|
Marvolo
|
 |
« : Ocak 17, 2007, 13:54:53 » |
|
-------Dumbledore'un soyu-------
--------Yazan:Marvolo--------
Bunu nekadar çoooook düşünsemde aklıma bugün gelen birşey yüzünden yazıyorum bunu
Dumbledore günümüz büyücülüğünde en yetenekli büyücü,Defalarca sihir bakanı olmaya davet edilmiş bir insan ve EN önemlisi de Dünyaya gelmiş en kötü büyücünün KORKTUĞU tek kişi.Böyle bir insanın ailesi SIRADAN insanlar olabilirmi? tabii ki hayır dedim peki ozaman kim olabilir aklıma 2 şey geldi maddelersem;
1)Gryffindor;işte bu benim FAVORİM.Zamanında TÜRKAY bana Harry nin Gryffindor un soyundan gelebileceğini söylemişti.Mantıklı geldi AMA geçen yıl JK Gryffindor Harry nin akrabası DEĞİL dediği zaman şaşırdım ve üzüldüm.Güzel bir teoriydi ve SLYTHERIN VARİSİ GRYFFINDOR VARISI'ne karşı diye geçmişti bazı yerlerde.Slytherin in bıraktığı bayrak Voldemort a Gryffindor un kide Dumbledore a mı kaldı acaba? diye düşünüyorum.Slytherin in varisinin Voldemort olduğunu biliyoruz ZAMANINDA Slytherin in YENEMEDİĞİ baş DÜŞMANI Gryffindor.Varis Voldemort un YENEMEDİĞİ baş DÜŞMANI kim? tabiiki DUmbledore! ite size düz mantık gösterdim.Bunun pek KANIT olamayacağını biliyorum ama hissediyorum.
2)Merlin;Yetenekli büyücülerin Merlin in adıyla onurlandırdıklarını biliyoruz.İŞTE bu kadar büyük bür büyücünün ancak en az bukadar yetenekli bir akrabası çıkmalı.AMA biraz daha ÖNEMLİSİ görünüş olarak Merlin tasvirleriyle Dumbledore 1 e 1 uyuşuyor bu demek oluyorki ya ÖZENİYOR yada BENZİYOR.Böyle büyük bir büyücünün ÖZAENTİ nin teki olduğunu düşünebilecek kişileri şimdiden kınıyorum
NOT:Yorumlarınızı ESİRGEMEYİN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2007, 19:13:13 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2007, 14:00:54 » |
|
gryffindor un varisi olabilir belki. mantıklı. ama merlinin olduğunu sanmıyorum. kitapta merlinden neredeyse hiç bahsedilmemiş. onun varisi olmanın hikayenin gidişatı açısından bi önemi olmaz. o yüzden rowling'in böyle bir şey düşündüğünü sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
"Master of doom, by doom mastered."
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2007, 14:15:52 » |
|
bende.AMA merline benziyor adam yahu!belki bir olasılık diye düşündüm ama dediğin doğru gidişatında önemli OLMAZ saol yorum için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2007, 14:20:33 » |
|
ve şöyle de bir durum var. kitapta merlin nişanı iyi şeyler yapanlara veriliyor ama merlin hakkındaki efsanelerin hepsi de iyi değil. kimileri onun kral arthur'un (yuvarlak masa şövalyeleri, excalibur falan) büyücü yardımcısı olduğunu kimileri de Hz. İsa'yı öldürmek için cehennemden gönderilmiş kötü bir büyücü olduğunu söylüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2007, 14:23:40 » |
|
ve şöyle de bir durum var. kitapta merlin nişanı iyi şeyler yapanlara veriliyor ama merlin hakkındaki efsanelerin hepsi de iyi değil. kimileri onun kral arthur'un (yuvarlak masa şövalyeleri, excalibur falan) büyücü yardımcısı olduğunu kimileri de Hz. İsa'yı öldürmek için cehennemden gönderilmiş kötü bir büyücü olduğunu söylüyor.
 isa bölümü YANLIŞ  eğer sion ve JK bağlantısını anlattığım yazımı okuduysan benim farketmediğim birçooook şeydaha olduğunu görürsün.SION adına çalışan tapınak şövalyelerinin hikaye ye duyarlı kısmına denir. Ordaki MERLİN birçoook kişiye göre da vinci! işte mit ler bole çoook karışık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2007, 14:30:23 » |
|
kusura bakma ama bu konuda kaynağım bir ansiklopedi. (kitapta bahsedilen merlin bu efsaneye dayanılarak yazılmamış olabilir ama bu böyle bir efsanenin varlığını yalanlamaz ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2007, 14:35:47 » |
|
 ole olsun ben gerçeği söyledim eski bir mit in bilgilerini verdik ama konu dağılmazssa sevinirim Dumbledore a dönün!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2007, 18:19:08 » |
|
aslında gerçek merlin romalıların britanya' yı işgalini engellemeye çalışan vatansever bir İNGİLİZ yani hz İsa' yla karşılaşmasına imkan yok
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2007, 18:21:40 » |
|
düşündürücü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 18, 2007, 19:14:45 » |
|
bu teorıyle bir alakası varmı bilmem ama. evettt şimdi, Kral Arthur'dan önceki zamanlarda Voldemortis isimli çok kötü bir büyücü olduğunu ve tahminen Merlin tarafından yenilgiye uğratıldığını biliyor muydunuz? marvolo bu teorinde ilginçmiş.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 20, 2007, 19:26:09 » |
|
düşündürücü...
neyi düşündüğünü merak ettim? bu teorıyle bir alakası varmı bilmem ama. evettt şimdi, Kral Arthur'dan önceki zamanlarda Voldemortis isimli çok kötü bir büyücü olduğunu ve tahminen Merlin tarafından yenilgiye uğratıldığını biliyor muydunuz? marvolo bu teorinde ilginçmiş.
buna benzer birşey yazmıştın ron la ilgili? bunları nerde okudun bi mahsuru yoksa öğrene bilirmiyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2007, 13:29:36 » |
|
rowling dambuldor yada harrynin gryfindor varisi olmadığını söyledi
|
|
|
|
|
|
başına buyruk ejderha süvarisi herşey burda.... fantastikefsaneler
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 23, 2007, 19:34:39 » |
|
rowling dambuldor yada harrynin gryfindor varisi olmadığını söyledi
arkadaşım lütfen dambuldor deme artık.Dumbledore için birşey söylemedi.HARRY için dedi nerden uydurdun bilemiyorum.O röportajı hangi derghiye tarihiyle birlikte verdiğini buraya taşı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 23, 2007, 19:47:41 » |
|
ya bence arkadaşlar dumbledore un merlin ve gryfindor arasında uzaktan yakından ilgisi yok uzaktan yakından derken akraba olarak demek istedim tabii.şimdi benim söliceğim şu ki;sırlar odasında harry basiliski yenmek için şapkadan gryfindorun kılıcı çıkarmıştı biliosunuz.dumbledore da ona ancak gerçek gryfindor bunu çıkartabilir dememişmiydi.yani demek istediğim,eğer dumy kardeşimiz gryfindorla bi samimiyeti olsaydı çoktan çıkartabilirdi derim ben size.ama siz şimdi diceksinizki ozman senin dediğine göre harry nin bi samimiyeti var gryfindorla diceksiniz.onuda kendi düşünceme göre şöle yorumlayım,bence Jk bacımız harry nin gryfindor la olan her türlü samimiyetini bu 7. kitapta açıklıcak derim.bende böle düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 23, 2007, 19:53:19 » |
|
 jk bacımız gryffindor ve Harry arasında akrabalıkla ilgili birşey yok dedi.AMA Dumbledore şapkaya elini sokup kurcalamadığı sürece kılıcı çıkartamazdı  bide belki sadece yardıma ihtiyacın varsa onu çıkarabiliyordun.VE BÖYLECE dumbledore un hiiiiç yardıma ihtiyacı olmadığı için....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|