Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:25:35  

Sayfa: 1 ... 13 14 15 [16]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Snape Gerçeği - Spoiler !!!  (Okunma Sayısı 8367 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
magius
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #225 : Mart 13, 2008, 21:40:11 »

En azından oğluna onun adını vererk ve "muhtemelen ömrümde tanıdıgım en cesur adamdı" diyerek Harry biraz kendini affettirdi.

Dumbledore: 'Aman ne dokunaklı bu Severus...yoksa bunca zaman sonra çocuğa karşı sevgi mi beslemeye başladın?'
''Çocuğa mı!'' diye bağırdı Snape... Expecto Patronum! Yarattığı maralın gümüşsü parıltısı sönerken Dumbledore Snape'e döndü, gözleri yaşla doluydü.
"Bunca zaman sonra mı?" dedi
"Her zaman..." dedi Snape
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Snape Gerçeği - Spoiler !!!
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:25:35 »

mrv_dan
Süt
*

harry_merve_daniel

haylaz_38_01_68@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #226 : Mart 14, 2008, 10:14:28 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

bu arada bi yanlışı düzeltiim dumbledore yüzüğü yok ettiğinde lanete yakalanmadı yüzüğü yok etmeden önce takmıştı yüzüğü taktığı için lanete yakalandı

]v[£rv€ RAd<]_!FF£
LiLySeveruS
Kakao

♥Sirius Black-Severus Snape♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #227 : Mart 14, 2008, 19:28:06 »

Aahh snipim meleğim yaa Ağlayan  hala o diriLtme taşından nie çıkmadı ordayım <.< Üzgün

––––•(-• qizeм ♥ sirius bLack •-)•––––
-nYmPhAdORANA-
Süt
*

-CaRpE DiEm-

catlakkazan_londra@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #228 : Mart 18, 2008, 08:39:41 »

En azından oğluna onun adını vererk ve "muhtemelen ömrümde tanıdıgım en cesur adamdı" diyerek Harry biraz kendini affettirdi.
yinede snape bundan çok daha fazlasını hak ediyodu harry nankörün teki oldum olası gıcık oldum şu harrye kendini beğenmiş bişey dumby'e verdiği değerin %1'ini wermedi snape'e onun gözünde hep snape güvenilmezdi iyi biri olduğunu öğrendiğinde bile gereken ilgiyi göstermedi bile halbuki dumby'den 100 kat daha fazlasını hakediyodu snape...dumby'de çok acımasızmış canım!!! uyuz herif neyse yinede yaptıklarını gözardı edmeyiz... çoğu üyeninde dediği gibi keşke ölmeseydi snape insanlara özelliklede harrye kendlerini affettirmeleri için bi şans wersedi ama ne yazıkki her şey JK'de bitiyo...
« Son Düzenleme: Mart 18, 2008, 08:40:12 Gönderen: -nYmPhAdORANA- » Logged

BİrgÜn Sİyah Renge Sor Hep Karanlik İÇİnİ Yakar
Bembeyazdim Kİrlendİm TaŞlandim Yuhlandim Bİttİm
BİrgÜn Al Sancimi Çek GÖr!..sİnmİŞ İÇİne KapanmiŞ AĞlar
Bİr Var Bİr Yok Bedenİm. Tercİhİmde Hakkim Yatar
BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #229 : Haziran 19, 2008, 21:37:21 »

Snape'in ölümüne üzüldüm. (Zaten Snape kötü diye iddiaya girmiştim onu da kaybettim ki bu işin şakası) Yazık oldu ama Voldemort işte çıkarları için en sadık (ki öyle değildi ama o öyle zannediyordu olsun ) yardımcısını harcayabiliyor.

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #230 : Haziran 28, 2008, 14:40:12 »

yinede snape bundan çok daha fazlasını hak ediyodu harry nankörün teki oldum olası gıcık oldum şu harrye kendini beğenmiş bişey dumby'e verdiği değerin %1'ini wermedi snape'e onun gözünde hep snape güvenilmezdi iyi biri olduğunu öğrendiğinde bile gereken ilgiyi göstermedi bile halbuki dumby'den 100 kat daha fazlasını hakediyodu snape...dumby'de çok acımasızmış canım!!! uyuz herif neyse yinede yaptıklarını gözardı edmeyiz... çoğu üyeninde dediği gibi keşke ölmeseydi snape insanlara özelliklede harrye kendlerini affettirmeleri için bi şans wersedi ama ne yazıkki her şey JK'de bitiyo...
aynen
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi

Snip-snap-snüp-snapeee!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #231 : Haziran 28, 2008, 14:52:42 »

aynen

Başka söyleyecek söz bulamıyorumm Alkış Alkış

elo
Süt
*

düz yolda geçme beni rampada yerim seni

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #232 : Haziran 28, 2008, 15:03:08 »

Haklısın snape kesinlikle katılıyorum başka söyleyecek söz yok

Kalbimi ona verdim saklasın diye salak buzdolabına koymuş kokmasın diye
Yıllar önce bir gül vermiştin ya!Bu gül solunca gelirim demiştin.Allah kahretsin gül plastik çıktı solmuyor
Sayfa: 1 ... 13 14 15 [16]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: