Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 06, 2008, 16:36:03 » |
|
Filmlerde de gözüktüğü gibi bazen 2-3 hatta 4 bina ortak ders alıyor.O da bayağı hafifletiyor ders yaısını diye tahmin ediyorum...
Ama eğer kitapları okursan binaların Biçim Değiştirme, Tılsım ve Bitkibilim' i yalnız aldıklarını görürsün
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 06, 2008, 18:49:26 » |
|
ilginçmiş ama 7 kitap bu seri sonuçta rowling in hata yapması çok normal ama genede hesaplarda bi yanlış yoksa rowlingin bu derece dikkatsiz davranmasıda ayrı bişi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 06, 2008, 22:01:52 » |
|
Hayır biçim değiştirme ve ksks ayrı alınan dersler, ayrıca evet haftada 5 gün des var bu durumda insan maximum 30 derse girebilir ancak McGonagall 70 saat giriyor
yorum bile yapamıyorum, ağzım açık kaldı bu hesap karşısında...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patlıcan
Süt
"This could be Heaven or this could be Hell"
|
 |
« Yanıtla #34 : Şubat 08, 2008, 20:33:34 » |
|
Filmlerde de gözüktüğü gibi bazen 2-3 hatta 4 bina ortak ders alıyor.O da bayağı hafifletiyor ders yaısını diye tahmin ediyorum...
Ama eğer kitapları okursan binaların Biçim Değiştirme, Tılsım ve Bitkibilim' i yalnız aldıklarını görürsün Yok hayır okudum kitapları ama hiç dikkat etmemişim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 10, 2008, 01:11:31 » |
|
hayır ben bitki bilimi beraber aldıklarını hatırlıorum ama ii olmuş ellerine sağlık Ama eğer kitapları okursan binaların Biçim Değiştirme, Tılsım ve Bitkibilim' i yalnız aldıklarını görürsün
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
amoureux ou Emma
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 03, 2008, 01:17:24 » |
|
iyide karışık almıyolarmı malfoylaharry atnı sınıfta aklım karıştı gene:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 04, 2008, 14:48:28 » |
|
son kitapda ders bile yok yaa okula gitmiyo bizimkiler..tartısması manasız bi konu bence..zaten mcgonnagal hermioneye derse girebilsin die zaman döndürücü veriyo..demekki kendiside kullanıyo..ne zaman dinleniyo diyonuz..akşamları tabikide..o yaşta bi kadına kaç saat uyku yeterki zaten..böle manasız konuları bırakın bence 
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 05, 2008, 21:17:09 » |
|
aslında cevaplanmamış ve tamamlanmamış o kadar konu varkihepsini yazsak çözüm bulamayız ama bazılarımızında dediği gibi büyücülerin dünyasından bahsediyoruz bir tir iksirle yorgunluğunu atıyor olabilir veya zaman döndürücü evet bu çok mantıklı hermione'ye mcgonagal verio zaman döndürücüyü demekki kullanıyoki mcgonagal'da ama dimi bu arada ilk filmde harry ile ron biçim değiştirme dersine geç kalıyolardı falan hani ben orada malfoy'uda gördüm gibime geliyo yani dersi ortak alıyo olabilirler her ne kadar fraktal öyle değil desede bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
... xoxo Gossip Girl (serena)
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 06, 2008, 01:33:49 » |
|
bu konuyla ilgili yararlı olabilecek ders saatlerini, haftalık programı vb. açıklayan bi kaç link buldum ama hepsi ingilizce ve fazla uzun oldukları için çevirmeyip direk linkleri yazıyorum: Tıklayın.Tıklayın..Tıklayın…
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 01:46:58 Gönderen: _özge_ »
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
Priori_Incantatem
Süt
Farklı Olmak Güzeldir.En az Sıradan olmak kadar.
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 08, 2008, 19:08:44 » |
|
eed şaşırtıcı bi tespit  bi açıkta diyebiliriz 
|
|
|
|
|
|
|