|
-badboy-
|
 |
« : Kasım 20, 2007, 10:24:48 » |
|
Sevgili cafe dostlarım sizlerle bir düncemi paylaşmak istedim..
Her zmn cafemizde yeni bir kitap çıkmadan önce hayalgücü iyi olan arkadaşlarımızın yazdığı teorileri okuyorduk.3,4,5 derken 6. ve 7. kitapta bu gzl teoriler patlak verdi neredeyse her arkadaş bir teori üretmeye başladı.Kimi teoriler gerçekleşti,kimileri ise sadece teori olarak kalmakla yetindi ne yazık ki.
Benim özellikle son kitap çıkmadan önce (tabi kendime göre ) çook gzl teorilerim vardı.Birkaçtanesi çıkmasına karşın en çok önem verdiğim teorilerde ne yazıkki kitaptaki tekdüzelikten dolayı gerçekleşmedi. Ben jk yı bizi ters köşeye yatırmasıyla sevmiştim.Ancak son kitapta belki hayran kitlesi bunu istiyor diye belki de mutlu son olması gerektiği için Harry hayatta kaldı yada r.a.b sirus'un kardeşi çıktı ki en çok hayal kırıklığı yaşadığım nokta budur.
Herkezin de bildiği gbi bundan sonra başka bir kitap yazılmiyacak ama yinede jk yı seviyorum nedenmi ? Jk yaptığı açıklamada bunun son kitap olduğunu açıkladı ancak bence bu son kitapta öyle ucu açık konular bıraktıki bana göre Harry Potter serisi tam anlamıyla bitmedi.Bence Harry Potter serisinin biten kısmı sadece Voldemort Harry düşmanlığıydı.Kazanan da Harry oldu.Bende döyle olmasını isterdim,iyiler kazansın.Ama ister inanın ister inanmayın kitabı okurken hep kendimle çelişkiye düştüm,Voldemort kazansaydı neler olucaktı acaba Harry bu kadar şanslı olmasaydı neler olurdu acaba yada Harry o ilk sınıf başlarken trende Ron yerine başka birinin kompartmanına otursaydı...
İşte arkadaşlar sizlerden 7.kitapta ucu açık kalmış konuları yada aklınızda ki teorilerin güzeliğini paylaşmak isterseniz burada beni çok memnun edersiniz.
Sihirle kalın....
|