Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 12:15:29  

Sayfa: [1] 2 3 4 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Snape in Lily aşkı  (Okunma Sayısı 1997 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hiddenpotter
Kakao

Son yok edilecek düşman ölümdür!!!

king_aslan93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Ocak 29, 2008, 16:07:29 »

Snape in lily yi ne kadar çok sevdiğini harry için canını ne kadar tehlikeye attığını biliyoruz fakat Lily nin snape i sevip sevmediğini ben tam anlamış deilim eğer Lily snape i seviyosa neden james ile evlendi eğer sevmiorsa neden snape ile bu kadar yakın ve seviyormuş  gibi davranıyordu bunu bir türlü anlamış deilim.Hatta Lily james için kendini beğenmiş zorbanın teki olduğunu biliyorum demişti buna rağmen james ile evlendi.Lilly snape i seviyormuydu yoksa arkadaşı gibi mi görüyordu.Bu soruya cvp verirseniz sevinirim....

http://www.youtube.com/watch?v=0HlnC2lPZg4
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 21:28:47 Gönderen: hiddenpotter » Logged

İmza çok büyük.

İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Snape in Lily aşkı
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 12:15:29 »

Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 29, 2008, 16:10:21 »

Sev' in Bulanık demesi olabilecek aşkı öldürmüş olsa gerek. 7. sınıfta James' in havası inince çıkmaya başlamışlar işte :/

Charity
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 29, 2008, 16:20:08 »

walla bnmde aklımda olan muammalardan biri.. turk cevirileri sucluorum bende.. celişen bu tarz seyler cok.. 

in Sin City ! (istanbuL)
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 29, 2008, 16:20:15 »

Sev' in Bulanık demesi olabilecek aşkı öldürmüş olsa gerek. 7. sınıfta James' in havası inince çıkmaya başlamışlar işte :/
bana çok saçma geliyo ya sevciğim özür dilemiş iştee
bütün gece kapısında beklemiş Ağlayan
gerekenı yapmış yanii
hem sevciğim potter dan önce seviyodu lily'i o haketmiyo bunuu Ağlayan

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2008, 16:21:33 »

Snape ölümyiyenlerle takılmaya başladı Lily bunu sevmiyordu bulanık demesiylede noktayı koydu.Jameslede 7. sıonıfta çıkmaya başladılar

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
specialgirl_127
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 29, 2008, 21:18:09 »

hani derler ya büyük aşklar kavgayla başlar james ile lily'nin aşkı böyleydi... ilk başta james havalı , zorbanın biriydi .bu yüzden lily ondan nefret ediyordu ama tabi james sonradan değişmişte olabilir gençti  zorba olduğunda... snape'nin aşkına gelince ; aşkı o kadar büyükmüş ki unutamamış hala sevmiş imkansızda olsa... lily ise asla aşık olamazdı çünkü onu hep bir arkadaş gibi gördü, oysa snape daha lily onu tanımazken aşık omuştu ona. belki o da beni sever diye hep yakın davrandı ama lily ona hiç aşık olmadı...

.....hazinen neredeyse, kalbinde orada olacak....
       the Deathly Hallows...
derhavril
Allen Iverson,Diana Taurasi, Cappie Pondexter,Rafael Nadal, Asafa Powell,Venüs Williams,Elvan Abeylegesse,Michael Phelps,Felipe Massa:Ferrari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ocak 29, 2008, 21:36:07 »

gerekenı yapmış yanii

ama Lily 'ben niye farklı olayım' dedğinde bir şey demedi ama  Sırıtan

Karanlık tarafı, insanın kendine en yakın tarafıdır. Bu yüzden metal müzik, insana en yakın müziktir."

Fernando Riberio
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2008, 21:37:37 »

gerekenı yapmış yanii

ya bırak sende Allasen Sırıtan Adam seviyo işte deli gibi daha ne Ağlayan

dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2008, 21:47:52 »

hani derler ya büyük aşklar kavgayla başlar james ile lily'nin aşkı böyleydi... ilk başta james havalı , zorbanın biriydi .bu yüzden lily ondan nefret ediyordu ama tabi james sonradan değişmişte olabilir gençti  zorba olduğunda... snape'nin aşkına gelince ; aşkı o kadar büyükmüş ki unutamamış hala sevmiş imkansızda olsa... lily ise asla aşık olamazdı çünkü onu hep bir arkadaş gibi gördü, oysa snape daha lily onu tanımazken aşık omuştu ona. belki o da beni sever diye hep yakın davrandı ama lily ona hiç aşık olmadı...

evet haklısın.ölümyiyenlerle takılmasıyla ve snapein arkadaşları ona bulanık diyince snape lilyi savunmayınca öle oluyyor

Alan Rickman (Severus Snape) Turkey Fan
http://alanrickmantr.al.funpic.de/
severus sirius
Kakao

phoenix city

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 29, 2008, 21:54:29 »

gerekenı yapmış yanii

ya bırak sende Allasen Sırıtan Adam seviyo işte deli gibi daha ne Ağlayan
demi sewiyo be seviyoooo Sarılan

bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ocak 31, 2008, 00:11:07 »

lily mantığını kullanıyor sev ölüm yiyenlerle takıldığı için zaten ondan soğumuştu bulanık deyince de noktayı koydu ama galiba lily arkadaş olarak seviyodu severusu.bencede severus gerekeni yaptı lily bir şans daha verse kesin değişirdi severus ki, james bence bu yüzden değişmişti. ama ne bilim galiba lily de o zamanlar ne kadar zorba da olsa jamesi seviyordu.severus da bunu anladığı için lilyden uzaklaştı.keşke lilyde sevi sevseydi.Üzgün
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 31, 2008, 00:27:16 »

arkadaşlar anlatmış olayı zaten..ama ben de anlatayım içimde kalmasın Hede Hödö

bilindiği gibi lily ve severus hogwartsa gelmeden önce tanışıyorlardı,ve hatta severus lily'e aşıktı ( <.< ) fakat lily her zaman ona bir arkadaşı olarak davranmış,asla sevgili olarak düşünmemişti..hogwartsta james gerçekten ilk başlarda havalı,ukala,bilmiş biriydi..fakat lily'e aşıktı.......aradan yıllar geçti;lily ve severus'un arası bozulmaya başladı.çünkü okul bitiyordu ve severus voldemorta katılacaktı..lily de bunu öğrenmişti..bu iki kadim dostun arasındaki ilişkiyi bitiren olay;severusun lily'e bulanık demesi olmuştu..zaten james de eski james değildi..ve de lily onu sevmeye başlamıştı..ve sonrası biliniyor zaten Dil Çıkaran

sonuç:lily severusu asla sevgili olarak düşünmedi,hep dost olarak gördü..lily james'i severek evlendi Kahkaha
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 00:28:29 Gönderen: JuliaSirius » Logged
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ocak 31, 2008, 00:31:17 »

kendimi Lily yerine koyarak düşünüyorum da bence Lily Snape'i sadece kardeş, iyi bir dost olarak görmüş olabilir. Ama Snape'in ona "Bulanık" demesi elbetteki kalbini çok kırmıştır ve dost olarak duyduğu sevgi bile yok olmuştur.
James'i en başından beri seviyor olabilir. hani bazı kızlar serseri tipleri sever ya... Dil Çıkaran James ona nazik danvranıyorsa falan, efendi, tatlı yüzünü gösteriyorsa elbette Lily, James'e aşık olmuştur. hehe
ben olsam olurdum yani normal Dil Çıkaran

derhavril
Allen Iverson,Diana Taurasi, Cappie Pondexter,Rafael Nadal, Asafa Powell,Venüs Williams,Elvan Abeylegesse,Michael Phelps,Felipe Massa:Ferrari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Lonca Editörü

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ocak 31, 2008, 11:17:44 »

kendimi Lily yerine koyarak düşünüyorum da bence Lily Snape'i sadece kardeş, iyi bir dost olarak görmüş olabilir. Ama Snape'in ona "Bulanık" demesi elbetteki kalbini çok kırmıştır ve dost olarak duyduğu sevgi bile yok olmuştur.
James'i en başından beri seviyor olabilir. hani bazı kızlar serseri tipleri sever ya... Dil Çıkaran James ona nazik danvranıyorsa falan, efendi, tatlı yüzünü gösteriyorsa elbette Lily, James'e aşık olmuştur. hehe
ben olsam olurdum yani normal Dil Çıkaran

düşündüğüm herşeyi söylemişsin  Kahkaha

Karanlık tarafı, insanın kendine en yakın tarafıdır. Bu yüzden metal müzik, insana en yakın müziktir."

Fernando Riberio
$ilhoueTTe
Süt
*

hayat çok güzeldi durduk yere üzüldük

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 31, 2008, 20:13:47 »

"Jaclyn: Lily'nin Snape'e karşı birşeyler hissetti mi?

J.K.Rowling: Evet, eğer Snape Karanlık Sanatlar'a bu kadar yatkın olup, kötü davranışlar içinde olmasaydı, belki de onu bir sevgili olarak da sevebilirdi. (ama onu kesinlikle arkadaşı olarak sevdi)"

aydınlatıcı olmuştur umarım

(http://www.harrypottercafe.com/forum/olum_yadigarlari_kitap/jkrye_sorulan_sorularin_yanitlari_spoiler-t13196.0.html)

« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 21:17:40 Gönderen: $ilhoueTTe » Logged
Sayfa: [1] 2 3 4 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: