|
SuMMeR
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 04, 2007, 01:36:44 » |
|
ay dayanamadım girdim buaraya ama spoilerlere bakmadım kendimi tuttum ama yukarıdaki arkadaş saolsun dobbynin öldüğünü öğrendim ay kötü oldum pff 
|
|
|
|
|
|
“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word. ‘What a stupid lamb,’ I sighed. ‘What a sick, masochistic lion.’” – Edward and Bella
~ sensin snack.. :|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 04, 2007, 15:38:23 » |
|
spoilerların hepsini bilsen de emin ol kitaptan yine zevk alacaksın; hem de diğer 8 kitaptan almadığın kadar
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
serseri_bludger
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 05, 2007, 12:31:14 » |
|
spoilerların hepsini bilsen de emin ol kitaptan yine zevk alacaksın; hem de diğer 8 kitaptan almadığın kadar
nası diğer 8 kitap yav  deathly hallows 9. kitap da, benim mi haberim yok acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #63 : Ağustos 05, 2007, 12:41:01 » |
|
nası diğer 8 kitap yav  deathly hallows 9. kitap da, benim mi haberim yok acaba  Çağlar boyu Quidditch ve Fantastik canavarlar nelerdir, nerede bulunurlar? kitaplarında da bahsediyor olmalı  Ondan 9 kitap demiştir.
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
|
|
SuMMeR
|
 |
« Yanıtla #65 : Ağustos 06, 2007, 12:53:49 » |
|
ii bari azcık sveiniim  Ama yinede spoiler duymamak istiyorum.Böle heyecanlı heyecanlı olsun şaşırıyım azcık =) [[[O zaman burda napıyorum o ayrı konu  ]]]
|
|
|
|
|
|
“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word. ‘What a stupid lamb,’ I sighed. ‘What a sick, masochistic lion.’” – Edward and Bella
~ sensin snack.. :|
|
|
|
|
Chai-Tai
|
 |
« Yanıtla #66 : Ağustos 09, 2007, 23:04:06 » |
|
kitap ii oLmuş da bazı yerLeri çok aceLeye getirmiş gibi görünüyor bir de bari voLdi öLdükten 19 yıL sonra bari süper üçLü'den biri öLseydi ejderhaçiçeği faLan oLup:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erendil
|
 |
« Yanıtla #67 : Ağustos 12, 2007, 20:52:28 » |
|
Bir weasley fanatiği olarak fred yerine o işe yaramaz percy ölseydi ne olurdu diye çok ağladım kitap bitince..ama genel olarak tatmin edici bir kitaptı.Voldermort öldükten sonrasının biraz daha açıklayıcı olabilirdi gerçek hayatlarına geri dönüş gibi filan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #68 : Ağustos 12, 2007, 22:11:50 » |
|
evet kitabın sonu kimseyi (beni de) tatmin etmedi. bu sefer "nasıl olsa sonraki kitapta açıklar" da diyemiyoruz, o yüzden bence rowling büyük bir hata yaptı. 
|
|
|
|
|
|
"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #69 : Ağustos 14, 2007, 02:36:11 » |
|
biraz saçma geldi bana bir kere çok şeyin cevabı yok sağlam adam kalmamış  voldi'nin ölümü biraz daha etkileyici olabilirdi bir expelliarmusla gitmedi bilemiyorum yani  gerçi höt desen ölecek durumdaydı ama neyse
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #70 : Ağustos 14, 2007, 18:42:22 » |
|
ya bnce az kişi bile ölmüş yani sonuçta en güçlü büyücülerden biri voldemort o kadar büyük bir savaşta bu kadar kişinin ölmesi az bile. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alustriel
Lady Hope of Luruar
Şeker

**^_-EROŞ-_^**
|
 |
« Yanıtla #71 : Ağustos 14, 2007, 19:24:57 » |
|
ya bnce az kişi bile ölmüş yani sonuçta en güçlü büyücülerden biri voldemort o kadar büyük bir savaşta bu kadar kişinin ölmesi az bile.  kitabı okuduğun zaman fikrin değişecek. kitapta ölümler o kadar ard arda geliyor ki, gereğinden fazla kişinin ölüdüğünü bile düşünebiliyorsunuz. ve açıklanan listelerdeki ölümler sadece tanıdıklarımız, tanımadığımız halde ölenler de var ve tüm bunları birarada düşününce ortalık kan gölüne dönüyor.
|
|
|
|
|
|
"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" - Joneleth Irenicus
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #72 : Ağustos 14, 2007, 21:01:07 » |
|
kitap o kadar hızlı bazen, bazen de çok yavaş. bizim üçlü aylarca çadırlarda yatıp kalkıyo. Onları yazacağına finali uzatsaydı keşke
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #73 : Ağustos 14, 2007, 21:11:30 » |
|
ben pek tatmin edici bulmadım Voldemort'un ölümü çok salakça 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #74 : Ağustos 14, 2007, 21:14:24 » |
|
evet ama adam ölüm anında bile ukalalığı , çok bilmişliği ve kendini beğenmişliği bırakmıyo yaw.  ee can çıkar huy çıkmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|