Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 14:08:09  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 11   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kitabı okumaya başlamadan önce buraya!  (Okunma Sayısı 7763 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Ekim 09, 2007, 11:11:08 »

Ben her kitap çıktığında daha okumadan acaip heyecanlanırım. Kitabı şimdi almaya gidiyorum, eminim benim gibi sabah sabah yollara düşen veya netten verdiği sipariş için postacı gözetleyen birileri vardır. Kitabı okuduktan sonra zaten yorum yazmanız için dünya kadar başlık var. Bu başlıkta da okumadan önceki ilk yorumlarınızı yazın Kahkaha
« Son Düzenleme: Kasım 08, 2007, 23:07:04 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kitabı okumaya başlamadan önce buraya!
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 14:08:09 »

Sydney
iposh...
UU Seherbazları
Krema

Alias...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 09, 2007, 11:17:44 »

valla Fant konu açmasan hatırlamayacaktım bile ya cidden bugün 9 ekim nasıl unutmuşum  Şaşırmış <.< Kızgın
ingilizcesini okuduğum içindir herhalde yoksa hayatta duramazdım şimdiye çoktan almıştım Gülümseyen yarın alabilirim büyük ihtimalle ya da bulursam bugün de olabilir ay bak heyecan yaptım şimdi Aww Aww
evde çok büyük kavga çıkacak ama önce ben okuyacam diye Sırıtan

-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House)
adamım yaa XD XD

You can't always get what you want...
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 09, 2007, 11:22:06 »

akşam alıcam  Ağlayan işten çıkışta soluğu kitapçıda alıcam.gerçi kitabı okudum ama olsn inede bunun heyecanı ayrı yahu.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
harrydelisi(melike)
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 09, 2007, 11:28:29 »

ya ben büyük heycan yaptım annem bu ay bu kadar masraf yeter dedi (ben bu ay biraz fazla alış veriş yaptımda) ama akşam gelsin ikna edim yarın en kütü ihtimal bayramdan sonra alcam

ama büyük heycan yaptım kalbim çok kötü atıo karar verdim okula gitmiom Kahkaha

sakura
ร ค к ย г ค
Krema

_yapma be Azrail; Mario'nun bile 3 canı war(!).!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 09, 2007, 11:39:35 »

yaaa keske istanbulda olsaydıııııım  Ağlayan Ağlayan bursaya gitmem gerekecek we o da en erken bayramdan sonraya kaldıııı  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan olamaaaaaazz Ağlayan Ağlayan Ağlayan

_!Uzayacağa benzer tutuştuğumuz LaDeS(...) "öLüM"(!)(!!) beni Kandıramazsın(!) Aklımda(.)(.)(.)_!_
Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 09, 2007, 11:42:00 »

bende şidi çarşıya gidemiyorum ama akşam dersane etütü diye çıkınca alıcam kitabı acayip heyecanlıyım  Kahkaha giderken ne giysem diye bile düşünüyorum o kadar yani Hede Hödö

~T.T~
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 09, 2007, 13:55:20 »

aldıım, aldııım Sırıtan (pandora ve yky'de kitap %20 indirimle 24 YTL'ye satılıyor, haberinz olsun Dil Çıkaran )

bu arada YKY sonunda bölüm başındaki resimleri kitaba koymuş !!! amerika versiyonundaki bu resimler diğer hiç bir kitapta yoktu.

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 09, 2007, 14:10:56 »

anneme söledm eve gelirken alıcak bna bugn dersane yok da Kahkaha , valla çok merak ediorum hemen bitirmem lzm Kahkaha

Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms
You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me.
Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..

pelinuuus
Kakao

dalpelinus@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Ekim 09, 2007, 14:12:11 »

accayip heyecanlıyım   XD   ya akşam eve gittimde evde olacak kitap okulun bitmesini hiç bu kadar istemedim Şeytani   ii okumalar  Sırıtan

Yaşamak şakaya gelmez,
büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın
bir sincap gibi mesela,
yani, yaşamanın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden,
yani bütün işin gücün yaşamak olacak.

Yaşamayı ciddiye alacaksın,
yani o derecede, öylesine ki,
mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda,
yahut kocaman gözlüklerin,
beyaz gömleğinle bir laboratuarda
insanlar için ölebileceksin,
hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,
hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,
hem de en güzel en gerçek şeyin
yaşamak olduğunu bildiğin halde.

Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak yanı ağır bastığından.

..................nazım hikmet...................
Daniel Potter
Süt
*

daniel_tayfun@hotmail.co.uk tayfun1994@yahoo.com.tr
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ekim 09, 2007, 14:22:05 »

valla bayramdan sonra alıcam.. cok merak ediyorum ama  napim Kahkaha bu arada kitabın fiyatını bilen varmı Kahkaha:D: Dil Çıkaran Gülümseyen ?
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 09, 2007, 14:35:20 »

annemler gelince tunalıya gidip alcass Sırıtan çok heycanlıyım ama maalesef önce ilk bi hafta ablam okuycak neyse en azından kitabın neye benzediğini görürüm Göz Kırpan fantasstic abi kitap nasıl bişiy güzele mi benziyo anlatsanaaaaaa Aww Ağlayan Sırıtan

bla bla bla
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Ekim 09, 2007, 16:49:48 »

babama son 1 aydır baskı yapıorum saat 10 da kızılaydaki yky nin kapısında olcaksın die(sabahçıyım bn gidemiorum)oda pes etti tabi dün akşamda 30 kez hatırlattım we almış!!! çok mutluyum akşam okumaya başlıcam we bayram boyunca ewden çıkmaı düşünmüorum (okulda zr zır ağladım bitti die şimdi gülüorum iice delirdim:S)
edit:kitap elimde ama okumaya cesaret edemiyorum açıorum kapıyorum bi şekilde başlama lasım ama nasıl... (kılıfımsı şeyden olmadıına çoq sewindim sinirimi bozuyordu)
« Son Düzenleme: Ekim 09, 2007, 18:52:36 Gönderen: |Nrsd@| » Logged

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Faith
Süt
*

Chilli'N'Weasel Hr-R Shipper

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 09, 2007, 17:11:30 »

Bende okula giderken kitap satışa cıkmamastı mecburen cıkısta aldım yani saat 3:30 itibariyle elimdeydi :)Daha baslamadım iftardan sonra baslarım heralde zevkim bölünsün istemiyorum ama ilk dikkatimi çeken blümlerin başına bölüm resimlerinin konmasıydı birde kitabı bizede ithaf etmiş çok hoşuma gitti Aww
wasaby
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ekim 09, 2007, 17:12:17 »

arkadaşlar bugün okula gitmedim ve kitabı aldım.peşin alırsanız 30 ytl(netten siparişleri bilmiorum.)alabilmek için bozuk paraları karıştırmam gerekti yoksa alamıcaktım:D.ikinci olarak kitapta eski alıştığımız dış koruma kılıfı yok direkt kartona basmışlar bence kötü olmuş çok kolay yıpranıyor.ama kapaktaki kırmızı harry potter yazısı parlıyor bu hoşuma gitti.en güzeli ise amerikan baskılarında gördüğümüz bölüm resimlerini koymuş olmaları.bence bu çok güzel olmuş.vede alıştığımız üzere içinden kitap ayracı çıkıyor.
 ama yky biz harry potter fanlarından para koparmaya niyetli gibi gözüküyor.çünkü kitap kılıfının olmayışı,sayfa kalitesinin düşük olması(arka sayfadaki yazılar gözüküor nerdeyse).az sayfa ve düşük kalınlıkta puntolar  ve 30 ytl lik bi rakam gerçektende biraz hayal kırıklığına uğratıyor.(aynı kapaklı amerikan baskısı nerdeyse 1 kiloya yakın ve kapak kalitesi sayfa sayısı ve kalitesi bizden çok üst düzeyde.yky son kitap diye iyice kazık atmaya niyetli) ama bu hayal kırıklığı kitabın ilk sayfasından itibaren yerini büyük bir heycan ve hayranlığa bırakıyor.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ekim 09, 2007, 17:14:28 »

Aldımmmmmmm

101. sayfaya geldim ehehe

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 11   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: