|
MEFİSTOFELES
|
 |
« : Ocak 22, 2007, 16:14:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
~GaFfUr FaN ClUb~~ ^^irem fan club^^
|
|
|
|
|
|
MEFİSTOFELES
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2007, 16:56:15 » |
|
eeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 22, 2007, 23:19:17 » |
|
sonuc ? .. sanırım birden fazla aynı konu icin farklı baslık acmak yasak .. öle biliorum .. keske arastırsaydn biras .. . kimin ölecegi hakkındada bi konu vardı .. oraya yazabilrdin tahminlerini ..
|
|
|
|
|
|
ve JK potter'ı yarattı ..
|
|
|
|
|
|
tatli cadi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 23, 2007, 12:41:29 » |
|
benceeeeeeeee voldinin olmemesi gerek voldi olur ise mutlu son olur sunu untmayin ki mutlu sonlar henuz bitmemis masALlardirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  kusura bakmayin bence harry ve giiny olcek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEFİSTOFELES
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 23, 2007, 17:23:07 » |
|
ama bu mutlu son deil ki hermi ölüyo neresi mutlu hermi ölürse zaten ron kafayı üşütür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MEFİSTOFELES
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 23, 2007, 17:24:06 » |
|
birde hermiyi ben öldürmedim jk.bir röpörtajda söylemişş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elffoid
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 23, 2007, 18:49:08 » |
|
ama bu mutlu son deil ki hermi ölüyo neresi mutlu hermi ölürse zaten ron kafayı üşütür
nası bukdar emin konusuosunki ? ? yani varsa okudugun bi haber sölede bizde bakalım ..
|
|
|
|
|
|
ve JK potter'ı yarattı ..
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2007, 21:22:18 » |
|
1. Büyük harfle yazma. Çünkü bağırma anlamına geliyor. 2. Arka arkaya mesaj yazma. editleme diye bir şey var. 3. 7. kitabın adı hakkında yorum yapmak istiyorsan bunun için ayrı bir başlık zaten var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione03
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2007, 12:17:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynikey
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2007, 11:53:42 » |
|
hee yani sence ölecek rowling demedi çıksada kurtulsak
|
|
|
|
|
|
klüpler kısmında eragon ve diğer ejderha içerikli hikayeler için klüp açıldı...
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum
|
|
|
|
MEFİSTOFELES
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2007, 22:39:51 » |
|
HAYIR ROWLİNG DEMİŞKİ HARRY YA DA VOLDEMORT RON YADA HERMİONE ÖLECEK YANİ SONUÇTA HARRYLERDEN DE VOLDEMORTLARDAN DA Bİ KAYIP GÖREBİLİRİZ DEMİŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
THe_DaRK_MaRK
Süt
denizdeki dalgalar gibiyim...öylesine deli ve özgü
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 25, 2007, 23:39:05 » |
|
arkadaşlar tek bi kutsama olucak...
hallows =kutsama!!! lar değil ordaki -s eki çokluk eki değil arkadaşlar... dolayısıyla 7. kitaptaki "kutsanacak" kişi bir tane... Ama eminim ki 1 den fazla kişi ölecek.. Çünkü yoksa işin gerçekliği kalmaz...
|
|
|
|
|
|
" SAKIN! bana arkanı dönme Potter! Seni öldürürken bana, gözlerimin içine bakmanı istiyorum... GÖZLERİNDEKİ IŞIĞIN SÖNMESİNİ İZLEMEK İSTİYORUM..."
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 07, 2007, 12:42:47 » |
|
bence de ya bir kişi ölür mü hiç? hatta bence birkaç kişi ölecek ki bende bunun hermione olduğunu sanıyorum  çünkü bir keresinde rowlingin bir röportajında okumuştum ki orada kimse hermione için kimse hermione yi umursamıyor herkes ron ve hary için endişelenip onlar hakkında soru soruyor hermioneninse kendi başının çaresine bakacağını düşünüyorlar ama aslında hermione çok kolay incinen biri tarzı bir laf söylemişti ki bende bundan dolayı onun ölebileceğini düşünüyorum ()inşallah ölmez) ama eğer harry ölecekse diğer lenin asla ginny olacağını sanmam ama şey de olur mesela hem harry hem ron ölmüş.... o zaman hermi delirir her halde!!!! ama eğerbiri ölecekse bu tek kişi plmayacak gibi geliiyor sizce? ve herhalde bu ölümler harryi güçlendirir
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one
|
|
|
|