Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:23:58  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizce 7. kitabın sonunda kim ölmeliydi?  (Okunma Sayısı 764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2008, 22:02:17 »

snape ölmemeliydi ben bunu bilip bunu sölerim Kahkaha

Alan Rickman (Severus Snape) Turkey Fan
http://alanrickmantr.al.funpic.de/
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sizce 7. kitabın sonunda kim ölmeliydi?
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:23:58 »

çatalağız_kız
Süt
*

..life is more intricate than it seems..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2008, 20:29:35 »

kim ölmeliydi bilmem ama severus ölmemeliydi Ağlayan [hele o şekilde.pis nagini kafası uçtu işteeee adalet]Gülümseyen ama voldemortun öldüğü de iyi ya.saçma sapan işlerle uğraşıyodu.snape i öldürmekle uğraşacağına kafasını kullanıp mürver asa ve harry nin içindeki ruh konusunu çözseymiş kurtarsaymış kendini.aptal!
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2008, 22:14:15 »

kesinlikle katılıyorum hele voldemortun karşısına geçp de gidip expelliarmus ( böyle yazılıyordu dimmi? Terleyen ) dedi ya pes yani pes dedim!!! kardeşim adam gelmiş geçmiş en karanlık büyücü sen şansı olan tek kişisin ( ki altını çizelim şansı olan yani öldürebileceğin kesin değil !) kalkmış hala  asasız bırakmaya çalışıyor yani  ya ters gitse ve ölse ? hayır asaya güveniyor ama ya bir şey olsa laneti yese artık öbür taraftan aptallığına yanar voldemortta bakın onu yok ettim der sonra herkes çok daha korkmaya başlardı  yani  bizimkinin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö
   bn böle düsünmüyorum bn daha önce sölemiştim expelliarmus ile avada kedavra arasında bir bağ var diye 4. kitapta haryy baska bir şey yapsaydı bnce asalar baglanamzdı biras sacma ama bn böle düsünüyom ayrıca bizimikler avada yapacak kadar kötü ve o kadar alcalamazlar hem gercekten iyi isen bir insanı öldürmeye kıyamazsın voldinin durumu baska avada kedavra onun favorisi olmus sanarsın ki adam baska büyü bilmiyo bnce cvp bu D:
HP_y-l-d-ş-l-k
♥!..qiTméq Yaqı$maSs Bna..!♥
Telve

(♥Hilarie Burton♥)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 23, 2008, 11:26:56 »

aslında bu konuda kararsızım çünkü kitabın sonunu rowling bağlayamamış bence her iki karakterde ölmeliydi-rowling bir ara bunu düşünmüş-o zaman sonunu belki daha iyi bağlayabilirdi. bilmiyorum Ne? Gözlerini Deviren

...                                                                                                                   

♥ ♥ ♥

atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 23, 2008, 13:02:15 »

nie ikisi ölsün ki o zaman kitabı okumamızın anlamı kalmazdı yani 6 kitaptır haryy mucizelerle ve biraz şans la kurtuluyo son kitapta ölüyo saçma olurdu yani bence sonu iyi de 19 yıl sonra tamamen saçmalık bence ne gerek vardı ki.Dil Çıkaran
Gregorovic
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Haziran 25, 2008, 17:26:56 »

kesinlikle katılıyorum hele voldemortun karşısına geçp de gidip expelliarmus ( böyle yazılıyordu dimmi? Terleyen ) dedi ya pes yani pes dedim!!! kardeşim adam gelmiş geçmiş en karanlık büyücü sen şansı olan tek kişisin ( ki altını çizelim şansı olan yani öldürebileceğin kesin değil !) kalkmış hala  asasız bırakmaya çalışıyor yani  ya ters gitse ve ölse ? hayır asaya güveniyor ama ya bir şey olsa laneti yese artık öbür taraftan aptallığına yanar voldemortta bakın onu yok ettim der sonra herkes çok daha korkmaya başlardı  yani  bizimkinin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö

tamamen katılıyorum sana ben son derece ürpertili bi düello bekliyordum.. kitabı okumadan önce ki hayallerim vardı harry nin ölümcül büyüleri öğrendiğiyle ilgili... 5.ci film de bakanlıkda dumbledore - voldemort düellosu nasıldı ? herseyi kullandılar birbirlerine karsı.. düello dediğin böle olur .. ama yok bizimki expeliarmus yapcak illa. vasat ötesi.. ben beklerdimki  muazzam bi düello olsun da harry ölsede gam yemem.. mesela voldemort ölümcül bi yara alır harry i öldürür yorgun düşer. o sırada yorgun düşen voldemortu neville longbottom öldürse ne kadar güzel olurdu ..kehanet de neville de muhtemel kişilerdendi ve uygun bişiler olmus olurdu...naginiyi öldürdüğüne göre voldemortu da öldürebilirdi intikam Gülümseyen)

"     Gregorovic     "
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2008, 11:47:02 »

evt o da olabilirdi ama sonucta haryy vold i öldürmeliydi yani seri bunu geitiryodu ama bundan su sonc cıkıyo harry nie hep expellairmus yapıyo bnce büyü ile avada arasında bir şeyler var çünkü bir insan sürekli aynı büyüyü yapamz vold e karsı bunu biti acıklasın ?? kafam karıstı
charmed
HaLiMiZ DuMaN !!!!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 26, 2008, 11:51:25 »

kimler ölmeliydi bilemem ama kim ölmemeliydi gayet iyi biliyorum <.< ölmesi gerekenler öldü zaten yanlarında ölmemesi gerekenleri de götürdüler ama Üzgün

Karamel Kokusu Sarılan
Zaman mı değişti yoksa ben mi geride kaldı o günler..
Aklım belli karışmış yüzümde gölgeler
senin için saklayıp sana getirip anlattığım herşey
artık çok boş geliyor yalan tüm kelimeler...
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2008, 11:52:47 »

kimler ölmeliydi bilemem ama kim ölmemeliydi gayet iyi biliyorum <.< ölmesi gerekenler öldü zaten yanlarında ölmemesi gerekenleri de götürdüler ama Üzgün
   aynen öle
Gregorovic
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2008, 14:57:45 »

yaa harrynin büyüsü o olabilir zaten sonucda JK nasıl istiyosa o olur .. benim anlatmak istedigim başka ..yasadıgım hayal kırıklıgından bahsediyorum..cok basit bi düello .. düello bile yok ortada ..

"     Gregorovic     "
atalay08
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Haziran 28, 2008, 14:29:41 »

o dediğin doğru ama baska bir büyü yapsaydı kazanırmıydı acaba ??
(bu arad kafamda bişi var vold haryy i kontrol etmeye calısnda zihnefend müthiş bir acı duyuyomus çünkü vols gibi ruhla haryy gibi ruh bir leşince acayip acı veriyomus peki haryy vold u kontrol etseydi haryy acı cekermiydi ??)
dora_mien
Süt
*

KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2008, 19:53:33 »

yha ben hep harry nin ölmesini istemişimdir Kahkaha ne o ginny le evlenio çocukları oluo fln .... Dil Çıkaran hermione de ölmeliydi Kahkaha Gülümseyen

DoRa&MieN

Çocuklar inanın,inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
Zerosiqnal
Süt
*

Voldemort 4ever

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2008, 00:45:48 »

kötülerin kazanması bir kere hikayeye uymazdı ama voldy ile harryde ölebilirdi o zmanda ginny sorunu olurdu genede iyi bitti o kadarda kötü sayılmaz vede bence fred ile george da ölebilirdi o zaman herşeyi beraber yapan ikiz kardeşler havasına daha iyi uyardı amaolsun bakalaım:D
dementor
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Temmuz 03, 2008, 20:59:07 »

Bence Voldemort öldürseydi daha mantıklı ve orjinal olurdu..
Gregorovic
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #29 : Temmuz 04, 2008, 15:00:33 »

harry nin gözümde hiçbir karizması yok .. ölmesi üzmez beni .. şansa bala ilerledi şimdiye kadar hep ..cok daha güçlü karizma büyücüler var ama onlar öldü .. deli göz öldü Üzgün

"     Gregorovic     "
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: