|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 14, 2008, 20:14:08 » |
|
hayır ben harry nin ölmesini bekliyodum çünkü bi ara öyle bi söylenti vardı ama yinede beğendim
Aslında öldü, ancak ilerlemedi. Geri dönmeyi tercih etti.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
|
dipsiz
Süt
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 29, 2008, 14:44:37 » |
|
serinin en uzun kitabı olması gerekiyodu diye düşünüyorum.jk konularının üzerinden şöyle bi geçmiş sadece... daha güzel olabilirdi bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orchideus
Süt
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 29, 2008, 22:36:27 » |
|
Tabiki.Kitabın sonuna geldiğim zaman bu sefer gerçekten bittiğini hissettim.Yani artık devamı gelecek diye beklememin bir sebebi yok gibi.Eski kitaplarda olduğu gibi değildi yani.Ve sanırım biraz duygulandım çünkü çocukluğumdan beri hararetle okudum kitap şimdi bitmişti ve devamı gelmeyecekti.Üzücüydü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkflyer
Süt
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 30, 2008, 12:47:26 » |
|
evet 19 yıl sonra sı hiç olmamış diğerlerine noldu bunların meslekleri ne ondan falan bahsetseydi güzel olurdu
|
|
|
|
|
|
toujours pur..
|
|
|
|
dr_gz_hp
|
 |
« Yanıtla #35 : Mayıs 30, 2008, 16:45:23 » |
|
bni sadece son bölümü tatmin etmedi çok kısa olmuş mesela bn george un fred olmadan neler yaptığını çok merak ediyodum ama yazmamış malesef ama napalım buna da şükür:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hurricane
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 31, 2008, 13:01:35 » |
|
19 yıl sonra kısmından önce voldemort ölünce büyücü dünyasında neler olduğunu falan anlatsaydı birazcık o zmn tatmin ederdi ama şimdi etmedi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 31, 2008, 15:10:06 » |
|
efff voldemortun ölmesi bile cok saçmaydı ne öle avada kedavra yolluyo carpıyo kendine dönüyo fln daha yaratıcı olabilirdi .. ilk ve son defaya mahsus harry e avada kedavra yaptırtabilirdi ...jk aş kendini biras  :D
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 10, 2008, 08:29:34 » |
|
Bence bir tek 19 yıl sonra bölümü çok kısa olmuş diğer yerlerinde bir sorun göremiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gregorovic
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 10, 2008, 13:07:23 » |
|
19 yıl sonrada yeterli değil..cocukları olmus ilerde malfoy görünüyo selam veriyo bunlara fln hermioneyle ron evlenmiş pöööffss ..ben kız olsam ron gibi bi ahmakla hayatta evlenmem 
|
|
|
|
|
|
" Gregorovic "
|
|
|
dementor
Süt
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 11, 2008, 01:16:37 » |
|
sonu hiç tatmin etmedi baştan savma olmuş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selim_tarhan
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 12, 2008, 23:04:06 » |
|
bende tatmin olnadım yani savaş bittikten sonra neler yaptıklarını tam anlatmamış hemen 19 yıl sonra demiş keşke biraz daha anlatsaydı orayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 13, 2008, 00:11:51 » |
|
zümrüdüanka gibi kalın olsaydı keşke yaa ama onun gibi sırlı deil sırları açıklayan bi kitap olsaydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-marauders
Süt
"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 16, 2008, 13:14:12 » |
|
beni de tatmin etmedi diyebiliriz, fazla mutlu geldi bana, bu da gerçekçilikten uzaklaştırmış kitabı. bir ara rowling haklarının çalınma tehlikesine karşı koyabilmek için yedinci kitabın sonunda baş karakterleri öldüreceğini söylemişti (ben de hala inanamıyorum, ama kendi gözlerimle görmüştüm, gazeteye çıkmıştı hatta) o yüzden yadigarlar çıkana kadar teker teker harry hermıone ve ron un nasıl öleceklerini hayal etmeye çalışmıştım, 
|
|
|
|
|
|
"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
|
|
|
|