|
|
|
|
nymphadora_tonks
Süt
"Always Harry Potter"
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 03, 2008, 20:38:32 » |
|
beni hiç tatmin etmedi dediklerine katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 04, 2008, 12:24:26 » |
|
etmedi tabiki devam etsin.hele snapein ölmesi hiç olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #19 : Mart 05, 2008, 21:26:50 » |
|
kadın yazmaya üsenmiş yavs nası olsa 1000 sayfada olsa 100 sayfada olsa satılıo diye böyle yarımyamalak bi kitap ortaya çıkarmıs çok ama çok daha güsell bitirilebilirdi çünkü elinde sermaye vardı...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 06, 2008, 00:34:49 » |
|
kadın yazmaya üsenmiş yavs nası olsa 1000 sayfada olsa 100 sayfada olsa satılıo diye böyle yarımyamalak bi kitap ortaya çıkarmıs çok ama çok daha güsell bitirilebilirdi çünkü elinde sermaye vardı...
hemde nasıl sermaye vardı  haklısın olabilir tabi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zırt@poz
Süt
gez göz arpacık ;;;;; bleeee
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 06, 2008, 17:01:04 » |
|
Ölüm Yadigârları serinin son kitabı olması dolayısıyla en iyi kitap olacaktı.(Bence değil).Kitap eğer son kitap olmamış olsaydı devamı olsaydı kitap Zü den sonra favorim olurdu.Ama Ölüm Yadigârları son kitap olmanın hakkını verememiş bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 31, 2008, 03:37:16 » |
|
bu konuda nette bir çok açıklama var ama tabiki kitabın son ölümünde en azından fazla detaya girmeden de açıklama yapılablirdi artık çok geç butür bir kitap çıkmaz çıksada tutmaz kitbın son bölümünde sanki bir an önce şu kitaap bitsin hvası vardı yüzyselinde yüzeyseli ele alınmıştı
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 27, 2008, 18:23:23 » |
|
bence jkr o şekilde yaparsa daha dramatik olacağını düşünmüş fln olabilir ama yaptığı ropörtajlarda diğerlerinin meslekleri ile ilgili fln herşeyi sölüyodu. bence en iyi kitaptı ve hakkını verememiş diyenlere katılmıyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adasu
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 27, 2008, 19:25:43 » |
|
bence ölüm yadigarları hiç son kitap gibi durmuyo yani sonuca daha bağlanmamış yani yeni kitap gelmesi daha ii olur bence
|
|
|
|
|
|
İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ
|
|
|
charmed
Çiçek-böcek bişiler işte :D =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Sanki bir yok, bir de varmış...
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 07, 2008, 19:55:59 » |
|
Etmedi tabi ki. Sadece seriyi bitirmek için yazılmış bir kitap gibi duruyor. Kafamda hala sorular var
|
|
|
|
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 08, 2008, 15:03:18 » |
|
kesinlikle tatmin etmedi. bence sonuçlandırılması gereken bi sürü şey vardı. daha harry ve ron'un çocuklarının hangi binalara seçildiklerini bile öğrenemedik. 19 yıl sonra bölümü keşke biraz daha uzun olsaydı ve karakterlerin gelecekleri hakkında bize daha fazla bilgi verseydi. hem bu kadar 8. kitap çıkar, çıkmaz diye konuşulmazdı...
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 09, 2008, 20:03:55 » |
|
kesinlikle etmedi,evet çoğu şey açığa çıktı ama karakterlerin gelecekleri hakkında dogru duzgun bilgi yok hatta çok az bilgi vardı....
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
|
|
|
|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 14, 2008, 20:12:37 » |
|
hayır ben harry nin ölmesini bekliyodum çünkü bi ara öyle bi söylenti vardı ama yinede beğendim
|
|
|
|
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|