|
hiddenpotter
|
 |
« : Ocak 29, 2008, 16:07:29 » |
|
Snape in lily yi ne kadar çok sevdiğini harry için canını ne kadar tehlikeye attığını biliyoruz fakat Lily nin snape i sevip sevmediğini ben tam anlamış deilim eğer Lily snape i seviyosa neden james ile evlendi eğer sevmiorsa neden snape ile bu kadar yakın ve seviyormuş gibi davranıyordu bunu bir türlü anlamış deilim.Hatta Lily james için kendini beğenmiş zorbanın teki olduğunu biliyorum demişti buna rağmen james ile evlendi.Lilly snape i seviyormuydu yoksa arkadaşı gibi mi görüyordu.Bu soruya cvp verirseniz sevinirim.... http://www.youtube.com/watch?v=0HlnC2lPZg4
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 21:28:47 Gönderen: hiddenpotter »
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2008, 16:10:21 » |
|
Sev' in Bulanık demesi olabilecek aşkı öldürmüş olsa gerek. 7. sınıfta James' in havası inince çıkmaya başlamışlar işte :/
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Charity
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2008, 16:20:08 » |
|
walla bnmde aklımda olan muammalardan biri.. turk cevirileri sucluorum bende.. celişen bu tarz seyler cok..
|
|
|
|
|
|
in Sin City ! (istanbuL)
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2008, 16:20:15 » |
|
Sev' in Bulanık demesi olabilecek aşkı öldürmüş olsa gerek. 7. sınıfta James' in havası inince çıkmaya başlamışlar işte :/
bana çok saçma geliyo ya sevciğim özür dilemiş iştee bütün gece kapısında beklemiş  gerekenı yapmış yanii hem sevciğim potter dan önce seviyodu lily'i o haketmiyo bunuu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2008, 16:21:33 » |
|
Snape ölümyiyenlerle takılmaya başladı Lily bunu sevmiyordu bulanık demesiylede noktayı koydu.Jameslede 7. sıonıfta çıkmaya başladılar
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
specialgirl_127
Süt
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2008, 21:18:09 » |
|
hani derler ya büyük aşklar kavgayla başlar james ile lily'nin aşkı böyleydi... ilk başta james havalı , zorbanın biriydi .bu yüzden lily ondan nefret ediyordu ama tabi james sonradan değişmişte olabilir gençti zorba olduğunda... snape'nin aşkına gelince ; aşkı o kadar büyükmüş ki unutamamış hala sevmiş imkansızda olsa... lily ise asla aşık olamazdı çünkü onu hep bir arkadaş gibi gördü, oysa snape daha lily onu tanımazken aşık omuştu ona. belki o da beni sever diye hep yakın davrandı ama lily ona hiç aşık olmadı...
|
|
|
|
|
|
.....hazinen neredeyse, kalbinde orada olacak.... the Deathly Hallows...
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2008, 21:36:07 » |
|
bana çok saçma geliyo ya sevciğim özür dilemiş iştee bütün gece kapısında beklemiş  gerekenı yapmış yanii hem sevciğim potter dan önce seviyodu lily'i o haketmiyo bunuu  ama Lily 'ben niye farklı olayım' dedğinde bir şey demedi ama 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2008, 21:37:37 » |
|
bana çok saçma geliyo ya sevciğim özür dilemiş iştee bütün gece kapısında beklemiş  gerekenı yapmış yanii hem sevciğim potter dan önce seviyodu lily'i o haketmiyo bunuu  ama Lily 'ben niye farklı olayım' dedğinde bir şey demedi ama  ya bırak sende Allasen  Adam seviyo işte deli gibi daha ne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2008, 21:47:52 » |
|
hani derler ya büyük aşklar kavgayla başlar james ile lily'nin aşkı böyleydi... ilk başta james havalı , zorbanın biriydi .bu yüzden lily ondan nefret ediyordu ama tabi james sonradan değişmişte olabilir gençti zorba olduğunda... snape'nin aşkına gelince ; aşkı o kadar büyükmüş ki unutamamış hala sevmiş imkansızda olsa... lily ise asla aşık olamazdı çünkü onu hep bir arkadaş gibi gördü, oysa snape daha lily onu tanımazken aşık omuştu ona. belki o da beni sever diye hep yakın davrandı ama lily ona hiç aşık olmadı...
evet haklısın.ölümyiyenlerle takılmasıyla ve snapein arkadaşları ona bulanık diyince snape lilyi savunmayınca öle oluyyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
severus sirius
Kakao

vecihiiiiiiim benim
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 29, 2008, 21:54:29 » |
|
bana çok saçma geliyo ya sevciğim özür dilemiş iştee bütün gece kapısında beklemiş  gerekenı yapmış yanii hem sevciğim potter dan önce seviyodu lily'i o haketmiyo bunuu  ama Lily 'ben niye farklı olayım' dedğinde bir şey demedi ama  ya bırak sende Allasen  Adam seviyo işte deli gibi daha ne  demi sewiyo be seviyoooo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2008, 00:11:07 » |
|
lily mantığını kullanıyor sev ölüm yiyenlerle takıldığı için zaten ondan soğumuştu bulanık deyince de noktayı koydu ama galiba lily arkadaş olarak seviyodu severusu.bencede severus gerekeni yaptı lily bir şans daha verse kesin değişirdi severus ki, james bence bu yüzden değişmişti. ama ne bilim galiba lily de o zamanlar ne kadar zorba da olsa jamesi seviyordu.severus da bunu anladığı için lilyden uzaklaştı.keşke lilyde sevi sevseydi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 31, 2008, 00:31:17 » |
|
kendimi Lily yerine koyarak düşünüyorum da bence Lily Snape'i sadece kardeş, iyi bir dost olarak görmüş olabilir. Ama Snape'in ona "Bulanık" demesi elbetteki kalbini çok kırmıştır ve dost olarak duyduğu sevgi bile yok olmuştur. James'i en başından beri seviyor olabilir. hani bazı kızlar serseri tipleri sever ya...  James ona nazik danvranıyorsa falan, efendi, tatlı yüzünü gösteriyorsa elbette Lily, James'e aşık olmuştur. hehe ben olsam olurdum yani normal
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2008, 11:17:44 » |
|
kendimi Lily yerine koyarak düşünüyorum da bence Lily Snape'i sadece kardeş, iyi bir dost olarak görmüş olabilir. Ama Snape'in ona "Bulanık" demesi elbetteki kalbini çok kırmıştır ve dost olarak duyduğu sevgi bile yok olmuştur. James'i en başından beri seviyor olabilir. hani bazı kızlar serseri tipleri sever ya...  James ona nazik danvranıyorsa falan, efendi, tatlı yüzünü gösteriyorsa elbette Lily, James'e aşık olmuştur. hehe ben olsam olurdum yani normal düşündüğüm herşeyi söylemişsin 
|
|
|
|
|
|
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta... 
|
|
|
|
|
|