|
hermi elif
|
 |
« : Ocak 31, 2007, 15:48:19 » |
|
dudley in sonu derken ölümü kastedmiyorum.bence Dudley bir cadıyla evlenecek. Kim olur bilmem. 1. Not Saçma bir teori biliyorum 2. Not Zaten olucağına da inanmıyorum
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2007, 15:53:33 » |
|
kusura bakmayın biraz düzensiz yazmışım
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
Godric Gryffindor
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2007, 15:57:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 31, 2007, 16:35:17 » |
|
evet saçma olduğunu biliyorum özür dilerim en azından bu konudaki düşünceni (yani dudley'nin niye bi cadıyla evlenceğini ) bi açıklasan...  en azından bu konudaki düşünceni (yani dudley'nin niye bi cadıyla evlenceğini ) bi açıklasan...  ben bu teoriyi başka bir HP sitesinde görmüştüm ve paylaşmak istedim.ama çok saçma olduüğunun farkındayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 31, 2007, 16:46:43 » |
|
niye öyle söylüyosunuz bence çok hoş bir teori 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harmoniextr
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 01, 2007, 02:40:28 » |
|
Dduley sonunda bir cadıyla evlenecek bile olsa biz bunu bilemeyebiliriz.Tabi JK Rowling kitabın sonuna olaylardan sonra diğer karakterlerin başına ne geldiğini anlattığı bir ek koymazsa. Farkındaysanız Dudley ve Harry aynı yaştalar yani 7. kitapta ikisi de 18 yaşında olacaklar ve Petunia biricik oğlunun 18 yaşında evlenmesine izin vermez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 01, 2007, 15:40:51 » |
|
Dduley sonunda bir cadıyla evlenecek bile olsa biz bunu bilemeyebiliriz.Tabi JK Rowling kitabın sonuna olaylardan sonra diğer karakterlerin başına ne geldiğini anlattığı bir ek koymazsa. Farkındaysanız Dudley ve Harry aynı yaştalar yani 7. kitapta ikisi de 18 yaşında olacaklar ve Petunia biricik oğlunun 18 yaşında evlenmesine izin vermez.
aslında 7' de ikisi de 17, 7. sonunda didoş 18 olacak
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
adam-merve
Şeker

MaTT
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 01, 2007, 18:55:28 » |
|
ama rowling konuyu bitirdikten sonra aradan on yıl geçer we hayatları bole olur gibiisnden bişilerde yapabilir nie olmasın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatli cadi
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 14, 2007, 22:20:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CruciatuS
Süt
Gerçekten büyüleyici....
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 14, 2007, 22:25:29 » |
|
ilginç bi teori... jk nin hep ilginç şeyler yazmasından ötürü ilginç olan şeyler gerçekleşmeye yakın teoriler gibi gözüküo... ama jk nin sağı solu belli olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2007, 21:10:28 » |
|
Neden olmasın? Ama Dudley'nin annesi Didoşunun Bir cadıyla evlenmesine izin vermez. Cadı kadın n'olcak! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|