hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #75 : Ekim 19, 2007, 23:55:48 » |
|
500'lerdeyim herkesin dediği gibi keşke hiç bitmese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mizmiz_Myrtle
Şeker

!LOST! !LOST! !LOST!
|
 |
« Yanıtla #78 : Ekim 20, 2007, 15:26:20 » |
|
Walla bek kitabı bitirdim.. Bence kitabın doruk noktası Godric's Hallow'da olanlardı(Bathilda'nın Nagini çıkması falan)... Ayrıca bence kitabın en acıklı yeride Dobby'nin ölmesiydi...Çok ağladım.. Tabi kitap bitinca "hp bitti" diye yine salya sümük ağladım ama neyse...  y-with keşke bunu spoiler etiketi altında yazsaydınn. Göz gezdirirken yanlışlıkla okudum. Bütün heyecanım kaçtı şimdi. Önemli şeyler söylemişsin. Sadece ben değil spoilerlara bakmayan ve mesajını okuyan başka kişilerde vardır eminim ve onlar içinde kötü oldu bu...
|
|
|
|
|
|
DUDE!
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #79 : Ekim 20, 2007, 23:58:20 » |
|
biraz daha ilerledim  ron nasıl gitti yav  çok kızdım ona orda  nasıl dönücek bakalım  soraaa harry hermiyle mezarlıkta şuan  çıkıyolardı en son  on yedinci bölümdeyim(Bathilda'nın Sırrı) tam olarak 306. sayfa .. okumamak için büyük çaba harcıyorum.ama okumak istiyorum yavv
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 20, 2007, 23:59:38 Gönderen: pansy »
|
|
|
|
|
|
|
|
iskoiskoisko
|
 |
« Yanıtla #81 : Ekim 22, 2007, 19:56:58 » |
|
Yedi Potter Bölümü Süperdi Gulyabani de öyle  Ben şu an Doğum Günündeyim  ya kılıca ulaşçaklar mı merak ediyorum yaa :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #82 : Ekim 22, 2007, 21:04:09 » |
|
auaaaaaaaaaaaaaauu  dün akşam gece saat 2ye kadar yatağımın üstünde okudum.aynı anda soğuktan titriyordum.elimi kalorifere getirdim ama cayır cayır yanıyodu.bende okuduklarım yüzünden titrediğimi anladım  ron geri döneli çok oluyo  müthiş bi dönüştü hakkını yiyemem  lunanın babasından ölüm yadigarlarını öğrenmeleri falan o bölüm harika  yirmi üçüncü bölüm dehşet vericiydii  dobby^m öldü  tonksun bebeği olduuu .. vaftiz babasıda harrryy  şu anda Kayıp Ayna'dayım.Bi kaç güne kitap biter snrm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #83 : Ekim 23, 2007, 10:07:25 » |
|
heycan meycan kalmadı zaten kitapta tüm spoilerleri açtım am olsun yinede okurken heycan var ben krecher'ın hikayesinni bitirdim nede masummuş o öle dicem ama diyemiom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #84 : Ekim 23, 2007, 15:07:42 » |
|
kitap süper gidiyo  7. bölüme geçcem dün öğlen başladım o kulak nasıl kopar öyle yaa midem kalktı öğğ  ama bi kötü oldum keşke kopmasaydı hedwigggg için çok üzülüyorum ve harrynin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü benim boncuum ölse dünyalar başıma yıkılır  ve hedwigi çoo..k seviyodum ben canım benim yazık oldu ve deli gözzzzzzzzz nasıl ölebilir o hala inanamıyorum bu bi rüya hatta kabus olmalı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #85 : Ekim 24, 2007, 20:27:17 » |
|
ben şu anda hogwarts savaşındayım ama kafama takılan birşey oldu  şimdi hufflepuf un kupası hortkulıktu gtti.yüzük günce madaolyon rawenclaw ın diadem i hortkuluk tu gtti.bu durumda bir tek nagini kalıyo ama kitabın sonunda harry de hortkuluk çkıyomuş öğrendiğime göre  nasıl oluyor bu o zmn voldi kendiyle beraber ruhunu 8 parçaya bölmüş olmuyor mu 
|
|
|
|
|
|
Herkesin HayaLLeri Vardır,Ama Tanrı Sadece BazıLarımıza OnLarı GerçekLeştirecek Şansı Verir.
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #86 : Ekim 24, 2007, 20:29:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #87 : Ekim 26, 2007, 20:42:29 » |
|
ben daha 451. sayfadayım ama şuana kadar çok tatmin edici olağanüstü buldum ama harry keşke hogwartsa dönseydi wer snape müdür olmasaydı beah...ve ben en çok harry ron hermione çadırda vol-demort demesine çok sinir oldum dedikleri için yakalandılar  -harry sana sölemiştim o kelime tabu yasak kelime o kelimeye lanet koymuşlar onu sölieni çabucak buluyorlar demiştim.....  yakalanmaları kötü ooldu beah malfoy malikanesine getirildiler falan filan bide bellatrix hermione ye crico laneti yapması içimi sızlattı doğrusu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avada_kadavra
|
 |
« Yanıtla #88 : Ekim 27, 2007, 00:51:53 » |
|
ben kitabı bugün bitirdim spr yaw kitp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #89 : Ekim 28, 2007, 15:14:19 » |
|
ben daha 342 deyim buraya kadar güeldi ama neden bilmiom bu kitap sürikleyici gitmiyo ya bitmesini istemediğim için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|