Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 11:45:42  

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Snape iyi mi yoksa kötü mü?  (Okunma Sayısı 2206 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
busr@ck
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #60 : Haziran 06, 2008, 18:25:55 »

aşkından sarhoş oolmuş
tutmuş ölüm yiyen olmuş
gelmiş lilynin kapıısına
aşkum diye bağırmuş

süpper şiiir olmuş
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Snape iyi mi yoksa kötü mü?
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 11:45:42 »

danrack
Süt
*

zaman gizemli ve guclu bir kavramdir....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Haziran 06, 2008, 19:05:43 »

son cikan kitaba gore severus cok ii bi adammis.helal olsun,kac senedir rowling okuyorum ama hic caktirmadi:)snape,siriustan bile mukemmel biriydi.ya nie i insanlarin sonunu getiriyo bu kadiiiinn¿¿!....

dumbledore lowered his hands and surveyed harry through his half-moon glasses.'lt is time' he said,'for me to tell you what l should have told you seven years ago,harry..plase,sit down.l am going to tell you everything...'
Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #62 : Haziran 07, 2008, 19:24:25 »

jkr nin düşüncelerine karışmayalım zatenn çünkü kadın adamı 6 kitapta kötü adam yaptı 7 kitapta mlk oldu adam yaa şaşırdıım biraz

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

Gregorovic
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #63 : Haziran 10, 2008, 13:19:47 »

yooo 6 kitapda kötü adam değildi..biz onu kötü olarak biliyoduk..hatta melez prensi okdugum zaman ben bile hah tamam dedim snape kötüymüş dumbledore yi öldürdü fln..ama şaşırdım ben de megerse hersey planlı programlıymıs..dumbledore zeki adam..ama geçmişi hiç hoşuma gitmedi dogrusu..snape hem iyi hemde cok güçlü bir büyücü ..

"     Gregorovic     "
#hp-melezprens*
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Haziran 12, 2008, 11:06:59 »

snapein dumbu öldürmesi bir plandı ve zaten snape bunu balından beri istemiyordu örneğin alayla hemen mi öldüreyim yoksa mezar taşını yazmamı da istermisin?- demişti Ağlayan bu yüzden o her zaman iyiydi.ayrıca harryide lilyide çok seviyordu... Terleyen Ağlayan Ağlayan Alkış

smlyhee
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Haziran 12, 2008, 22:55:09 »

ben hep içerde bir yerde iyi bir snape olduğunu biliyordum da bu kadarını beklemiyordum. ölünce çok ağladım Ağlayan bana pek harry'i seviyormuş gibi gelmedi. daha çok lilly için harry'e iyi davranıyormuş (!) gibi geldi Terleyen

#hp-melezprens*
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Haziran 13, 2008, 01:19:16 »

aslında doğru olabilir ama ne biliyim bi yer vardı hani dumb bunca zaman sonra çocuğu sevemeye mi başaldın diyo o da bunca zaman sonra mı çocuğu mu diyo  sonra patronus yapıp her zaman diyo orda çocuğu mu derken ne biliim lilyi demek istiyor olabilir... Ne?

shogun
sosyopat
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #67 : Haziran 14, 2008, 16:54:43 »

valla snape'e acaip hayran kaldım kötü olan biri aşkı için nefret ettiği bir velete katlanmaz ben katlanmazdım bırakırdım ilk sene yesinler çocuğu

#hp-melezprens*
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Haziran 14, 2008, 17:04:44 »

bendeee :)ama sadece hayran kalma konusunda  Sırıtan

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Haziran 14, 2008, 17:09:17 »

Bunun tartışmasını yapmak bile bana epeyy saçma geliyor
-tabii ölüm yadigarlarını okumadıysanız ayrı-
Snip-snap-snüp-snapee!  Âşık diyorum başkada bişi demiyorum. + bu karakter başından beri benim favorimdi zaten.Kötü olsun olmasın farketmiyordu ki Sırıtan

Yeterince net mi Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2008, 17:09:58 Gönderen: snape » Logged

shogun
sosyopat
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #70 : Haziran 14, 2008, 17:21:48 »

bende ilk başlarda uyuz birşey sanıyodum ama özellikle 5. kitaptan sonra aşırı derecede sevmeye başladım hele ki 6. kitapta sectumsempra lanetinin kendi icadı olduğunu öğrenince acaip sevgim arttı böylesine harika bir laneti kendi bulmuş ya süper adam harika

the-marauders
Süt
*

"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Haziran 16, 2008, 13:58:20 »

ben hala snape i tiksinç buluyorum. dumbledore bile onun bi zavallı olduğunu söylüyor. o hep vold. taraftarıydı ama dubmledore a katılmak zorunda kaldı lily yüzünden onu seviodu die oldu herşey, güvenilmez biri. tabi son anında harry e düşünseli için anılarını verdi. o da bir şeydir. bence onu da kendini kurtarmak için yaptı. şimdiye kadar bi dumbledore bi de kendisi biliodu ne işler çevirdiklerini (dumbledorla). yani voldemort un gözünden düşünce yaptıklarının bi sonuncunu görebilmek için de vermiş olabilir onları. kahraman olmak isteyebilir. yazdıklarımdan da anla(yama)dığınız üzere, çok karışık bi karakter...:S

"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
*The Marauders Fan Club*Sirius Black Fan Club*Lily Evans Fan Club*Harry Potter Fan Club
#hp-melezprens*
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Haziran 17, 2008, 17:11:55 »

bence çok dürüst ve sözünde duran biriydi lilyi çok seviyordu asık suratlı ve itici görünmesinin nedeni ailesiydi-sevgisizlikti-bu yüzden o hayran olunacak biriydi kahraman olmaya da çalışmıyodu bence harry'e anılarını bilmesi gerektiğini düşündüğü için verdi yaptıklarının bi sonuncunu görebilmek için değil bence ve çok güvenilirdi öyle olmasa dumb ona güvenmezdi sonuç olarak o iyi birisi!!

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Haziran 17, 2008, 23:42:36 »

teşekkürler #hp-melezprens*   Alkış

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

Ateşten gelen ruh...

467973795 the-atesoku@hotmail.com olumyadigarlari@yahoo.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #74 : Haziran 17, 2008, 23:49:26 »

Severus Snape, iyi biri olmak dışında, seride en çok saygı ve sevgiyi hakeden karakterdir.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: