|
ginevra
|
 |
« : Mayıs 20, 2007, 18:37:46 » |
|
Hepimizin birden fazla RAB teorisi vardir eminim buraya komik olsalar bile yazin belki siz hakli cikarsiniz (bu konuyu sacma bularsaniz kapatabilirsiniz)
benim top 5 listem
1.lilly belki sacma ama rowling voldyle lillynin arasinda birsey oldugunu söylemisti ve bana voldynin potter ailesini secmesi yani longbottomlarin yerine ilginc geldi 2.sirius nede olsa öldü (mektubu hatirlarsak) 3.james bkz.1 numara 4.snape sacmaladim iste biraz 5.hagrid sirlar odasinda onun ismi gecmisti o bakimdan
mektubu hatirliyalim
Karanlik Lord´a Biliyorum ki sen bunu okumadan cok önce ölmüs olacagim ama sirrini kesfedenin ben oldugumu bilmeni istiyorum.Gercek hortkuluk´u caldim,elimden geldigince cabuk yok etmeye niyetliyim.Denginle karsilastiginda bir kez daha ölümlü olacagin umuduyla,ölümle yüz yüze geliyorum.
R.A.B
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
|
Limon_şerbeti
Süt
07.13.07
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2007, 19:05:00 » |
|
Regulus Black... teoriye pek gerek yok zaten.. herkes Siriusun kardeşinin RAB olduğunu biliyor.. ve o madalyon da zaten Karargahta..
|
|
|
|
|
|
 "Yeterince cesaretin varsa gözünde herşey mümkünmüş gibi görünmeye başlıyor"
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2007, 19:13:27 » |
|
yanliz söyle bir sorun var j.k. regulusun RAB olmadigini acik bir sekilde belirtti sitesinden okuyabilirsin
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
Limon_şerbeti
Süt
07.13.07
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2007, 19:20:08 » |
|
ya ne zaman dedi bunu? ... ben niye göremedim ? :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 20, 2007, 20:19:58 » |
|
bakiyim bulursam eklerim ama burdan bulabilirsin aslinda http://www.jkrowling.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limon_şerbeti
Süt
07.13.07
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2007, 10:44:22 » |
|
işte bende oraya girdimm ama bulamadım.... kafam karıştı yaaa ... ?? rab regulus black deilse kim? bana gene oymuş gibi geliyor.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2007, 22:08:46 » |
|
bende bulamadim ama bir kac cevabini türkceye cevirdim.
7.kitabta Harrye sihir bakanligi teklif edilecek. 17 yas politika icin henüz erken bir yas.
Potterlerin öldürüldügü gece snape görünmezlik pelerininin altinda saklaniyordu. Hayir bunu yapmiyordu.
Stubby Boardman Regulus Black. Hayir degil ama güzel bir fikir.
Petunia teyze sihir yapmaya basliycak. Hayir bunu yapmiycak.Petunia teyze hic sihir kullanmadi ve zaten bunu yapamaz.
Luna Snapein kizi. Aslinda güzel bir fikir,ama hayir.Mr.Loovegood lunanin gercek babasi ve snapein kizi yok.
JKR sitesine kendi yazmiyór baskalari onun yerine yaziyor. Gercekten benim.
Dumbledore aslinda harrynin büyükbabasi. Eger dumbledore harrynin babasiysa tanri askina nicin onu Durseylere yolluyor?
Voldemort harrynin babasi/büyükbabasi veya yakin akrabasi. Hayir,hayir,hayir,hayir,hayir.Siz cok fazla star wars izlemissiniz.Harrynin babasi JAMES.
Lily Potter hala yasiyor. Ne yazikki bu dogru degil.
Lilly Potter eskiden bir ölüm yiyendi. "How dare you?!
Neville Longbottom Peter Pettigrewin oglu. Üstteki cevaba bak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 22, 2007, 01:23:35 » |
|
yaa belli barizkii RAB olan kisi .. mektuba isminin bas harflerinii yazmıs.. bu yüzden RAB .. regulus..
|
|
|
|
|
|
ve JK potter'ı yarattı ..
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 22, 2007, 16:21:39 » |
|
yaa belli barizkii RAB olan kisi .. mektuba isminin bas harflerinii yazmıs.. bu yüzden RAB .. regulus..
kanitlayamiyorum ama o degil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limon_şerbeti
Süt
07.13.07
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 22, 2007, 16:39:57 » |
|
kanitlayamiyorum ama o degil of bencede regulus yani sonuçta başka kim ki?! hem baş harfleride uyuyor... başka kimsede aklıma gelmiyor tabi bizim hiç bilmediğimiz bir kişilik ortaya çıkmassa 7. kitapta.... bir de şu konu aklıma takıldı arkadaşlar konu dışı ama ..  madem bütün safkan aileler birbirleriyle akraba.. voldemortunda harry'le çook çok çok uzaktan bile olsa akraba olması gerekmez mi? yani tamam voldemortun babası muggle dı bilmem ne ama sonuçta anası safkandı.. eh harry'nin de babası safkan.. yani ne bilim öle aklıma geldi belki bu konu tartışılmıştır bilmiyorum... ama merak yane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 22, 2007, 17:59:43 » |
|
limon serbeti bende düsündüm ölee bsi olabilirmi diye .. ama eger olsaydı sanırım Black ailesinin soy agacında az yada cok bisiler olabilirdi yani hepsi birbiriyle baglantılı yaa onun icin dedimmm .. evet belkide cokkk uzaklardan bi akrabalıkları vardırr ... ya ama ben sey diooorum smdii ..safkan demek soylarındaki herkesin büyücü - cadı olması demek .. oysa harrynin anne tarafı muggle cogunlklaa .. yani nebilmm .. safkan olması icn her iki tarafnda safkan olması gerekmezmii ? ? ?  ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 22, 2007, 18:01:46 » |
|
Voldemort harrynin babasi/büyükbabasi veya yakin akrabasi. Hayir,hayir,hayir,hayir,hayir.Siz cok fazla star wars izlemissiniz.Harrynin babasi JAMES.
jknin cevabi yukardada bulabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 22, 2007, 18:03:56 » |
|
evett onu okudukk ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limon_şerbeti
Süt
07.13.07
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 22, 2007, 23:10:45 » |
|
evett onu okudukk ..
evt onu okuduk gördük ama sonnuçta safkan ailelerin akraba olduğunu söyleyen de Rowling.. Harry safkan değil ama sonuçta babası safkan.. eh Vody'ninde anası safkan ordan burdan olamaz mı yani?! ha yani derseniz ki Gauntların sonuncusu olarak Voldy'nin anası kalmıştı.. o da öldü .. olabilir.. belki o da bir Muggle'a evlendi diye ağaçtan ismi silinmiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 23, 2007, 07:10:41 » |
|
artık son noktayı koyuyor ve diyorum ki Fang R.A.B .zavalıcıga büyü yapılmışta.  bu cevap artık teorilerden kafayı yemiş bir H.P fanının yanıtıdır.ni ha haa cıks cıks ben Fang demedim,O dev mürekkep balığıdır dediydim R.A.B. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|