Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 13:55:57  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mürver Asa ile İlgili (spoiler)  (Okunma Sayısı 1409 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Marvolo
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Aralık 20, 2007, 03:41:59 »

ya iyide Hede Hödö harry king cross taki dumbi ile konuşmasında dumbi açık açık asanın voldi de oldugunu söylüyor... Acayip  ve drocanun yanlış hatırlamıyorsam dumbldoreun asasını öldürme sahnesinde almıyor.. dumbledorun asası düşüyor sanırım Ne?...  geriye dogru...  çünkü expelliarmus çagırma büyüsü degil sadece asasızlaştırma büyüsü Hede Hödö ve o şekilde direk olarak asa alındıgını hatırlamıyorum Ne? ve o bölümde draconun aldıgına dair birşey okudugumu sanmıyorum... alsa bile jk'nin droconun agzından belirtirdi heralde dumbledorun asası diye Ne?
birni yenmk içn öldürmk yada sersmtmk vs gerkmz asasız bırakncada düelloyu kaznmış olrsn-2.kitapta apaçk vardı- yani asa draco nun oldu
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Mürver Asa ile İlgili (spoiler)
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 13:55:57 »

-badboy-
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #16 : Aralık 20, 2007, 13:45:02 »

hasan sen nerelerdesin yaf ??

bu arada teori gzl de tek saçma gelen şey bu murver asa değilmiydi yani hiç yenilmeyen asa nsl olurda silahsız bırakma gbi saçma ve çok basit bir büyü ye yenilir anlamıyorum Üzgün

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Aralık 24, 2007, 12:35:42 »

bu arada teori gzl de tek saçma gelen şey bu murver asa değilmiydi yani hiç yenilmeyen asa nsl olurda silahsız bırakma gbi saçma ve çok basit bir büyü ye yenilir anlamıyorum Üzgün

ah evet bu da ayrı bir konu !   ona yeniliyor ama kendi bir asasız bırakmayla adam öldürüyor ayrıca merak ediyorum dumbledore neden mürver asanın sahibiyken voldemortu bakanlıkta öldürmeye çalışmadı Ne? 

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Aralık 24, 2007, 18:52:51 »

ah evet bu da ayrı bir konu !   ona yeniliyor ama kendi bir asasız bırakmayla adam öldürüyor ayrıca merak ediyorum dumbledore neden mürver asanın sahibiyken voldemortu bakanlıkta öldürmeye çalışmadı Ne? 

Bir işe yaramazdı ki.O sırada Voldemort un zaten hortkulukları vardı ve yok edilmemişlerdi.Dumledore bu durumda ancak başaramadığıyla kalırdı  Kararsız

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Aralık 24, 2007, 19:01:09 »

ama  en azından harry hortkulukları ararken bir yandan da onu tehdit eden bir voldemort ile uğraşmak zorunda kalmaz sadece eşyaları arardı ki bu da gayet kolaydı hem ayrıca  voldemort yine yenilmiş gibi gözükeceği için ölüm yiyenler de pes ederdi herhalde Dil Çıkaran

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Aphrael
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2007, 19:25:52 »

Ama hortkulukları varken gayet rahat cismine dönebilirdi sanırım.Sonuçta öyle bir şey olsa hortkuluklar sadace birer eşya olurlardı.Cismi konusunda emin değilim ama Voldemort un güçlerinin kaybolacağını ya da Harry i tehtid etmekten vazgeçeceğini hiç sanmıyorum.Bu kadar kolay olsa Dumledore neden Harry le uğraşsınki(bir çocuk sonuçta Hede Hödö ) kendi de arayabilirdi hortkulukları  Hede Hödö

Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Aralık 24, 2007, 19:30:38 »

işte ben de onu anlamıyorum ya çünkü voldemort'un hortkulukları varken bedeni yokken ki yıllarda neler yaptığını gördük yine öyle olurdu bence , ee o zaman harry'e ne gerek vardı  mürver asa yenilmeezse Ne?  ( hem neden mürver asa ile lanetin etkileerini yok etmedi Ne?) aklım iyice karıştı benim Dil Çıkaran

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
samurai
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Aralık 24, 2007, 22:29:41 »

işte ben de onu anlamıyorum ya çünkü voldemort'un hortkulukları varken bedeni yokken ki yıllarda neler yaptığını gördük yine öyle olurdu bence , ee o zaman harry'e ne gerek vardı  mürver asa yenilmeezse Ne?  ( hem neden mürver asa ile lanetin etkileerini yok etmedi Ne?) aklım iyice karıştı benim Dil Çıkaran

Alkış bence jk öldürme dürtüsünden uzak tutmak istedigi için dumbiye ve harrye ölüm büyüsünü yaptırtmadı...
 hem dumbi woldiyi öldürse idi tamamı ile yok etme ihtimali riske girerdi ve dumbi öldügünde woldi için ölü halinden dogma (yani insanların onu ölü bildigi bir zamanda yeniden gelmek) woldi için büyük avantaj olurdu Ne?... ki 5, kitapta woldinin döndügüne bile inandırmak (bakanlıgı büyücü dünyasını falani) epey mesele olmuştu hatta kitap onun üzerine idi Üzgün

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar. WendellPhillips

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir

Zor is, zamaninda yapmamiz gereken fakat yapmadigimiz kolay islerin birikmesiyle meydana gelir. (J.J.Rousseou

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yakın. (Konfüçyus)

herkesin haksız olması senin haklı oldugunu göstermez

aptallarla tartışma çünkü digerleri aranızdaki farkı anlamayabilir

arkanızdan konuşmak gibi olmasın ama çekilinde geçelim
samurai
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Aralık 24, 2007, 22:45:27 »

mürve asa hiç yanilmeyen degil çok güçlü asa Hede Hödö zaten asanın yeni sahibini tanıması için önceki sahibinden yenilerek alınması gerkiyor yani sahibini elinde bozguna ugraması ve kitabın sonlarında jk'nin harrynin agzından dedigine göre sahibi yenilmeden ölürse gücünü kaybediyor yada onu bulacak kişiye kendi gücünü vermiyor sadece kişin in kendi gücü ile sınırlı kalıyor (woldinin dedigi gibi? Şeytani... ama hikayede sorun şurada droco ne zaman dumbiden asayı aldı ve draco dumbinin asasını aldı ise dumbideki asa kimindi Ne? sonuçta draco asasını ne bıraktı nede aldı Acayip

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar. WendellPhillips

Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun

Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyiliklerdir

Zor is, zamaninda yapmamiz gereken fakat yapmadigimiz kolay islerin birikmesiyle meydana gelir. (J.J.Rousseou

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yakın. (Konfüçyus)

herkesin haksız olması senin haklı oldugunu göstermez

aptallarla tartışma çünkü digerleri aranızdaki farkı anlamayabilir

arkanızdan konuşmak gibi olmasın ama çekilinde geçelim
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Aralık 25, 2007, 14:16:08 »

evet ama bunları düşünmeyelim yoksa  hp'deki hatalar diye bir kitap yazabilecek hale geleceğiz Üzgün

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
Aphrael
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 25, 2007, 19:10:41 »

mürve asa hiç yanilmeyen degil çok güçlü asa Hede Hödö zaten asanın yeni sahibini tanıması için önceki sahibinden yenilerek alınması gerkiyor yani sahibini elinde bozguna ugraması ve kitabın sonlarında jk'nin harrynin agzından dedigine göre sahibi yenilmeden ölürse gücünü kaybediyor yada onu bulacak kişiye kendi gücünü vermiyor sadece kişin in kendi gücü ile sınırlı kalıyor (woldinin dedigi gibi? Şeytani... ama hikayede sorun şurada droco ne zaman dumbiden asayı aldı ve draco dumbinin asasını aldı ise dumbideki asa kimindi Ne? sonuçta draco asasını ne bıraktı nede aldı Acayip

Dumledore daki asa Grindewald(doğru yazdım inşallah  Hede Hödö )dan aldığı mürver asa,onu yenmişti malum.Kuledeki gece Draco Dumledore u silahsız bırakarak mürver asanın sahibi oldu ama bunu hiç farketmedi.Sonra   Kahkaha
(göstermek/gizlemek için tıkla)
Böyle yani de benim aklım holy_solemn in sorduğu fakat cevaplayamadığım soruda kaldı  <.< Nasıl ama nasııll??
« Son Düzenleme: Aralık 25, 2007, 19:13:53 Gönderen: Eftendise GILREAN » Logged

-badboy-
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #26 : Aralık 30, 2007, 12:12:18 »

ya yemin ediorum iş icene saçmalaşmaya başladı yaf ne bu böle pempe dizi gibi kim kimi öldürdü kğim kimin asasını el geçirsi ne bu ya :S

harmoniextr
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #27 : Aralık 31, 2007, 04:11:25 »

mürver asa'nın sahibi olmak için eski sahibini öldürmek gerekmiyor bu zaten biliniyordu.ayrıca bu kitaba kadar asayla ilgili herhangi bir konu geçmiş miydi,tabi ki hayır.hatta pek çok büyücü kutsal asanın varlığından bile bihaber.draco kulede dumbledore'u yendiği zaman muhtemelen onun asasına sahip olabilmek için asayı aldı ve asanın yeni sahibi oldu.(Draco asayı aldıysa Dumbledore'un mezarındaki asa da muhtemelen Draco'nun eski asasıydı) Harry, Malfoy malikanesindeki kavgada hem Draco hem de Bellatrix'in asalarını aldı. açıkçası bu kısımlarda çok da anlaşılmayacak birşey yok.
Ama nolur biri bana Harry'nin Malfoy'dan aldığı asanın mürver asa olduğunu nasıl anladığını anlatsın.okudum,düşündüm bi türlü bulamadım.Ben Harry'nin kulede Malfoy'un dumbledore'un asasını aldığını gördüğünü hatırlamıyorum.hani dicem kehanette mi bulundu o da olmaz Harry'nin en kötü dersi kehanetti Dil Çıkaran. nasıl oldu da Harry bütün parçaları yerine oturtup elindeki asanın mürver asa olduğunu anladı?
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2007, 04:20:19 Gönderen: harmoniextr » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: