Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 14:09:12  

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Voldemort Neden Ölmedi?  (Okunma Sayısı 1269 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prisoner_of_azkaban
kendi isteği üzerine siteden uzaklaştırıldı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Temmuz 24, 2006, 11:07:31 »

ya sizanlaştınız ama benm aklıma şu takıldı harry ona saldırdığında olmedi ama hortkuluktan faydalansaydı bi hortkuluk eksik olurdu de mi onlarda 4 tane değil 3 tane hortkulukla uğraşacak olurdu oysa dombldore 4 hortkuluk kaldığını söylüyo kotü hissettim kendimi ama neden ölmedi

hortkuluktan faydalansaydı derken? Blimyorum ama hortkuluk faydalanılacak bir şey değil diye düşünüyorum.... yani ancak biri yok ederse eksiliyor.... Mesela yanımda asam var onu kullanayım gibi değil.... Kendi bedeni, sahip olduğu son hortkuluk. yani bedeninin yok olması, yani bedenindeki ruhun ölmesi için, diğer bütün hortkulukların yok edilmesi gerekir. En son, hiç bir hortkuluk kalmayınca, voldemort öldürülebilir....
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Voldemort Neden Ölmedi?
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 14:09:12 »

su
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #31 : Temmuz 24, 2006, 12:21:20 »

şunu kastediyorum eğer ölmemesinin sebebi hortkuluk olsaydı bi hortkuluk eksilmezmiydi  sonuçta ruhun bi parçası yok oldu o da öbürünü aldi:) gibi pek iyi anlatamadim galiba:(
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2006, 12:26:27 Gönderen: su » Logged
pasaxxx
Süt
*

İyi ve Kötü Savaşı Kadar Gereksiz Bir Olay Yoktur

pasabayri@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : Temmuz 24, 2006, 13:10:37 »

bana göre hortkuluk sayısı 7 değil 12 Şaşırmış.Kanıtı ise hemen her yerde 12 rakamı ile karşılaşmamız.12 galeon , 12 hafta , Ejderha kanının 12 kulklanımı vs.Voldi nie ölmedi dersek ise herif nede olsa karanlığın lordu o kadarda süksesi olsun bence Sırıtan

Paul McCartney
Bedshaped
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Temmuz 24, 2006, 14:01:54 »

vaaay iyi hesaplamışsın gerçekten..mantıklı bence

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
su
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #34 : Temmuz 24, 2006, 15:02:02 »

bana göre hortkuluk sayısı 7 değil 12 Şaşırmış.Kanıtı ise hemen her yerde 12 rakamı ile karşılaşmamız.12 galeon , 12 hafta , Ejderha kanının 12 kulklanımı vs.Voldi nie ölmedi dersek ise herif nede olsa karanlığın lordu o kadarda süksesi olsun bence Sırıtan
bencede güzel hesap :)haklısın karanlık lord olduğu nerden belli olcak:)
Wissly
Süt
*

Bu karizmaya kim dayanırr:D

SmacK_1903@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #35 : Temmuz 24, 2006, 15:10:44 »

arkadaşlar senaristlerde haklı woldemorth öldüğünde filmin konusu kalmayacak filmin konusu en başından beri harry ile wldemorth arasındaki sorun deil mi filmin devam edebilmesiiçin onu öldürmediler ama sonunda muhakkak ki ölecek bana katılan var mı?Kahkaha

prisoner_of_azkaban
kendi isteği üzerine siteden uzaklaştırıldı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Temmuz 24, 2006, 15:18:39 »

arkadaşlar senaristlerde haklı woldemorth öldüğünde filmin konusu kalmayacak filmin konusu en başından beri harry ile wldemorth arasındaki sorun deil mi filmin devam edebilmesiiçin onu öldürmediler ama sonunda muhakkak ki ölecek bana katılan var mı?Kahkaha

Yalnız onu öldürmeyen senaristler değil, JK Rowling....

zaten tek hortkuluk yapmak bie çok meşakkatli bir iş.... ve düşünselinde tom riddle'ın Slughorn'a 7 hortkuluk yapılabilir mi diye sorduğunu biliyoruz.... bence 7den fazla olamaz....
şunu kastediyorum eğer ölmemesinin sebebi hortkuluk olsaydı bi hortkuluk eksilmezmiydi  sonuçta ruhun bi parçası yok oldu o da öbürünü aldi:) gibi pek iyi anlatamadim galiba:(

neyi kasdettiğini anladım, ama bi hortkuluk'u yoketmediğin sürece eksilmez, sadece seni korur, öldürmez,Voldemort'un, avada kedavra kendine döndüğü için bedeni gitti....ama hortkuluk eksilmez, bizzat o hortkuluğu bulup yoketmek lazım.... umarım anlatabilmişimdir...
su
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #37 : Temmuz 25, 2006, 09:45:29 »

iyi de ruhunun bi parçasi harry ye saldırıken yok edilmiş olmad mi
BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Temmuz 25, 2006, 13:59:43 »

yahu neden olcak hortkulukları var ondan ölmüyo..
okumadın galiba 6. kitabı .. Dil Çıkaran

e yani hortkuluklar war ölmez tabii

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #39 : Ocak 31, 2008, 01:39:52 »

voldi 7 hortkuluk yaptı. kendi bedenindeki ruh hortkuluk değildi.(hortkuuluklar: harry,diadem,kupa,madalyon,günce,yüzük,nagini) o yüzden de avada kedavra ona geri döndüğünde ölmedi .
benim anlamadığım nokta bedenine ne oldu:? avada kedavra voldiye geri dönünce ruhu bedeninden ayrıldı dediniz ya, öyleyse bedenine ne oldu?yok mu oldu? nasıl? biraz kafam karıştı orada...
Valentino
Krema

!Lord Voldemort is back!

ValenTin0-Phoenix@hotmail.fr TheDaltonz@yahoo.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Şubat 05, 2008, 20:13:56 »

Hortluklarin hePsini Ele Gecirir HarryPotter En Sonunda Hogwarts
Savasi Baslar...

İkinci Savaş  [değiştir]Voldemort, geri dönüşünün bilinmemesi için en başta büyücü dünyasına herhangi bir müdahelede bulunmaz. Fakat Harry Potter'ı öldürememesinin nedenini bulmak istemektedir. Bunun cevabının Trelawney'in kehanetinde olduğunu düşünür. Bu arada Harry'in zihnine grebildiğini farkeder ve Harry'in kehaneti oradan alması için zihnine sahte görüntüler yerleştirir. Harry kehaneti alınca ortaya çıkar. Fakat kehanet kırılır. Kehaneti elde edemeyen Voldemort Harry'i öldürmek ister fakat Dumbledore gelir ve düelloya başlarlar. Voldemort kaçar fakat Bakanlık artık Voldemort'un döndüğünü bilmektedir.

Bu durum üzerine Voldemort geri döndüğünü kanıtlamak istercesine eylemlere başlar. Bakanlık bu konuda çaresiz kalır. Fakat Voldemort'un büyük bir isteği vardı: Dumbledore'un ölümü. Bunun için Draco Malfoy'u görevlendirir, fakat Dumbledore'un emri ile Snape Dumbledore'u öldürür. Fakat herkes artık Snape'i Voldemort'un tarafında zannetmektedir; Harry de dahil.

Son Savaş ve Ölümü  [değiştir]Zümrüdüanka Yoldaşlığı Dumbledore'un ölümü üzerine Harry Potter'ı güvenli bir yere götürür. Voldemort Harry'i ele geçirmek ister fakat başaramaz. Bunun üzerine Bakanlık'a saldırır ve Bakanlık'ı ele geçirir. Harry ise arkadaşları ile birlikte Hortkuluk avına çıkarlar. Fakat kafası başka işlerle meşgul olan Voldemort sonunda Harry'in Hortkuluklarının peşinde olduğunu anlar ve Hortkulukları kontrol etmeye başlar. Bu arada Harry son Hortkuluku yok etmek için Hogwartsa gider. Voldemort ordusu ile Hogwarts'ı kuşatır. Fakat tüm Hortkuluklar yok edilmiştir. Voldemort ile Harry düello yaparlar. Voldemortun laneti Harry'in lanetine çarpıp seker ve Voldemort'a çarpar. Böylece Voldemort ölür ve kaos ortamı son bulur.

Umarim Sizi BilgilendirmisimDir....
« Son Düzenleme: Şubat 08, 2008, 17:20:30 Gönderen: TheD4lt0n-z » Logged

KOTULER HER ZAMAN KAZANIR!!!
bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #41 : Şubat 05, 2008, 21:36:41 »

hem yanlışların var hem de onu sormamıştık
Valentino
Krema

!Lord Voldemort is back!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Şubat 08, 2008, 17:13:50 »

SEn Neyi kastediyorsun ki Butun arklarin kafalarinda Soru isaret Oldugunu Inaniyorum
Harry potter Olucek diyenler Harry Potter Olmiyecek Diyorum size
!!! Son savasta VOl Oluyor!!!
Horkutlugun hepsini Elegeciriyor Hp!

bonmis
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #43 : Şubat 09, 2008, 12:48:30 »

o zaman harry nin tılsımlı kanını almamıştı .
Valentino
Krema

!Lord Voldemort is back!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Şubat 12, 2008, 00:50:42 »

ALmamistir Tabii Kitab  SOnunda Vol   Da Hp Duello da Hp yener se Tilsimli kanini Alamaz..!

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: