|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 01, 2008, 08:04:23 » |
|
J.K.Rowling: Evet, eğer Snape Karanlık Sanatlar'a bu kadar yatkın olup, kötü davranışlar içinde olmasaydı, belki de onu bir sevgili olarak da sevebilirdi. O zaman Lily Snape in karanlık sanatlara karşı ilgisi olduğunu bilmeden önce Snape i sevgili gibi sevmeliydi.Demekki Lily nin içinde ufakda olsa Snape sevgisi vardı belki James i tanımasa Snape le bile evlenebilirdi
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 03, 2008, 13:19:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
LiLySeveruS
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 14, 2008, 00:16:43 » |
|
Keşke olsaydı böyle bişe melez prensimz & kurbağa yeşiLi gözleriyLe prensesimiz  Ama Rowling gerekli açıklamayı kesin bi şekiLde vermiş zaten hep arkadaş gözüyle sevdi die..
|
|
|
|
|
|
––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
|
|
|
|
emruda
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 24, 2008, 18:52:35 » |
|
hani derler ya büyük aşklar kavgayla başlar james ile lily'nin aşkı böyleydi... ilk başta james havalı , zorbanın biriydi .bu yüzden lily ondan nefret ediyordu ama tabi james sonradan değişmişte olabilir gençti zorba olduğunda... snape'nin aşkına gelince ; aşkı o kadar büyükmüş ki unutamamış hala sevmiş imkansızda olsa... lily ise asla aşık olamazdı çünkü onu hep bir arkadaş gibi gördü, oysa snape daha lily onu tanımazken aşık omuştu ona. belki o da beni sever diye hep yakın davrandı ama lily ona hiç aşık olmadı...
kendimi Lily yerine koyarak düşünüyorum da bence Lily Snape'i sadece kardeş, iyi bir dost olarak görmüş olabilir. Ama Snape'in ona "Bulanık" demesi elbetteki kalbini çok kırmıştır ve dost olarak duyduğu sevgi bile yok olmuştur. James'i en başından beri seviyor olabilir. hani bazı kızlar serseri tipleri sever ya...  James ona nazik danvranıyorsa falan, efendi, tatlı yüzünü gösteriyorsa elbette Lily, James'e aşık olmuştur. hehe ben olsam olurdum yani normal aynen düşüncelerim diyebiliriz.ve bence lily snape'i kardeş gibi seviyordu 
|
|
|
|
|
|
...!!! Bir sabah elbet güneşte doğacak penceremde; Ama bilki ateşin hala yanacak yüreğimde.. Gözyaşlarım akıp gidecek selden öte selden ziyade... Bir canım var vereceğim maldan öte maldan ziyade.........
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 25, 2008, 17:45:13 » |
|
arkdşlar işim değil ama cafe li olarak dikkat edelim şu gizlilik olayına lütfen!! lily sonradan james i sevio ayrıca snape duyduğu aşk değil.. arkdşlık ve hatta bnce acıma... video iyi bu arada
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 17:51:54 Gönderen: StaticPulse »
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 27, 2008, 18:49:54 » |
|
Snape ölümyiyenlerle takılmaya başladı Lily bunu sevmiyordu bulanık demesiylede noktayı koydu.Jameslede 7. sıonıfta çıkmaya başladılar
evet aynen öyle oldu bence de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 27, 2008, 20:59:02 » |
|
ahh kadınlar ahhh(sözüm meclisten dısarı  ) lilly nin duygularına elbette karısamam ama tanıdıgım bikaç kız gibi davranmıs oda bence bencil snape onu o kadar severken onla arkadas bile kalmaması çok kırıcı... snape bölümü beni ençok duygulandıran bölüm oldu kitapta gözlerimin bayaa doldugunu hatırlarım... foruma ilk attıgım mesaj hatırlarım snape e bi küfür etmediğpim kalmamıstı ne kadar yanılmısım şimdide okadar çok saygı duyuyorumki kitabın en büyük kahramanı bence.. son olarakta snape k.sanatlarla ugrasmasa bile lilly onu arkadastan öte görmezdi....
|
|
|
|
|
|
 [/shadow]
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 28, 2008, 22:20:51 » |
|
1 ara Lily'nin Sev'e inat James ile evlendigi gibi cilginca bir fikre kapilmistim  ama sacmalik tabikide cogunuzun dedigi gibi Lily hep James'e asikti Severus'u sadece arkadas olarak sevdi ve korudu yada ben böyle anladim kitaptan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 01, 2008, 10:16:03 » |
|
ahh kadınlar ahhh(sözüm meclisten dısarı  ) lilly nin duygularına elbette karısamam ama tanıdıgım bikaç kız gibi davranmıs oda bence bencil snape onu o kadar severken onla arkadas bile kalmaması çok kırıcı... snape bölümü beni ençok duygulandıran bölüm oldu kitapta gözlerimin bayaa doldugunu hatırlarım... foruma ilk attıgım mesaj hatırlarım snape e bi küfür etmediğpim kalmamıstı ne kadar yanılmısım şimdide okadar çok saygı duyuyorumki kitabın en büyük kahramanı bence.. son olarakta snape k.sanatlarla ugrasmasa bile lilly onu arkadastan öte görmezdi.... lilly nin duygularına elbette karısamam ama tanıdıgım bikaç kız gibi davranmıs oda bence bencil snape onu o kadar severken onla arkadas bile kalmaması çok kırıcı...işte bu sözlerine kesinlikle katılıyorum evet ya benide çok duygulandırdı ama snape'e tek kötü laf etmedim.  6. kitapta içimden kızdım ama severuscuğmu çok sevdiğim için kitabın sonunu bekleyip hiç bişi demedim -ki öyle yaptığım iyi olmuşşş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 02, 2008, 00:08:28 » |
|
bence en başlarda seviyodu ama arkadaşçayla aşk arası biryerdeydi ama snape ölüm yiyenlerle arkadaşlık etmeye başladı tabi işte ozaman lily snape den soğudu ve son sınıftada zaten jamesle çıktılar yani bence belki en başlarda sııncak tek dalı olarak snape i görüodu ama tam anlamıyla bence sevmedi :/
|
|
|
|
|
|
..MisSGuaRD'a imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2008, 11:41:26 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 12, 2008, 15:05:33 Gönderen: snape »
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 02, 2008, 14:34:51 » |
|
bence snapenin bulanık-muggle davası aşkı bitirdi lilyde onu unutmak için jamesle evlendi sonrada voldemorta hortkuluk için onları önerdi ayrıca snapenin karanlık sanatlara karşı olan ilgiside aşkı bitirmiş olabilir harry yide ona lily yi hatırlattığı için sevmiyor onun için harry yr karşı bu kadar acımasız
|
|
|
|
|
|
THE CİTY İS İMPOSSİBLE TO LİVE İN WİTHOUT YOU!!!
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 02, 2008, 14:55:32 » |
|
gene aynı açıklama  yahu bi tane yeter aaa cıks
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 09, 2008, 20:28:50 » |
|
snape'in lilyi sevdiği kesinde lily'nin onu sevip sevmediğini henüz bende anlamış değilim
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
LiLySeveruS