Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 04:15:12  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Mary GrandPre ile "Deathly Hallows" Kitabı ve Kapağı  (Okunma Sayısı 229 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Haziran 25, 2007, 23:16:16 »

Haber Tarihi: 10 Haziran 2007

Pionerr Press, Harry Potter ve Deathly Hallows'un kapağını hazırlayan sanatçı Mary GrandPre ile bir röportaj yaptı. GrandPre, son Harry Potter romanı için yaptığı resmin iki buçuk ayda bittiğini söylüyor, ilk önce kurşun kalemle taslak almış ve sonra renklendirmiş. Kendisi Deathly Hallows'u okuyan bir kaç kişiden biri:

"Yedinci kitabı gerçekten sevdim," diyor. "Gerçekten, gerçekten sevdim. Okumak o kadar kolay değildi. İçinde bazı çok üzücü şeyler var ve bunların ne olduğunu söyleyemem. Ama gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum."

Kitapların Scholastic versiyonlarının resimleyicisi, kapakta, "hikayede neler olacağına dair herhangi bir detay vermemek" için çok dikkatli olmuş.

"Yedinci kitabı okuyan sadece bir kaç kişi var." diyor GrandPre. "Bana bir taslak gönderildi. Onu güvenli bir yerde sakladım. Ne zaman aldığımı ve nerede sakladığımı kimseye söylemiyorum. Yapmayacağıma dair bir kağıt imzaladım. Her şey çok resmi, korunuyor ve gizli bir anlaşma yaptık. Bu çok ciddi bir konu. Çünkü dışarı çıkarsa, eğer herhangi bir hırsızlık veya çalıntı olursa, bunun sonucu çok büyük olur."

"Sinirlerim gerildi," diyor. "Ama ailemle bu konuda hiç konuşmuyoruz. Arkadaşlarım da gündeme getirmiyor. Muhtemelen gazetecilerden ve neler olacağını öğrenmek isteyen insanlardan telefon alacağım ve bana kimin öldüğünü soracaklar. Tabii ki, cevap veremem. Hatta bildiğimi bile söyleyemem."

Peki yedinci kitap hakkında ne söyleyebilir?

"Hiç birşey, çok hoş," diyor gülerek.

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Mary GrandPre ile "Deathly Hallows" Kitabı ve Kapağı
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 04:15:12 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2007, 23:24:20 »

yani insan bir ipucu neyim verir dimi ?bi de hava atıyor sadece bir kaç kişi okudu diye hıhhh cadoloz nolcak. Hede Hödö  Sırıtan yahu arkadaşlar şu kitap bir sağ salim çıksaydı. Kahkaha  haber için saol Fant.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
*sarah_dan*
ŞeNaY
Köpüklü Kapuçino

Wall-E ♥

375638106
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2007, 23:50:02 »

Kitabı okuyan birkaç kişiden biri olmak o kadar çok isterdim ki.Sen bilirken birkaç kişiden başka kimsenin kitabı bilmemesi güzel bir duygudur bence.
ani insan bir ipucu neyim verir dimi ?bi de hava atıyor sadece bir kaç kişi okudu diye hıhhh cadoloz nolcak. Hede Hödö  Sırıtan yahu arkadaşlar şu kitap bir sağ salim çıksaydı. Kahkaha  haber için saol Fant.
İpucu verirlerse kitabın heyecanı azalır.Herkes şimdi kitabı sabırsızlıkla bekliyor.Bu bekleyişte bence içindeki olayları ve heyecanı arttırıyor.Kitap temmuz'da çıktığında zaten kim öldü kim yaşadı zaten öğrenicez.Az kaldı ama yinede ben çok heyecanlıyım.Haber için sağol Fantasticc abi.

Dünyadaki Son Robot Wall.E
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 26, 2007, 00:56:32 »

devlet sırrına döndü yav Terleyen neyse kitaptan ipucu istemiyorum da bi kapağı gösterseymiş bari Gözlerini Deviren
İpucu verirlerse kitabın heyecanı azalır.

aynennn bence de

bla bla bla
Paul McCartney
Bedshaped
Mod
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 26, 2007, 01:42:14 »

askeri darbe günlüğü dışarı sızdı ama bu sızamıyor... vay be

27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
tuncay çalışkan
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 26, 2007, 01:47:53 »

lütfen askeri konuları bu işe karıştırmayalım
bezroko
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Ocak 31, 2008, 02:31:20 »

yaw bende diyorum bunlar nasıl yapıyorlar o kapakları kitap daha çıkmadan diyeee.:Dmeğer önce okuyorlarmışş:D....
hiddenpotter
Kakao

Son yok edilecek düşman ölümdür!!!

king_aslan93@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Şubat 04, 2008, 03:51:39 »

tabiki önceden okucaklar kafalarından sallıcak halleri yokya Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen Gülümseyen

İmza çok büyük.

İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: