Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:20:17  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Snape in Lily aşkı  (Okunma Sayısı 1909 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Nisan 29, 2008, 20:17:21 »

Yok estafrullah özür dilemeye falan gerek olacak bir şey yok yahu. Elbette fikrinizi belirtmeniz en doğal hakkınız bunu demeye çalıştım Dil Çıkaran Tıpkı tam karşıt görüşleri savunanlar gibi yani. Yine anlatamadım herhalde... Bir daha başkasına kontrol ettireceğim yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıkıyor diye Dil Çıkaran

Neyse, konuyu dağıtmış oldum bu mesajla Dil Çıkaran Sonuçta Lily Snape'e hiç aşık olmadı zaten Dil Çıkaran Kahkaha (bunu gerçekten "snape" (HPC üyesi olan) arkadaşımızı sinirlendirmek için şaka olarak söyledim Dil Çıkaran Espiri yaptım yani Dil Çıkaran)

sana kızdım tabi luthien  Kararsız
ama sesimi çıkarmadım çünkü HPC üyelerinin düşüncelerine saygım sonsuzdur.
ancak...
severus snape'e hakareti kaldıramam  Dudaklarını Mühürlemiş
yinede luthien şaka yapmışsın. Önceden kötü bir şey demediğim için seviniyorum  Gülümseyen

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Snape in Lily aşkı
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 01:20:17 »

bellatrix bayrak
Moment and Rerown Heros...Thanks Türkiye...
Kakao

Kılıç ile Yaşayan, Kılıç ile Ölür...Türkiye Gibi..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Mayıs 04, 2008, 17:14:17 »

bence lily sadece arkadaşlık gibi bakıyodu snape'le olan ilişkisine ve bence lily james'i başından beri sewiyodu.

Arkadaşlar Yıldızlar Gibidir.
Her Zaman Görünmezler Ama Biliriz ki Hep
ORADADIRLAR... Azn

3'ü BİR ARADA=AŞK, ARKADAŞLIK ve HOGWARTS
                   3.BÖLÜM SEÇME
armo
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Mayıs 10, 2008, 16:49:14 »

ölümyiyenlerle takılmasıyla  kötü oldu araları.sonrada james ile çıktı falan çok garip.

hayt güzel...yaşamasını bilene tabi.
Camellia
CLaiRe BeNNeT~Heroes istereeemmm...
Has Türk Kahvesi

13-DEMON 13-LEAD >>CoLT<<

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #48 : Mayıs 19, 2008, 11:48:02 »

bence lily sadece arkadaşlık gibi bakıyodu snape'le olan ilişkisine ve bence lily james'i başından beri sewiyodu.

evet ama onun bir züppe olduğunu düşünüyordu zatii vaz geçme gibi birşey var zatii ona bulanığı 5. sınıfta dedi snape bir gıcıklığı fln olsa 7. sınıfta çıkmazdı anında çıkardı tabi bana göre ama bence ooo lily sevmiyordu snapi yaws arki gibi göriyidi   Kararsız

çatalağız_kız
Süt
*

..life is more intricate than it seems..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Haziran 21, 2008, 21:18:14 »

bence lily ve severus'u birbirlerine yakın kılan muggle lar arasında yaşamaları, ve yalnız büyücüler olarak tanışmaları.ama seçmen şapkanın seçiminden sonra yolları ayrılmış gibi görünüyor.severus'un da takıldığı kişiler, çevresi lily yi ondan soğutmuş.bence lily zaten onu sevmemiş sadece çocukluklarındaki konumlarından dolayı bi arkadaş olarak yakın hissetmiş.bulanık demesini bahane etmiş.james'in zorba olduğunu düşünse de ondan etkilenmiş de bence ve  kanımca snape kötü işlere bulaşmış olsa da içinde büyük bi cesaret ve iyilik vardı.lily yi çok fazla seviyordu.voldemort'dan bilgi sızdıracak kadar cesur bi adammış yani.ben ölüm yadigarlarında snape için çok üzüldüm.keşke lily ona aşık olsaymış.belki o zaman hiç kolunda o işaret olmazmış.yazık Üzgün Ağlayan
elo
Süt
*

düz yolda geçme beni rampada yerim seni

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Haziran 22, 2008, 09:40:25 »

severus lily e bulanık dedi ve ölüm yiyenlerle takıldığı için lily ondan soğumaya başlamıştı dedikleri gibi 7.sınıfta james in havası söndü çıkmaya başladılar

Kalbimi ona verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye
Yıllar önce bir gül vermiştin ya!Bu gül solunca gelirim demiştin.Allah kahretsin gül plastik çıktı solmuyor
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Haziran 23, 2008, 13:15:21 »

evet ama onun bir züppe olduğunu düşünüyordu zatii vaz geçme gibi birşey var zatii ona bulanığı 5. sınıfta dedi snape bir gıcıklığı fln olsa 7. sınıfta çıkmazdı anında çıkardı tabi bana göre ama bence ooo lily sevmiyordu snapi yaws arki gibi göriyidi   Kararsız
   aynen snape liye deliler gibi aşıktı ama lily bir ara bos deildi ta ki snpe ona bulanık diyene kadar ve ölüm yiyenelre takılana kadar
HP_y-l-d-ş-l-k
Kakao

DünyanıN tek 'MetaL' BükücüsÜ !!TopH!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Haziran 28, 2008, 10:18:33 »

lily bence zaten bu zamana kadar severus'un tek gerçeğiydi. onu o kadar sevdiki james ve diğer çapulcuların onlara yaptığı eziyetlere bile dayandı Kızgın . oysa severus ne büyüler biliyodu bunu melez prens kitabından hatırlayın  <.< içinde hermionenin bile hayal edemeyeceği büyüler vardı. peki neden hiçbirini çapulculardan birine kullanmadı çünkü onun aşkı ardı  Ağlayan o hiçbir zaman lily' zarar vermek istemedi sırf james yüzünden onunla küsmek ve onı kırmak istemedi ve lily ölünce ne kadar perişan oldu Ağlayan . okadar büyüktüki aşkı ona eziyet eden ve tüm okul hayatını mahveden bi adamın oğlunu bile korudu Ağlayan , siz olsaydınız korurdunuz sanki Kızgın . işte snape'nin aşkı bu kadar büyüktü Âşık  Ağlayan

Hiç zamanımıza neyin iz bıraktığını düşündünüz mü? Bir yaşam gerçekten tüm dünyayı etkileyebilir mi yoksa yaptığımız seçimler mi fark yaratan? Bence öyleler. Ve inanıyorum ki bir insan birçok hayatı değiştirebilir daha iyi, ya da daha kötü yönde.>>Lucas Scott... OTH  Öpücük Öpücük <<
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Haziran 28, 2008, 14:14:47 »

lily bence zaten bu zamana kadar severus'un tek gerçeğiydi. onu o kadar sevdiki james ve diğer çapulcuların onlara yaptığı eziyetlere bile dayandı Kızgın . oysa severus ne büyüler biliyodu bunu melez prens kitabından hatırlayın  <.< içinde hermionenin bile hayal edemeyeceği büyüler vardı. peki neden hiçbirini çapulculardan birine kullanmadı çünkü onun aşkı ardı  Ağlayan o hiçbir zaman lily' zarar vermek istemedi sırf james yüzünden onunla küsmek ve onı kırmak istemedi ve lily ölünce ne kadar perişan oldu Ağlayan . okadar büyüktüki aşkı ona eziyet eden ve tüm okul hayatını mahveden bi adamın oğlunu bile korudu Ağlayan , siz olsaydınız korurdunuz sanki Kızgın . işte snape'nin aşkı bu kadar büyüktü Âşık  Ağlayan
   dahası varmı ? Kahkaha
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Haziran 29, 2008, 13:11:10 »

Yahu Snape'in büyü bilmesinin konuyla alakası yok aslında Dil Çıkaran Snape ne kadar büyü biliyorsa James ve Sirius'ta onun kadar biliyordu Dil Çıkaran

3. kitapta Harry, Ron ve Hermione, Hogsmade'e gittikleri bir günde (hatta tam Harry, Sirius'ın anne-babasının sır tutucuu olduğunu gizlice öğrendiği gün) mekanda bulunan Hogwarts profesörleri James ve Sirius'tan okulun en parlak öğrencileri olduğunu söyledi Dil Çıkaran

Snape, iyi büyü yapabiliyordu elbette ama James ve Sirius'u aslında rahat falan yenemezdi Dil Çıkaran Yapsaydı yapardı çünkü Lily, James ona saldırdıktan sonra nefsi müdafa yapmasına zerre ses çıkarmazdı. Sadece Sümsükus'un James ve Sirius'ın peşinden sinsi sinsi dolaşıp iş çevirip kafayı onlara takmasına kızıyordu.

Ayrıca tüm okul hayatını mahveden James değildi Dil Çıkaran İlk trende karşılaşmalarını hatırlayın. (7. kitabın sonlarına doğru) Snape ve Lily otururken James ve Sirius'la karşılaşıyorlar (ilk kez! dikkatinizi çekerim Dil Çıkaran ilk kez...) Ve James "ben Griffindor'a gitmek istiyorum" gibi bir şey söyledikten sonra ona İLK SATAŞAN sümsükus oluyor Dil Çıkaran zeka yerine kas gücü seçiyorsun ancak gibi aşağılamaya çalışıyor aklınca Dil Çıkaran Yani kan davasını başlatan sümsükus. Burnunu her işe sokan sümsükus. Kıskançlıktan çatlayan sümsükus Dil Çıkaran

Büyülerini de Çapulcuların üstüne kullandığı biliniyor. Aynen Draco ve Harry arasındaki savaş gibi savaş olduğu açıklandı zaten. Yani bir Sümsükus, bir Çapulcular saldırıyor Dil Çıkaran

Lily'i kırmamaya çok meraklı olsaydı Kara Büyüye bulaşmaz, Muggle doğumluları aşağlamaz, Ölüm Yiyen olmaz ve Lily'ye bulanık demezdi Dil Çıkaran

Yahu cidden sizinle benim "aşk" anlayışımız çok farklı. O konuda zaten hemfikir olduk. Ama Snape'e de objektif bakamadığınızı farkettim Dil Çıkaran
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Haziran 29, 2008, 13:23:31 »

dahası varmı ? Kahkaha
Alkış  Alkış  Alkış  Sarılan Başka nediyeceğimi bilmiyorum smileyler yeterince açık mı acaba?

Yahu Snape'in büyü bilmesinin konuyla alakası yok aslında Dil Çıkaran Snape ne kadar büyü biliyorsa James ve Sirius'ta onun kadar biliyordu Dil Çıkaran

3. kitapta Harry, Ron ve Hermione, Hogsmade'e gittikleri bir günde (hatta tam Harry, Sirius'ın anne-babasının sır tutucuu olduğunu gizlice öğrendiği gün) mekanda bulunan Hogwarts profesörleri James ve Sirius'tan okulun en parlak öğrencileri olduğunu söyledi Dil Çıkaran

Snape, iyi büyü yapabiliyordu elbette ama James ve Sirius'u aslında rahat falan yenemezdi Dil Çıkaran Yapsaydı yapardı çünkü Lily, James ona saldırdıktan sonra nefsi müdafa yapmasına zerre ses çıkarmazdı. Sadece Sümsükus'un James ve Sirius'ın peşinden sinsi sinsi dolaşıp iş çevirip kafayı onlara takmasına kızıyordu.

Ayrıca tüm okul hayatını mahveden James değildi Dil Çıkaran
Büyülerini de Çapulcuların üstüne kullandığı biliniyor. Aynen Draco ve Harry arasındaki savaş gibi savaş olduğu açıklandı zaten. Yani bir Sümsükus, bir Çapulcular saldırıyor Dil Çıkaran

Lily'i kırmamaya çok meraklı olsaydı Kara Büyüye bulaşmaz, Muggle doğumluları aşağlamaz, Ölüm Yiyen olmaz ve Lily'ye bulanık demezdi Dil Çıkaran

Yahu cidden sizinle benim "aşk" anlayışımız çok farklı. O konuda zaten hemfikir olduk. Ama Snape'e de objektif bakamadığınızı farkettim Dil Çıkaran

''Aşk'' anlayışımız farklı evet  Dil Çıkaran
Alıntı
İlk, trende karşılaşmalarını hatırlayın. (7. kitabın sonlarına doğru) Snape ve Lily otururken James ve Sirius'la karşılaşıyorlar (ilk kez! dikkatinizi çekerim Dil Çıkaran ilk kez...) Ve James "ben Griffindor'a gitmek istiyorum" gibi bir şey söyledikten sonra ona İLK SATAŞAN sümsükus oluyor Dil Çıkaran zeka yerine kas gücü seçiyorsun ancak gibi aşağılamaya çalışıyor aklınca Dil Çıkaran Yani kan davasını başlatan sümsükus. Burnunu her işe sokan sümsükus. Kıskançlıktan çatlayan sümsükus Dil Çıkaran
Sümsüküs sadece bir cümle kurdu diye herşey mahvoluyor öylemi?
Severus öyle dedi diye ona sümsükus lafını takması gerekmezdi bence Dil Çıkaran
Hem lily iki arada bir derede kalıp durmasaydı snape'te ölüm yiyen olmazdı.Dikkatini çekerim sevdiği kız zaten bir bulanık yani muggle Lily böyle şımarmasaydı severıs ta muggle düşmanı bir ölüm yiyen olmazdı Dil Çıkaran
Hadi tamam saçmaladım diyelim ama
sonuçta kendisini affettirmiş yani.
Harry'i koruyarak hayatını tehlikeye atmış
Lily yaşasaydı eminim Severus Snape'e teşekkür ederdi.  Cool

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Haziran 29, 2008, 13:33:58 »

Yahu Sümsükus olayı başlatan kişi Dil Çıkaran Yani sizin iddia ettiğiniz gibi "Snape çok çok büyük bir büyücü, harika büyüler biliyor, Çapulcuları tek hareketiyle yere sererdi ama Lily üzülmesin diye yapmadı. Çapulcular sürekli sümsükus'a saldırdı durdu yoksa sümsükus kutsal adam gibi bir şeydi, masumdu" değil yani Dil Çıkaran

Severus masum değil Dil Çıkaran Lily iki arada değildi arkadaşlar. Lily, James'e 5. yıllarında aşık değildi. Ya da öyleyse bile kendisi farkında değildi Dil Çıkaran Snape'e de aşık değildi. Yani Lily 5. yıllarında kimseye aşık değildi Dil Çıkaran Hatta ikisi bir tartışma yaşadı (7. kitabın sonlarına doğru) hatırlayın yahu. Lily, Snape'e kızıyordu. Ölüm Yiyenlerle geziyorsun diyordu. Snape de arkadaşlarının masum olduğunu iddia ediyordu ve bir kıza sadece Muggle doğumlu diye işkence etmelerinin basit bir şaka olduğunu söylüyordu. Lily de ağsının payını veriyordu Dil Çıkaran

Yani Snape, Lily James'le çıkmaya başladığı için Ölüm Yiyenlerle takılmaya başlamadı. Snape zaten Ölüm Yiyenlerle arkadaştı. Lily'ye "Bulanık" demesinin altında yatan tek neden aslında gerçekten Muggle Doğumlulara hoş bakmaması yahu. Sinirlenince ağzından çıktı ama mesela James sinirlense hayatta öyle bir laf etmezdi çünkü öyle düşünmüyor Dil Çıkaran

Çocukken insanlar birbirlerine lakap takar. Hele hele ilk tanışmanızda siz bir şey yapmamışken angutun biri size laf sokmaya çalıştıysa siz de mal mal oturup izlemezsiniz Dil Çıkaran Çocukken yapılması gereken o lafın intikamını almaktır Dil Çıkaran

Lily yaşasaydı elbette Snape'e teşekkür ederdi yahu Dil Çıkaran Niye etmesin. Hatta Snape, Ölüm Yiyenlerden tamamen ayrılsaydı, Kara Büyüden tamamen vazgeçseydi, Muggle Doğumlular hakkındaki fikrini tamamen değiştirseydi tekrar Lily ile arkadaş da olabilirlerdi. Ama Lily yine James'le evlenecekti o ayrı Dil Çıkaran

Yani Snape, korkunç bir hata yaptı. Bunun nedeni ne Çapulcular ne de Lily. Tıpkı Voldemort gelse "valla Harry'im ben hata etmişim, pişmanım, affedin beni" dese yaptıklarını geri çevirmeyeceği gibi Snape'in de yaptıklarının telafisi olmasa da (Snape'in Ölüm Yiyen olarak kaç tane masuma işkence ettiğini düşünün anlarsınız Dil Çıkaran) sonunda düzelmeyi başardı. Aferin ona Dil Çıkaran
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Haziran 29, 2008, 13:41:18 »

Neyse, ben bilmem.  Dudaklarını Mühürlemiş
Benim gözümde snape masum,iyi kalpli bir aşk adamı. Âşık  Öpücük
Şimdi onu övemem.Çünkü bu Güneşi fenerle göstermeğe benzer.
Ben Severuscuğmun karalanmasına izin vermem  Dil Çıkaran  Dudaklarını Mühürlemiş
Kötü biri değildi,yalnıca kötü bir çocukluk geçirdi o kadar.   Ağlayan
Herkes  o kadar şanslı değildir ne de olsa ..  Kararsız

Feanor Tasartir
Eternal
Role Playing
Sıcak Çikolata

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #58 : Haziran 29, 2008, 13:45:27 »

Neyse, ben bilmem.  Dudaklarını Mühürlemiş
Benim gözümde snape masum,iyi kalpli bir aşk adamı. Âşık  Öpücük
Şimdi onu övemem.Çünkü bu Güneşi fenerle göstermeğe benzer.
Ben Severuscuğmun karalanmasına izin vermem  Dil Çıkaran  Dudaklarını Mühürlemiş
Kötü biri değildi,yalnıca kötü bir çocukluk geçirdi o kadar.   Ağlayan
Herkes  o kadar şanslı değildir ne de olsa ..  Kararsız

+ 999...

Severus Snape, kitapta istediği şeyleri hak eden ama hak ettiğini alamayan, katil Rowling tarafından öldürülmüş, en sevilen karakterdir benim gözümde. Ağlayan

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : Haziran 29, 2008, 13:46:18 »

Peki ne diyeyim Dil Çıkaran din gibi bir şey oldu bu Dil Çıkaran Ne dersem diyeyim siz asla Snape'e objektif bakamayacaksınız Dil Çıkaran

Ama karalanmasına izin vermemenizin bir yolu yok Dil Çıkaran Snape'i karalamak için olduğu gibi anlatmak yeterli çünkü Dil Çıkaran
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: