|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2007, 22:11:33 » |
|
Ben de ilk beş kitabın e-book' u var, ama kitabın yerini kesinlikle tutmuyor tabi ki  Bilgisayarda hazır var şimdi kitaplara o kadar para vermeyeyim deyip kitaplarını anlamıştım, ama pişmanım son verdiğim karara göre; para biriktirip hepsini teker teker alacağım  Son kitabın e-book' u çıkmasın napalım yani  Normal kitap neyimize yetmiyor 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 05, 2007, 22:18:21 » |
|
olmaması bence çok daha iyi mesela son kitapta Tonks' un normalde "Gelecek (Postası) çoğu kez geriden gelir" sözü e-kitapta "Kehanet geriden gelir" şeklinde, çeviriler yanlış. Bence sadece orjinalinin olması çok daha iyi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 06, 2007, 15:49:27 » |
|
e-book olduğunu ilk kez buradan duyuyorum  zaten hiç okumamıştım e-book olup olmaması beni pek etkilemedi,ama ingilizce kitabını okumak isterdim 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 08, 2007, 14:51:03 » |
|
Ne yaparlarsa yapsınlar engelleyemezler bence; 6 kitabınında var bir şey ararken kolaylık oluyor ama tabiki kitap ayrı bir zevk yerini tutamaz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 23, 2007, 22:00:46 Gönderen: Ganesha »
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2007, 20:31:33 » |
|
e-book mu ilk dfa duyuorm ama güsel bşeymş hç olmadı şu ana kdr bnm bn olmadn da yşayabliomuşm dmk bnde bi deişklk olmck yani yne de tşklr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BlueAngel
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 15, 2007, 12:13:12 » |
|
bende var hem normal book'u  hem e-book'u 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #23 : Aralık 15, 2007, 22:31:37 » |
|
ay keşke olsaymıs ya saır-dilsizler naapcak onnların okumaya hakları yok mu?  e-book o değil  o sesli kitap. E book kitabın pdf hali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MrOllivender
Süt
h€ l$ D€@D
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 26, 2007, 16:14:08 » |
|
isteyen msn e eklesin bni kmkanyilmaz95@hot... ama çewiri değişik biraz mesela kitapta k.A.l.t....k diye geçen söz e boook da o......pu olarak geçio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #26 : Aralık 26, 2007, 17:39:49 » |
|
İyi olmuş bence.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
|