım ''..ağır ağır kadim kapıdan içeri düşerken...'' yani tülü kapı olarak tanımlıyordu ve sadece orada kapı olarak geçiyor diğer yerlerde ''tül'' diyor.Bir kapı hem girmek hemde çıkmak için kullanılır bildiğimiz kadarı ilede esrar dairesinde bu tür sırlı şeyler üzerinde çalışılıyor zaten.Yani belkide o tülden(kapıdan) nasıl çıkılacağını araştırıyorlardı orda.
mithrandir
Şeker
**

cican_212@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2007, 16:53:03 »

sen de haklısın:)
exelans
Kakao

FOOTBALL GETS PEOPLE TALKING

a.h.k_exelans@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 09, 2007, 12:43:19 »

dogy gercekten güzel bi arştırma yapmış kanıtlar nedenler herşey ortada ama jk nin yalan söliceğni sanmam nolursa olsun

İÇİNDEN GELENİ SÖYLE KALIRSA YAZIK OLUR HAYATA KÜSÜVERİRSİN HÜZÜNLER SENİ BULUR
bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 12, 2007, 00:16:08 »

jkr şimdiye kadar hep sağ gösterip sol vurdu sürekli bizi şaşırtmadı mı bence şimdi de öldü diyor ama 7.kitapta ölmemiş çıkarsa yine hepimiz şaşırmaz mıyız? işte yine yapacağını yaptı olur  Kahkaha Kahkaha

When the silence beckons, And the day draws to a close,
When the light of your life sighs, And love dies in your eyes,
Only then will I realise, What you mean to me..
dolores
If they hurt you they hurt me too
Krema

kabak çekirdeee

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 16, 2007, 13:31:35 »

ıngılızce kıtabı okuyorum istersenız solıımm gercegı Hede Hödö
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: