|
snape
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 09, 2007, 18:34:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EniyiBilen
|
 |
« Yanıtla #32 : Kasım 11, 2007, 19:40:35 » |
|
saçma sapan bi konu samanlıkta ine aramışın
|
|
|
|
|
|
Brughtofthegreeneyeschildrenforyou
|
|
|
|
|
esmer güzeli
Süt
karanlık_lord
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 13, 2007, 01:20:16 » |
|
... ve Tanrı spoiler tuşunu yarattı ve dedi ki: "Bas!" 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 13, 2007, 01:28:51 Gönderen: Paul McCartney »
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 13, 2007, 01:27:06 » |
|
... ve Tanrı spoiler tuşunu yarattı ve dedi ki: "Bas!"   Tabi Severus R.A.B,Ginny hortkuluk,Ron Ölüm Yiyen,ben de profilden bakınca Meg Ryan son film de Narcissa  Teorilerin de bu kabul edilebilirliği olmalı ama
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 13, 2007, 15:26:37 » |
|
sverus snape de RAB harfleri yok ki!!!!!snape kesin deil!!!! Regulus Arcturus Black gerçek RAB o çok açık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
james_harry
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 14, 2007, 00:37:03 » |
|
yaa arkadaslar siz 7. kitabi okumadızmı hersy war orda Regulus Arcturus Black (R.A.B) odur.hortkulugu almaya gelınce hortkulugu ev cini alıo...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2007, 01:23:03 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
Slytherins-greens
Şeker

TaskoMnyakOldumBea..
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 15, 2007, 06:04:48 » |
|
hayır diiğil
|
|
|
|
|
|
Zuzum bnm ama sen gryfindorlusun ben slytherin olmazki 
|
|
|
|
emreozincegedik
|
 |
« Yanıtla #41 : Aralık 02, 2007, 08:44:31 » |
|
arkadaşlar pek uzun konuşmayı beceremem ama asıl R.A.B regulus artruchus black baş harfleri uyuyo. hem sirius'un ev cini kreacher madalyonu regulustan almış veya regulus ona vermiş, sonra mundungus gelip madalyonu çalıyor ve istemeden dolores umbridge ye satıyor.bizim üçlü onu bakanlıkta alıyor ve gryfindor un kılıcıyla gerçek madalyonu yok ediyoruz. bi de arkadaşlarımız "o kadar iksiri kendi başına içemez oracıkta ölür" falan diyolar ama belki dumbledore un düşünemediği bişe yapmıştır.iksiri bardağa alıp yere veya suya dökmüştür  ben böyle düşünüyorum iksir hakkında. ya da dumbledore a gelelim belki o ölmek istediği için (snape e emir verdi 7. kitapta) iksiri bilerek içmiştir. ben böyle düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
eğer her şeyini kaybetmişsen, bundan aldığın dersi de kaybetme.
|
|
|
|
YunusEmre96
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 02, 2007, 14:21:39 » |
|
R.A.B Regulus Arcturus Black 7. KİTABI OKU VE GÖR KİTABI BEN BİLGİSAYARIMDAN OKURUM DİYORSAN GOOGLEYE YAZ ÇIKSIN İNDİR OKU AMA KİTAPTAN OKUMAK DAHA İYİ
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2007, 14:23:25 Gönderen: YunusEmre96 »
|
|
|
|
|
|
beatricesnicket
|
 |
« Yanıtla #43 : Aralık 03, 2007, 08:11:28 » |
|
ya bişey diyim mi bu konu zaten bayaaaaaa bi önce açılmıştı daha kitap çıkmamışken açılmıştı yani.o yüzden niye konuyu açan arkadaş rencide ediliyo anlayamadım  ve niye hala bu konu hakkında yorum yapılıyo onu da anlayamadım...ve bi de hala kitabı okumayan varsa yani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMo33
|
 |
« Yanıtla #44 : Şubat 12, 2008, 23:11:42 » |
|
Beyler kitapta yazıordu Regulus Arcturus Black , ev ciniyle birlikte gitmiş , yani tek başına deil ve o ev cini daha önce voldemortla gittiği için orada ne gibi şeylerin olduğunu biliyordu .Sonra Regulus Arcturus Black madalyona ulaşınca o notu yazdı . ( , çünkü hortkuluğu eliyle yok edeceğini sandı fakat yok edemeyince ev cinine onu gidip saklamasını istedi .madem yok edemedi,bari sakliim die sanrm ) sonra o iksirleri içtii içinde gölde öldü ,yani yazdıı notla uyuşuor sanrm (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|