|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 09, 2007, 17:15:33 » |
|
aldım ama daha başlamadım  akşama başlarım büyük ihtimal
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 09, 2007, 17:31:20 » |
|
Ktabın bu gün çıktığını unutmusum yahuu heyacan yaptım şimdi. Ama bu gün elime geçemicek  internet üzerinden sipariş etmem gerek
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 09, 2007, 17:44:09 » |
|
Ben Temmuz'da asil yayınlarına sipariş vermiştim  Eniştemin bu gün almış olması lazım kitabı, yakında elimde olur...Şahsen pek heyecanlı değilim
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 09, 2007, 17:46:36 » |
|
Ben prş. günü almaya gidicem.Offf çok kötü bir durum birileri okurken ben okuyamam.
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 09, 2007, 17:49:36 » |
|
hmm öncelikkle ingilizcesini okuduum için bu kadar heycanlı deilim ama keşke okumasaydım kafamı duvarlara vuruorum kitabı aldım ama daha okumadım açıkçası dış görünüşü deişmiş sinir oldum bari hepsi aynı olsaydı ya düzen bozuldu! o parlak kağıt yok direk kartona basmışlar kapağı!gıjıklar!ayrıca en pahalı hp kitabı 30 ytl!Sevinidiğim kısım her bölümde bölümle ilgili resimler var çok hoş olmuş eline sağlık Mary!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iposh
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 09, 2007, 18:10:19 » |
|
ablam almış az önce aradı ama benim elime ancak yarın akşam ulaşacak olsun ya o zamana kadar ablam bitirmiş olur nasılsa 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
harry potur
Süt
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 09, 2007, 18:23:55 » |
|
ben geçen hafta hepsiburada dan almıştım kuzenin kartıyla, ama gelmemiş hepsiburada'ya keşke ideefixe den alsaydım :/ çok merak ediyorum umarım tahmin ettiğim şeyler olur  bu arada ilk mesajım oluyor bu. Birkaç gün önce admin e mail attım niye yazamıyorum diye. neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 09, 2007, 18:28:01 » |
|
ben aldım 24 ytl ye ama büyük bu şok yaşadım. yanlış basmışlar 6 sayfası eksik ve bi çok sayfası ters yarın değiştiricem başladım gerçi okumaya çok mutluyum.
bi sonraki satırda ne olacağını bilmeden bi hp kitabı okumayalı çok olmuş
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 09, 2007, 18:28:40 » |
|
ben geçen hafta hepsiburada dan almıştım kuzenin kartıyla, ama gelmemiş hepsiburada'ya keşke ideefixe den alsaydım :/ çok merak ediyorum umarım tahmin ettiğim şeyler olur  bu arada ilk mesajım oluyor bu. Birkaç gün önce admin e mail attım niye yazamıyorum diye. neyse  ne?! hepsiburadaya daha gelmemiş mi? ben de oradan sipariş etmiştim... hevesle bekliyordum gelmesini... ne zaman gelir ki o zaman? aaaahh ağlamak istiyorum 
|
|
|
|
|
|
Amoris vulnus idem sanat qui facit.   
|
|
|
harry potur
Süt
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 09, 2007, 18:30:56 » |
|
ben geçen hafta hepsiburada dan almıştım kuzenin kartıyla, ama gelmemiş hepsiburada'ya keşke ideefixe den alsaydım :/ çok merak ediyorum umarım tahmin ettiğim şeyler olur  bu arada ilk mesajım oluyor bu. Birkaç gün önce admin e mail attım niye yazamıyorum diye. neyse  ne?! hepsiburadaya daha gelmemiş mi? ben de oradan sipariş etmiştim... hevesle bekliyordum gelmesini... ne zaman gelir ki o zaman? aaaahh ağlamak istiyorum  maalesef  kuzen kargoya verilince mail atıyorlar dedi. böylece kargonun nerde olduğunu izleyebiliyormuşsun. ama daha kargoda değil meaalesef hepsiburadaya gelince yollarlar heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 09, 2007, 18:35:21 » |
|
15 dakika önce dosttan aldım  hatta metroda okumaya başladım.yanlız dikkat edin arkiler ben o kadar kitabın arasında bula bula sayfaları eksik olanını bulmuşum gelde çıldırma hemen değiştirdim tabi.sizler alırken dikkat edin sayfalarını felan kontrol edin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 09, 2007, 18:44:25 » |
|
galiba bütün kitapların sayfalarında sorun var :S herkes şikayet ettiğine göre yky eline yüzüne bulaştırdı heralde... bakalım bendeki nasıl çıkacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nimbus
|