|
shogun
|
 |
« Yanıtla #45 : Aralık 23, 2007, 18:35:00 » |
|
gerçktende zaten açıklanmış bi şey tahmin diilki bu bu nedenle gerisini yorumsuz bırakıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harry__Potter
Süt
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 23, 2007, 19:20:32 » |
|
yha gercektende bu kıtapta acıkca gecıyo zaten ne uzatıyosunuz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #47 : Aralık 24, 2007, 15:44:09 » |
|
yok artıkya utanmasanız kardeş çıkartacaksınız abartmayın arkadaşlar birincisi harrynin anne tarafı muggle baba tarafı ise bildiğim kadarı ile bir muggle evli olan bir erkekten doğuyor james potter ki eer bunlar safkan olsalar hiçbir turlu bi muglle evlenmezler eee voldi den daha ala safkan warmı yani akraba diiller  james bulanık veya melez veya kanıbozuk değil James safkan (bu da demek oluyor ki james diğer safkan büyücü aileleriyle akraba uzaktanda yakındanda olsa). ve voldemort safkan değil babası muggle Voldemort melez. akraba değiller çünkü lily safkan değil, diye bişey söyleyemeyiz, lily bulanık ama james safkan. harry james safkan olduğu için diğer büyücü aileleriyle akraba oluyor. işte harrynin akraba olduğu bu büyücü aileleri arasında gauntlar da var, merope gauntta var ve onun oğlu tom marvolo riddle yani voldemort da var.. harry ve voldemort uzaktan akrabalar yani. parmak uçlarını öpeyim yaw.en başta soy ağacı var baksanızaa ıyy aman allahım çok fenasın ya parmak uçlarını öpeyim(!) nerden çıktı bu! yaratıcılığına hayran kaldım doğrusu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #48 : Aralık 24, 2007, 17:02:35 » |
|
Hepimiz Adem'le Havva'dan geliyoruz..
Nokta ( . )
artık steyi terk ediyorum böyle bi şey yazan biriyle aynı sitede duramam  hll arkadaşım yani harry i adame bağlayan tek insan bravoo işte fikrimi değiştiren şey bu oldu  demekki bu dünyada yaşayan herkes akraba.bu sayede ben danniel le akraba emmayla da akraba falan oluyorum 
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
dwayde
Süt
Sıır tanımayan bir zeka en büyük hediyedir insana
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 25, 2007, 08:47:43 » |
|
Güzel bir nokta. Ama bizim Dünyamızdada herkesin soyu Adem ve Havva'da çakışıyor ya böyle bir şey olabilir...
|
|
|
|
|
|
Son yok edilecek düşman ölümdür... Ne zaman aşkın gücü, güce aşık olmanın önüne geçerse Dünya o zaman barışı öğrenecektir...-Jim Hendrix Zafer "Zafer benimdir!" diyebilenindir...-Mustafa Kemal Atatürk Bizim dilimiz TÜRKÇE türkcheye hayır!!!-Dwayde Ne hazin bir çağda yaşıyoruz.Bir tabuyu yıkmak atomu parçalamaktan daha zor.-Albert Einstain Her şey kuralına göre olacak diye bir şee yok.Burası sihir dünyası basketbol salonu değil.-Dwayde Hiç bir şeyi kafana takmayacaksın.Kafana takman gereken tek şey aslında tam olarak her şeydir zaten...-Dwayde
|
|
|
|
|
|
harmoniextr
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 31, 2007, 04:00:19 » |
|
James ve Sirius'un bir şekilde akraba oldukları zaten biliniyor.Safkan ailelerin hemen hemen hepsi birbiriyle akraba zaten,bu da belirtiliyor.Voldemort Gaunt soyundan geldiğine, Potter ve Gaunt soyları da Peverell soylarına dayandığına göre ihtimal falan değil Harry ve Voldemort uzaktan da olsa akrabalar.Harry muhtemelen başındaki belalar yüzünden Voldemort ise asa-taş-pelerin 3lüsünden bihaber olduğu için bunun farkına varmıyorlar.ben "hadi yaaa" dedim farkedince.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 31, 2007, 15:54:14 » |
|
Evet akraba oluyorlar ama çok çok uzaktan.Voldemort'un annesinin büyük babası ile Harry'nin büyük babası kardeş.Yani en azından benim anladığım kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
Katy Perry!
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #53 : Ocak 02, 2008, 14:54:26 » |
|
hımmm!!!!!! akrabalar demek bn bunu bilmiyodum paylaşım için saol
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #54 : Ocak 03, 2008, 22:02:17 » |
|
akrabalar. kesin. j.k. nın bir röportajında okumuştum sanırsam ama eminim akrabalar. dediğiniz gibi kitapta da bu gayet açık zaten
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #55 : Ocak 04, 2008, 13:26:53 » |
|
Arkadaşlar konuyu Adem' le Havva' ya çekmeyin. Bunun ne Adem' le ne Havva' yla, ne başka bir peygamberle alakası yok. Biz Harry Potter kitaplarını konuşuyoruz, malum Üç Kitap' ı değil.
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
SeherbazLar
|
 |
« Yanıtla #56 : Ocak 12, 2008, 12:41:28 » |
|
Kitapta Belirti Bu acık degil mi zaten !!! Hem Akrabası Hem Düşmanı Karanlık Lord Onu Seçti Ve İşaretledi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nergis_sirius_black
Süt
DEATH METAL derin çığlık ... MADE in AYYAŞ !!!
|
 |
« Yanıtla #57 : Ocak 12, 2008, 22:43:16 » |
|
anladık akrabalar yaa bunun sorusu mu olur ona bakarsak grifindor hufflepoff rawenclaw slyteryn hepsi akraba çıkar hatta bende kafe üyelernn hepsiyle akrabayımdır hepimz insanız cnm 
|
|
|
|
|
|
ECE // limm
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #58 : Ocak 13, 2008, 22:14:50 » |
|
kafam karıştı :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #59 : Ocak 15, 2008, 20:43:11 » |
|
kafam karıştı :S
hepimiz adem ile havvadan doğduk di mi?? işte bu yüzden herkes birbiriyle akraba oluyor  ne yazıkki sevdiğimiz kişilerle zaten akrabaymışız.demekki akraba evliliği fln söz konusu  sadece şaka 
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
|