Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« : Kasım 25, 2007, 19:25:24 » |
|
The New York Times Harry Potter ve Ölüm Yadigârları' nın da arasında bulunduğu 2007 yılı Unutulmaz 100 Kitabı listesini açıkladı. Listede Ölüm Yadigârları "J.K. bu büyük büyücülük destanının gevşek yerlerini bu son kitapla bağlıyor" şeklinde açıklanmış. Tam listeyi buradan görebilirsiniz. Kaynak: nytimes.com
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 26, 2007, 21:29:24 » |
|
Unutulması mümkün mü?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2007, 10:25:23 » |
|
nasıl unutulsun ya 7 yıllık maceranın son kitabı ve her şeyi anladık , bu kitap nasıl unutulsun  pehhh
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2007, 14:58:56 » |
|
bencede ah ahh keşke hiç bitmeseler 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
pischo_girl
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2007, 15:05:14 » |
|
Unutulması mümkün mü?
mümkün olmaması mümkünmü? eninde sonunda untulacak benim tarafımdna senin tarafından onun tarafından olmasa bile bir gün birinin tarafından unutulacak unutturulacak bu bir gercek...bunu göricek kadar yasamaycagımızda bir gercek oldugu icin bizim icin unutulmaz olacak...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2007, 15:52:22 » |
|
tabi mümkün! eğer öyle olmasaydı yüzyıllar önce yazılan eserleri nasıl hala okuyor olabilirdikki , o unutur bu unutur ama seven unutmaz yani mesela ben herkese övüyorum çok güzel diye çocuklara felanda yani böylece onlarda öğranecek ve insanlarda kendi çocuklarına okudtturdukça devam edecek  bence yani
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
pischo_girl
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2007, 15:55:34 » |
|
tabi mümkün! eğer öyle olmasaydı yüzyıllar önce yazılan eserleri nasıl hala okuyor olabilirdikki , o unutur bu unutur ama seven unutmaz yani mesela ben herkese övüyorum çok güzel diye çocuklara felanda yani böylece onlarda öğranecek ve insanlarda kendi çocuklarına okudtturdukça devam edecek  bence yani cok uzun zaman boyunca unutlmaz ama yinede bir gün unutulacak işte...cok eski ve hala okunan eserler tabiki var ama onlar için şu anki "hala" biraz erken gibime geliyo..uff öyle işt  her şeye muhalefet olcam ya sacmaladım yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2007, 16:16:53 » |
|
cok uzun zaman boyunca unutlmaz ama yinede bir gün unutulacak işte...cok eski ve hala okunan eserler tabiki var ama onlar için şu anki "hala" biraz erken gibime geliyo..uff öyle işt her şeye muhalefet olcam ya sacmaladım yine olsun mufalefet olmak iyidir  ama yani ben bunu kabul etmek istemiyorum da ondan  yanlış anlama sen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 27, 2007, 17:32:44 » |
|
Bence de ço9k doğru bir karar!!
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 28, 2007, 17:11:43 » |
|
Her güzel birşeyin sonu var ne yazık ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 28, 2007, 17:20:45 » |
|
Evet, unutulması biraz sıkar... Ki basit, sıradan bir kitap, ya da kitap serisi, olsaydı, dünya çapında bu kadar ses getirir miydi? Tamam, bugünkü kadar popüler olmayabilir, sonuçta bitmiş bir seri olacak gelecek kuşaklar için, ama biz serinin her kitabını yaşadık, resmen yaşadık... Günlük yaşamımızdan bir parça oldu. Hayatımınız azımsanmayacak bir dönemini ele geçirdi. Gelecek kuşaklar için böyle olmayacak, daha az popüler olacak, ama unutulmayacak...
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 29, 2007, 15:05:42 » |
|
ewet bu kitap unutulmayacak unutması o kadar kolay değil.Tamam kabul ediyorum gelecek kuşak o kadar etkilenmeyebilir hp serisinden çünkü onların zamanındada başka kitaplar çıkacak.Ama biz yinede unutmayacağız harry mizi,çünkü resmen onunla büyüdük.İlk kitap(1997 de çıkmış)tan bu yana bakıyorumda filmler kitaplardı derken tam on yıl geçmiş halada geçiyor bu nedenle bu seri UNUTULMAYACAK
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 30, 2007, 00:14:19 » |
|
hehe benim çoçuğum olduğunda vasiyet edicem çocuklarımdan,torunlarıma kadar :)böylece unutulmaz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 00:15:48 Gönderen: eylem-daniel »
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|