|
|
|
|
çatalağız_kız
Süt
..life is more intricate than it seems..
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2008, 20:29:35 » |
|
kim ölmeliydi bilmem ama severus ölmemeliydi  [hele o şekilde.pis nagini kafası uçtu işteeee adalet]  ama voldemortun öldüğü de iyi ya.saçma sapan işlerle uğraşıyodu.snape i öldürmekle uğraşacağına kafasını kullanıp mürver asa ve harry nin içindeki ruh konusunu çözseymiş kurtarsaymış kendini.aptal!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 22, 2008, 22:14:15 » |
|
bn böle düsünmüyorum bn daha önce sölemiştim expelliarmus ile avada kedavra arasında bir bağ var diye 4. kitapta haryy baska bir şey yapsaydı bnce asalar baglanamzdı biras sacma ama bn böle düsünüyom ayrıca bizimikler avada yapacak kadar kötü ve o kadar alcalamazlar hem gercekten iyi isen bir insanı öldürmeye kıyamazsın voldinin durumu baska avada kedavra onun favorisi olmus sanarsın ki adam baska büyü bilmiyo bnce cvp bu D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 23, 2008, 13:02:15 » |
|
nie ikisi ölsün ki o zaman kitabı okumamızın anlamı kalmazdı yani 6 kitaptır haryy mucizelerle ve biraz şans la kurtuluyo son kitapta ölüyo saçma olurdu yani bence sonu iyi de 19 yıl sonra tamamen saçmalık bence ne gerek vardı ki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 25, 2008, 17:26:56 » |
|
tamamen katılıyorum sana ben son derece ürpertili bi düello bekliyordum.. kitabı okumadan önce ki hayallerim vardı harry nin ölümcül büyüleri öğrendiğiyle ilgili... 5.ci film de bakanlıkda dumbledore - voldemort düellosu nasıldı ? herseyi kullandılar birbirlerine karsı.. düello dediğin böle olur .. ama yok bizimki expeliarmus yapcak illa. vasat ötesi.. ben beklerdimki muazzam bi düello olsun da harry ölsede gam yemem.. mesela voldemort ölümcül bi yara alır harry i öldürür yorgun düşer. o sırada yorgun düşen voldemortu neville longbottom öldürse ne kadar güzel olurdu ..kehanet de neville de muhtemel kişilerdendi ve uygun bişiler olmus olurdu...naginiyi öldürdüğüne göre voldemortu da öldürebilirdi intikam  )
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2008, 11:47:02 » |
|
evt o da olabilirdi ama sonucta haryy vold i öldürmeliydi yani seri bunu geitiryodu ama bundan su sonc cıkıyo harry nie hep expellairmus yapıyo bnce büyü ile avada arasında bir şeyler var çünkü bir insan sürekli aynı büyüyü yapamz vold e karsı bunu biti acıklasın ?? kafam karıstı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2008, 11:52:47 » |
|
kimler ölmeliydi bilemem ama kim ölmemeliydi gayet iyi biliyorum  ölmesi gerekenler öldü zaten yanlarında ölmemesi gerekenleri de götürdüler ama  aynen öle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2008, 14:57:45 » |
|
yaa harrynin büyüsü o olabilir zaten sonucda JK nasıl istiyosa o olur .. benim anlatmak istedigim başka ..yasadıgım hayal kırıklıgından bahsediyorum..cok basit bi düello .. düello bile yok ortada ..
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
atalay08
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 28, 2008, 14:29:41 » |
|
o dediğin doğru ama baska bir büyü yapsaydı kazanırmıydı acaba ?? (bu arad kafamda bişi var vold haryy i kontrol etmeye calısnda zihnefend müthiş bir acı duyuyomus çünkü vols gibi ruhla haryy gibi ruh bir leşince acayip acı veriyomus peki haryy vold u kontrol etseydi haryy acı cekermiydi ??)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dora_mien
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2008, 19:53:33 » |
|
yha ben hep harry nin ölmesini istemişimdir  ne o ginny le evlenio çocukları oluo fln ....  hermione de ölmeliydi 
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
Çocuklar inanın,inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz,güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
|
|
|
Zerosiqnal
Süt
Voldemort 4ever
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2008, 00:45:48 » |
|
kötülerin kazanması bir kere hikayeye uymazdı ama voldy ile harryde ölebilirdi o zmanda ginny sorunu olurdu genede iyi bitti o kadarda kötü sayılmaz vede bence fred ile george da ölebilirdi o zaman herşeyi beraber yapan ikiz kardeşler havasına daha iyi uyardı amaolsun bakalaım:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dementor
Süt
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 03, 2008, 20:59:07 » |
|
Bence Voldemort öldürseydi daha mantıklı ve orjinal olurdu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 04, 2008, 15:00:33 » |
|
harry nin gözümde hiçbir karizması yok .. ölmesi üzmez beni .. şansa bala ilerledi şimdiye kadar hep ..cok daha güçlü karizma büyücüler var ama onlar öldü .. deli göz öldü
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|