|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #210 : Ocak 02, 2008, 18:13:33 » |
|
şahsen hep biliyordum snape de böyle bir bit yeniğinin casusuluk olayının olduğunu sevemedim sevemiycem işte ölümüne de gerçekten üzülmedim zaten 6. kitapta bellanın bir sözü varıdr: karanlık lord... bence... yanılıyor (snape konusunda) haklıydı işte oh iyi oldu ona pis satıcı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 02, 2008, 18:14:17 Gönderen: bellatrixxx... »
|
|
Hep bir ağızdan türkü söyleyip, Hep beraber sulardan çekmek ağı, Demiri oya gibi işleyip hep beraber, Hep beraber sürebilmek toprağı, Ballı incirleri hep beraber yiyebilmek, Yarin yanağından gayri her şeyde,her yerde hep beraber diyebilmek için Onbinler verdi sekizbinini... N.H.Ran
Not 1:Sen yazmassan ben yazarım :hıh: (Anladı o onu )
Not 2:
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #211 : Ocak 03, 2008, 13:54:42 » |
|
şahsen hep biliyordum snape de böyle bir bit yeniğinin casusuluk olayının olduğunu sevemedim sevemiycem işte ölümüne de gerçekten üzülmedim zaten 6. kitapta bellanın bir sözü varıdr: karanlık lord... bence... yanılıyor (snape konusunda) haklıydı işte oh iyi oldu ona pis satıcı ayıp oluo ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #212 : Ocak 03, 2008, 15:29:47 » |
|
 katılıyorum ayıp oluyor!!! bella haklı olabilir ama snape doğru olanı yapıyordu. 
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
harry_hanife
|
 |
« Yanıtla #213 : Ocak 18, 2008, 23:25:59 » |
|
çok saol verdiğin bilgiler için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #215 : Şubat 04, 2008, 01:36:00 » |
|
gerçekten prensin hikayesi bölmün gelince böyle ağlaya ağlaya okudumkitap ıslandı çok kötğ oldum zaten ben inanıyordum onun iyi olduğuna inancım boşa çıkmadı hem . kitaptada anlaşılıyor Dumbledore'u öldürdükten sonra kaçarken harry bunu takip ediyo bahçede bir ölüm yiyen harry ye saldırıyo v snape onu durduruyo şimdi diceksiniz çünküü orda " bize verilen emirleri unuttunmu? potter karanlık lorda ait-onu bırakmamız gerekiyor! hadi!hadi!"diye bağırıyor bu onu engelleye bilmemnin eniyi nedeni olduğu için söylediğine inaniyorum  eet yani çok barizdi  I LOVE YUO SEVERUS..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
imer
Süt
burası HP Cafe!!!!
|
 |
« Yanıtla #216 : Şubat 04, 2008, 15:11:20 » |
|
Snape iyi ama Voldemort "süper" bir zihinbendar değil mi?? Neden Snape'in aklını okumuo?(Snape karşı çıksa bile Volemort anlar) Bence orası eksik olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #217 : Şubat 04, 2008, 16:22:28 » |
|
Snape iyi ama Voldemort "süper" bir zihinbendar değil mi?? Neden Snape'in aklını okumuo?(Snape karşı çıksa bile Volemort anlar) Bence orası eksik olmuş  Hiçte değil. Severus Snape'te usta bir zihinbendar düşüncelerini voldemorta karşı koruyabıliyor.Bu sayede ona gerçeklerin yanısıra kolayca yalanda söylüyo  Voldemort zihinbendarsa severus snape ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #218 : Şubat 04, 2008, 18:12:23 » |
|
bir şey sorabilir miyim ? Snape gerçeği kısmında neden spoiler ile konuşuyoruz biz :O onu geçersek kesinlikle lucy [aiii ben de alıştım lucy'e  ] Simla orada bile o şokla bile hala içimde bir açıklaması olsun diye umut arıyordum e orası benim içinde kanıt olmuştu.  ama George'un kulağını bilerek uçurduğunu sanınca her şeyi bitimiştim o kadar da körü körüne inanmam sana severus efendi demiştim  Ah ah ben nerden bilebilirdim kiiii Rowling neden bunu yaptın ya
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #219 : Şubat 04, 2008, 18:35:44 » |
|
bir şey sorabilir miyim ? Snape gerçeği kısmında neden spoiler ile konuşuyoruz biz :O onu geçersek kesinlikle lucy [aiii ben de alıştım lucy'e  ] Simla orada bile o şokla bile hala içimde bir açıklaması olsun diye umut arıyordum e orası benim içinde kanıt olmuştu.  ama George'un kulağını bilerek uçurduğunu sanınca her şeyi bitimiştim o kadar da körü körüne inanmam sana severus efendi demiştim  Ah ah ben nerden bilebilirdim kiiii Rowling neden bunu yaptın ya endişelenme biz de seninle aynı duguları yaşamıştık holcim  Rowling bizimle oynadı işte nolcakk Ama ben hep ümit ettim..şüphe duymuş olsamda .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #221 : Şubat 05, 2008, 12:55:56 » |
|
açıkçası bn çkta üsülmedim harry sewio olabilir ama snape yinede çk soğuktuu
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
|
TheD4lt0n-z
|
 |
« Yanıtla #222 : Şubat 05, 2008, 19:49:53 » |
|
[Spoiler]BEncede benede Uzuldum[Spoiler]
|
|