elemböcei!
Süt
|
 |
« : Ocak 31, 2008, 13:14:59 » |
|
evet arkadaşlar sizce j.k. rowling ölüm yadigarlarını olması gerektiği gibi mi bitirmiş yoksa biraz hayal kırıklığına mı uğradınız? şahsen ben biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü sadece harry,ron,ginny,hermione ve malfoy'a ne olduğunu anlatmış (ki onlarında meslekleri tam belli değildi).luna,neville,george,dursleyler onlara ne olduğunu açıklamamış ve biraz açık uçlu bitirmiş.. sizin görüşleriniz neler?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2008, 13:19:08 » |
|
ben buna benzer bir konu hatırlıyorum,ya da bir yerde de konuşılmuş olabilir emin değilim..
kitapta olaylar biraz fazla hızlı ve şansa bağlı olarak anlatılmış..evet haklısın tüm kahramanlar anlatılmamış..ama zaten onun için bir ansiklopedi veya kitap yazacağını bildirdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elemböcei!
Süt
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 31, 2008, 13:36:02 » |
|
kusura bakmayın ben burda yeniyim o yüzden pek görmedim ancak marissa bahsettiğin konuda kitabın genelinden bahsediliyo bense kitabın sonundan bahsediyorum
yine de böyle bi konu varsa da bilmeden açtığımı belirtmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
loveharry
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 03, 2008, 13:48:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
'Son bir şey soracağım' dedi Harry. 'Gerçek mi bu? Yoksa hepsi benim kafamın içinde mi olup bitiyor?' Dumbledore ona gülümsedi ve parlak sis yeniden inerek onu örterken, sesi Harry'nin kulaklarına net ve güçlü bir şekilde ulaştı. 'Elbette kafanın içinde olup bitiyor, Harry, ama bu niçin gerçek olmadığı anlamına gelsin ki!'
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 03, 2008, 14:00:19 » |
|
ya evet çoğu şey anlatılmamıştı.. ve tabii ki hayal kırıklığına uğradığım ama olacağını tahmin ettiğim şeylerde oldu yani mesela Snape'in ölümü  --Yaa ben onun ölümünü nassı seyrederi sinemadaaa??!!   yani anlatmaya da kalksaydı kadın,herhalde upuzun en az 1o kilo agırlıganda sıkıcı bir masal olurdu yani herşeye rağmen güzeldi. Ben çocukların mesleklerini biliyorum açtığım konuda öğrenebilirsiniz işte link>> http://www.harrypottercafe.com/forum/olum_yadigarlari_kitap/jkrye_sorulan_sorularin_yanitlari_spoiler-t13196.30.htmlKısacası pek tatmin olduğum söylenemez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2008, 14:01:50 » |
|
hem evet hem hayır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dossbaa
Alan Rickman (Snape) Turkey Fan
Kakao

Snape ( Alan Rickman)
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 03, 2008, 23:49:12 » |
|
ben tatmin olmadım snapein ölmemesi gerekiyordu harry onla ilgili okadar şey öğrendikten sonra.zaten harryi korucak çok az kişi kalmıştı onlardan birtaneside gitti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
life_less
Süt
sonbaharda başlamıştı en gizemli nameler.....
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 04, 2008, 23:34:41 » |
|
bnde tatmin olmadım ama davam etsinde demem çünkü suyu çıkar artık hem devam etse neyden bahsedecekki yni çocukları çokt ilgi çekmes bnce ama eer 8 çıkarsa okurum:)))
|
|
|
|
|
|
ben yeminler ettim yine burdayım,aklım karıştı çok uzaklardayım,özlemek yetmez anla artık,sensiz anlamsızım.......(((MEDUSA)))
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 04, 2008, 23:53:55 » |
|
ya da 8. kitabı yeniden yazsın şahsen o yüzük asa ve pelerin olayı olmazsa sevinirim olmamış yani zaten o saçmalık yüzünden gitti adamım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 05, 2008, 00:00:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 05, 2008, 00:08:44 » |
|
ya hem ginny'yi seviyorsun (weasley, yoldaşlık'ın çekirdeği) hem de voldemort'a lordum diyorsun  çelişkili biraz 
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 05, 2008, 00:10:57 » |
|
|
|
|